Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 12

Kraujo grupė nulemia ir asmeninį gyvenimą?

Pamirškite žvaigždes, kortas, arbatžoles ir kavos tirščius. Viską apie save galite sužinoti iš... kraujo grupės! Asmenybių analitikai mano, kad asmenybės analizė pagal kraują daug patikimesnė nei, tarkime, pagal horoskopo ženklą ar pan. Juk tai užfiksuota mūsų genuose, tėvuose ir protėviuose, jų charakterio bruožuose...
Kraujo grupės
Kraujo grupės / Fotolia nuotr.

Šaknys – Japonijoje  

Tekančios Saulės šalis išsiskiria kitokiu ir kartais mums, europiečiams, netgi stulbinamu požiūriu į pasaulį. Pamenate, neseniai rašėme apie japones, kurios specialiai kreivinasi dantis, o dabar galime nustebinti, kad japonai kone pamišę dėl kraujo grupės prognozių! Jie itin vertina savo protėvius, todėl įžvelgia daug sąsajų tarp biochemijos ir asmenybės. Gal todėl jų žurnalai ir laikraščiai mirgėte marga ne nuo horoskopų, o prognozių, ar aplankys sėkmė, tarkime, A kraujo grupės žmones. Kadangi net 75 proc. japonų tiki, kad yra ryšys tarp asmenybės ir kraujo grupės, nieko keista, jog jie į tai žiūri labai rimtai, pavyzdžiui, atsižvelgia rinkdamiesi mylimąjį ar mylimąją. Kaip reaguotumėte, jeigu jums pasakytų: „Atleisk, bet tu ne mano kraujo krupės.“ Skamba keistai, ar ne?.. Beje, jei smalsu, kokios kraujo grupės atstovai jums tinka, galite paskaityti čia.

 

Manoma, kad su kraujo grupe iš kartos į kartą perduodamos asmeninės žmogaus savybės, charakterio bruožai, talentai. Šiandien pasaulyje garsiausiai apie kraujo grupes kalba japonas Toshitaka Nomi. Jis seka savo tėvo Masahiko pėdomis, kuris 1971-aisiais pirmasis išleido knygą apie kraujo grupių teoriją. Iš viso tėvas ir sūnus parašė daugiau kaip 60 knygų, kurių parduota daugiau nei 6 mln. egzempliorių, ir po visą pasaulį paskleidė savo mintis apie kraujo grupių psichologiją. Šių autorių manymu, kraujo grupė turi įtakos mūsų pasirinktam gyvenimo keliui ir elgesiui. Žodžiu, dėl blogo elgesio dabar galėsite kaltinti ir kraujo grupę!  



Šis tas apie dietą pagal kraujo grupę

Taip, ši dieta sulaukė įvairiausių nuomonių: vieni ja tiki, kiti vadina didžiausia nesąmone. Vis dėlto dalis žmonių vadovaujasi valgiaraščiu pagal kraujo grupę ir nemato vargo. Amerikiečių gydytojas natūropatas Peteris D’Adamo mano, kad mūsų kraujo grupė lemia tai, ką turėtume valgyti ir kokio maisto apskritai atsisakyti. Pavyzdžiui, net tokios įžymybės kaip aktorės Elizabeth Hurley, Courteney Cox ir dainininkai Cliffas Richardas, Cheryl Cole teigia, kad ši dieta su kaupu pateisina lūkesčius. Kokia mityba tinkama jūsų kraujo grupei, skaitykite čia.

 

Gydytojo natūropato P. D’Adamo nuomone, 0 kraujo grupę turintiems žmonėms, virškinant baltymus, gali padidėti skrandžio rūgštingumas, o A grupės atstovams – sumažėti virškinant grūdus; AB kraujo tipo žmonių virškinimo sistema gali susidoroti su įvairiausiais produktais.

Beje, jeigu būsite Japonijoje, nepraleiskite progos pagal savo kraujo grupę įsigyti gaiviųjų gėrimų, vonios druskos ir netgi prezervatyvų!..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius