Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 23

Labiausiai šokiruojančios „gyvos“ lėlės pasaulyje

Pasaulyje klesti lėlių bumas. Kur pažvelgsi, vis išdygsta kokia nors jauna gražuolė, kuri, pasirodo, yra lyg iš akies traukta plastikinė Barbė. Kodėl žmonės taip trokšta šokiruoti pasaulį dirbtine išvaizda? Barbės ir Keno susitikimas, „anime“ personažai... Noras atrodyti kitaip ar kur kas giliau slypinčios psichologinės problemos, vidiniai išgyvenimai?
Valerija Lukjanova
Valerija Lukjanova / „Youtube“ stopkadras

► Valerija Lukjanova

Ukraina – tikra „gyvų“ lėlių kalvė. Valerijos Lukjanovos vardą greičiausiai girdėjo kiekvienas, ir ji griežia pirmuoju smuiku šioje lėlių armijoje. Vos prieš porą metų jos nuotraukos ir filmukai užkariavo interneto platybes, o pati merginta tapo graibstoma ne tik vietos, bet ir pasaulinės spaudos. Vien ko verta jos fotosesija V Magazine!.. Moteris aiškina, kad prie jos tikrai neprisilietė grožio peilis (išskyrus krūtų implantus), o išvaizdą padeda susikurti geras vizažas. Taip, makiažo sluoksnis ant jos veido kur kas storesnis, nei galima tikėtis. Kai kurie internautai dievina Valeriją, o štai kiti kuria filmukus, kuriuose mergina parodoma prieš ir po virsmo lėle. Nesusidūrusiems su ja realybėje sunku suprasti, ar tai makiažas, ar kompiuterio programos, ar plastinės operacijos. Tokiu širšės liemeniu gali pasigirti tikrai reta moteris... Kaip teigia Valerija, save dar vadinanti Amatue, ji siekia dvasinio nušvitimo, yra veganė ir mano, kad visos mergaitės turi siekti atrodyti kaip ji, nes išorinis grožis turi sutapti su mūsų vidumi.

VIDEO: Valerija Lukjanova

► Anastasija Špagina

Kita ukrainietė Anastasija Špagina atrodo dar keisčiau nei V. Lukjanova. Jos makiažas kur kas ryškesnis, įspūdingesnis ir rėžiantis akį dirbtinumu. Pasirodo, Anastasija dievina japonų kultūrą ir anime personažus, todėl kaip įmanydama stengiasi savo įvaizdžiu priartėti prie jų. Teigiama, kad mergina pasidarė ne vieną plastinę operaciją ir netgi numetė ne vieną dešimtį kilogramų, todėl atrodo itin liekna (kur gi nebus, juk sveria vos 39 kg). Vadinama lėle, ji rėžia: „Aš nesu lėlė. Tai lėlės atrodo kaip aš.“ Kiekvieną dieną ji keliasi 5 valandą ryto, kad spėtų pasidaryti makiažą: vieną akį gražina apie pusvalandį, o visą veidą, tikrąja šio žodžio prasme, „nusipiešia“ maždaug per dvi valandas. Beje, jos japoniškas vardas – Fukkacumi.

VIDEO: Anastasija Špagina

► Alina Kovalevskaja

Dar viena ukrainietė interneto portalus užplūdo vos prieš kelias savaites. Susipažinkite – Alina Kovalevskaja! Kuo ji skiriasi nuo kitų? Greičiausiai pastebėjote, kad šios išvaizda, palyginti su pirmosiomis, kur kas natūralesnė. Merginos teigimu, jos išorė nėra dirbtinė, tik kiek pagražinta makiažu. Kažkur girdėta, ar ne? Vis dėlto didžiulės akys, putlios lūpos ir mažytė nosis paverčia ją dar vienu klonu didelėje lėlių armijoje. Pridėkime šiek tiek photoshopo ir matome rezultatą!..

vk.com nuotr. / Alina Kovalevskaja
vk.com nuotr. / Alina Kovalevskaja

► Tina Leopard

Kinė, iškalbiu vardu, atrodo ne žavi lėlytė, bet šiek tiek plastinėmis operacijomis persistengusi mergina. Tai dar vienas bandymas įkūnyti anime personažą: didžiulės nustebusios akys ir... netikėtai aštrių formų plonytis smakras, paverčiantis ją šiek tiek panašią į ateivę. Kad ir kaip būtų, neaišku, ar mergina darėsi operacijų, kad atrodytų taip, kokią ją matome šiandien, tačiau tai, jog ji nevengia makiažo, norėdama sustiprinti įspūdį, matosi ir plika akimi. Dirbtinės blakstienos, kontaktiniai lęšiai – visa tai neįkvepia jos sekėjų, vadinančių Tiną pabaisa ar net monstru.

VIDEO: Tina Leopard

► Justinas Jedlica

Pasirodo, vyrai irgi nori būti lėlėmis barbinais, tiksliau – panašiais į Keną. Justinas Jedlica jau nuo 18 metų gulasi ant operacinio stalo tam, kad primintų dirbtinį vyruką, pripumpuotą silikono visur, kur tik įmanoma. 33-ejų vaikinas visas jam atliktas operacijas vadina „menu“. Kiek pakoreguosime – „brangiu menu“, mat už viską jaunuolis sumokėjo daugiau kaip 100 000 dolerių.  Dar 2012 m. jam buvo atlikta maždaug 90 operacijų, tačiau Justinas sako, kad tai dar ne pabaiga. Žvelgiant į jo kūną, atrodo, kad jis raumeningas? Teks jus nuvilti. Pasirodo, visur silikono implantai! Kam vargti sporto salėje, jeigu rezultatu gali džiaugtis vos per kelias dešimtis operacijų? Specialistai mano, kad Keno manija operacijoms neprives prie gero. „Jis stumia save į didžiulį pavojų“, – sako specialistai. Tačiau vaikinas tik juokiasi ir net nemąsto sustoti... Beje, V. Lukjanova (Barbė iš Odesos) ir minimas Kenas susitiko Niujorke. Tai buvo vadinama amžiaus susitikimu. Tačiau porelė ne tik nesusidraugavo, bet dargi iškart apsižodžiavo. J. Jedlica pavadino Valeriją dirbtine, o ši taip pat neliko skolinga. Et, tie klonų karai...

VIDEO: Justinas Jedlica

► Vanilla Chamu

Japonė, pseudonimu Vanilla Chamu, jau nuo 19 metų darosi plastines operacijas. Ši moteris iki dabar jų iškentė daugiau nei 30 ir išleido net 100 000 JAV dolerių!.. Tiesa, tai dar ne pabaiga. Gražuolė lėlė ir toliau planuoja ekstremalias procedūras. Kodėl? Jos svajonė – tapti gyva prancūziška porcelianine lėlyte.

Dėmesį prikaustančios moters, patyrusios stulbinamų transformacijų, išvaizda nė iš tolo neprimena septyniolikmetės azijietės, baugščiai žvelgiančios iš nuotraukos. Tuo metu Vanilla dar nebuvo tokios europietiškos išvaizdos kaip dabar.

Paskaičiuokime: riebalų nusiurbimas, krūtų implantai, dirbtinės blakstienos, netikri plaukai, „pripūstos“ lūpos, dirbtinė nosis ir daugybė kitų patobulinimų, kurie matyti plika akimi. Kad atrodytų tobulai, japonei vienos operacijos tikrai nebuvo gana. Ji dar nori būti ir aukštesnė, tačiau ne avėdama aukštakulnius. Tam irgi reikės operacijos. Nenuostabu, kad mergina slepia savo amžių. Faktas, kad daug kartų po grožio skalpeliu gulusios moterys atrodo kur kas senesnės nei iš tiesų yra... O to juk negalima leisti!

Ne veltui Vanillos istorija buvo vertinama gana kontroversiškai. Koks pavyzdys jaunimui?! Tačiau ji lankėsi ne vienoje laidoje ir pasakojo savo istoriją, t. y. kodėl ryžosi tokiems radikaliems pokyčiams. Atrodo, ji visgi gavo, ko norėjo, – šlovę. Gimtojoje šalyje Vanilla Chamu yra garsus modelis ir žymi dainininkė. Kai kurie šaltiniai tikina, kad plastinių operacijų priežastis galėjo būti merginos draugas, paauglystėje apgaudinėjęs ją ir tikinęs, kad ši esanti bjauri. Todėl Vanilla vis dažniau gulasi po grožio peiliu ir niekaip negali sustoti. Kitame straipsnyje svarstoma, kad to priežastis – tėvai, kurie  nevertino ir nemylėjo jos...

Savo dirbtine veido išraiška ir netikra krūtine Vanilla Chamu, deja, nepanaši į klasikinę porcelianinę lėlytę. Tai greičiau savyje pasiklydusi moteris, kuri jau nelabai žino, kas ji tokia iš tiesų...

„Youtube“ stop kadras / Vanilla Chamu plastinėms operacijosm yra išleidusi apie 100 tūkst. JAV dolerių.
Youtube stopkadras / Vanilla Chamu plastinėms operacijoms išleido apie 100 000 JAV dolerių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius