2015 11 04

Pasirodė antrasis žurnalo brandžioms moterims „LAIMA Velvet“ numeris

Įpusėjus rudeniui pasirodė antrasis žurnalo „LAIMA Velvet“, skirto brandžioms moterims, numeris. Ieškokite jo prekybos vietose jau šią savaitę!
Žurnalo „LAIMA Velvet“/2015 m. ruduo viršelis
Žurnalo „LAIMA Velvet“/2015 m. ruduo viršelis

Grožio industrija, kultūros, medicinos naujienos, psichologija, ryškių asmenybių patirtis, idėjos namų atnaujinimui, receptai – naujame žurnalo numeryje vėl gausu įdomių ir įkvepiančių temų.

Tačiau pradėkime nuo žurnalo vyriausiosios redaktorės Gitanos Bukauskienės žodžio:

Be senaties termino!

Jeigu jūsų kas nors paprašytų papasakoti savo gyvenimo istoriją, kokį leitmotyvą pasirinktumėte? Romantišką, kupiną nuotykių? O gal akcentuotumėte dramatiškus vingius ar komiškas situacijas? Ar jūs apskritai džiaugiatės savo asmeniniu keliu? Galbūt atėjo laikas pasukti kita kryptimi? Žinau, kad, sulaukus viduramžio, apatija dažnai įsitaiso greta tarsi įkyri kaimynė, kiekvieną pokalbį užbaigianti „kažkada būdavo geriau“. Ir nieko nėra paprasčiau, nei prisijaukinti tą mieguistą būseną. Vykite apatiją šalin! Ypač jei pastebėjote, kad šnekoje ima vyrauti ne esamasis, o būtasis dažninis laikas! Išsami praeities analizė bus įdomi anūkams – ne aplinkiniams, kurie gyvena šiandien ir turi planų šį bei tą dar nuveikti rytoj!

„LAIMA Velvet“ pašnekovai – puikus to pavyzdys. Niekada nevėlu atšviežinti savo gyvenimo istoriją. Susikurti naujų karjeros galimybių, atrasti tikėjimą ar net atlaikyti svaiginantį meilės romaną! Todėl šį gražų rudenį ne kerpėkite ant sofos, o dalykitės savo energija, šarmu, išmintimi. Nes šitiems dalykams senaties termino nebūna! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius