Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 04

Naujoje „Editoje“ – lieknėjimo patarimai ir žurnalas „Smagiam laisvalaikiui“ dovanų

Vasarai po truputėlį skriejant į pabaigą, „Edita“ nė nemano pasiduoti rudeniškoms nuotaikoms ir yra užsimojusi įkvėpti jus gerti gyvenimą visa širdimi bei visu kūnu. Vartykite, skaitykite, semkitės įkvėpimo iš mūsų pašnekovų, kurių aistra gyventi ir mėgautis tuo, ką daro, – pavydėtina.
Žurnalo „Edita“ rugpjūčio mėnesio viršelis
Žurnalo „Edita“ rugpjūčio mėnesio viršelis / Redakcijos archyvo nuotr.

Norėtumėte, kad jūsų gyvenimas kvepėtų levandomis? Jau kelerius metus šiuos nuostabius augalus auginanti Jūratė Jankauskaitė-Kregždienė sako, kad viskas įmanoma, jei tik yra noro.

Mūsų energingoji pašnekovė Marija Aušrinė Pavilionienė meta iššūkį stereotipiniam mąstymui ir ragina kiekvieną atrasti vidinę jėgą. O jos, neabejokite, turite. Nesvarbu, ką norėtumėte pakeisti – savo kūną (numerio tema apie tai, kaip lengvai sulieknėti) ar mintis (psichologijos tema „Atostogos be kivirčų!“).

Jei neturite jokių rūpesčių, palepinkite save nauju pirkiniu – siaučiantys išpardavimai ir mūsų patarimai, kaip neapsirikti perkant, neištuštins piniginės.

Užsimojote keisti darbą? Sužinokite, kaip brangiai save parduoti. Rudenį jūsų vaikas pradės lankyti mokyklą, o gal universitetą? Naudinga informacija, kaip jiems (ir jums) priprasti naujoje aplinkoje.

Na, o kokia sielos harmonija be vieno didžiausių gyvenimo malonumų – maisto: žurnale rasite daugybę lengvų, gardžių, vasara ir aistra alsuojančių Viduržemio jūros receptų ir nuodėmingąjį Alfo Ivanausko tinginį, kurį turėtumėte pasigaminti jau dabar. O mėgaudamasi kiekvienu jo kąsneliu, čiupkite į rankas šio numerio „Editos“ priedą „Smagiam laisvalaikiui“ su kaupu kryžiažodžių, sudoku, psichologinių testų ir įdomiausių skaitinių, kurie mankština smegenis, plečia akiratį, džiugina sielą ir įkvepia daryti didelius dalykus – to jums, mielosios skaitytojos, ir linkime.

Redakcijos archyvo nuotr./Rugpjūčio mėnesio „Editos“ priedas – žurnalas „Smagiam laisvalaikiui“
Redakcijos archyvo nuotr./Rugpjūčio mėnesio „Editos“ priedas – žurnalas „Smagiam laisvalaikiui“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius