-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 06

Pirmadienio horoskopas – liepos 7 d.

Darbo savaitės pradžią pasitikite pasiskaitę dienos horoskopą.
Oro balionas
Oro balionas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Paslaptingos jėgos padiktuos jums, kaip iš sąstingio pajudinti krūvas susikaupusių reikalų. Naudos bus tiek, kiek laiko skirsite darbams, o kiek kalboms. Tiesa ta, kad šiandien šen bei ten pasipainios netikėtų pažinčių, neplanuotų susitikimų ir keistų pokalbių, kurie norės pasiglemžti visą jūsų šios dienos laiką. Neišbarstykite savęs!

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei dalį sprendimų kažkas šiandien priims už jus – labai nesistebėkite. Užuot visą dieną gūžčioję pečiais ir piktinęsi – pasidžiaukite, kad kažkas jumis tinkamai pasirūpino. Tiesa, dalies savo geradarių net nepažinosite. Be to, nesiblaškykite tarp kraštutinumų tada, kai pirksite, parduosite, skolinsite ar spręsite kitus finansinius klausimus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų mintys prieštaraus jūsų žodžiams ir atvirkščiai. Bet tikėsite, kad to niekas nepastebi ir bet kuriuo atveju ar bet kuriomis aplinkybėmis žavisi jumis. Deja, čia yra keli „bet“. Vienas jų: neįtikėtinomis progomis, kurios didžiuliu greičiu praūš ryte, bus sunku pasinaudoti. Antras: kažkoks priešingos lyties atstovas bus skeptiškas jūsų bandymams jį sužavėti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kupini optimizmo žvelgdami į šio ryto dangų suprasite, kad nuobodžiauti šiandien nėra priežasčių. Tiesa, dalis jūsų veiklos ir patirčių kol kas liks už uždarų durų, o su tuo susitaikyti, be abejo, jums nebus lengva. Visa tai paskanins keli didžiuliai gurkšniai saldžių lyg medus vilčių, o apkartins keli lašai partnerių abejingumo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų draugų gretos šiandien gali staiga prasiplėsti ar susiaurėti dėl netikėtai į jūsų duris pasibeldusių naujienų. Jūs, žinoma, ne viskuo tikėsite, viską kruopščiai tikrinsite, dėliodami savo įspūdžius ir patirtis iš mažyčių gabalėlių į bendrą paveikslą. Koks jis bus, priklausys ne tik nuo jūsų pastangų, bet ir nuo tų, su kuriais dalijatės savo bendru būstu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turėsite ir priežasčių, ir sąlygų paskleisti savo kerus darbo vietoje ar sužavėti kokį nors jums labai svarbų ir reikalingą asmenį. Tačiau sėkmė duos ranką tik tada, jei nesitikėsite nuolat jums palankios vėjo krypties ir nepasitikėsite tik tuo, kas matoma akimis. Gerai jausitės tik išlaikę mylimo žmogaus ar vaikų jums pateiktą egzaminą.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Geroji dienos žinia ta, kad jūsų santykiuose su antrąją puse gali įsižiebti nauja aistra. Nedvejodami kurstykite ją, bet nenusiminkite, jei ji taip staiga įsižiebus, lygiai taip pat staiga ims rusenti. Užuot ką nors iš artimųjų dėl to kaltinę ar ieškoję priežasčių, kodėl taip vyksta, mėgaukitės naujomis patirtimis ir įspūdžiais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Vaikai džiugins, kūrybinės mintys stebins, mylimojo dėmesys leis pakilti aukščiau dangaus. Kai viskas nuostabu, kyla pagunda įtarti, kad kažkas čia ne taip. Argi ši istorija ne apie jus? Liaukitės abejoti ir nepasitikėti. Verčiau skanaudami viską iš eilės, praturtinkite savo buitį originaliu požiūriu ir sprendimais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kol kas pamiršę savo ambicijas, susitelkite ties santykiais su priešinga lytimi. Šioje srityje gali įvykti keistų dalykų, kuriuos ne iškarto jums pavyks suvirškinti. Bet ir laiko nebus tam duota. Todėl vos pamatę kažką malonaus akiai ir širdžiai, nieko nelaukę mėgaukitės vasariškais pasiūlymais. Ir tegul neapkartina visko menkučiai finansiniai apribojimai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nieko nelaukdami pagražinkite savo aplinką namuose ar darbe. Šios permainos, pradžioje kiek bauginančios, vėliau gali tapti džiugia kasdienybės dalimi. Vienintelė kliūtis, kuri jūsų laukia šioje srityje – tai jūsų pačių nenoras keisti ar keistis. O jei nutiks taip, jog nenuspręsite, kuriuo keliu jums pasukti, pasikonsultuokite su draugais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite gundomi žaisti rizikingus žaidimus. Rizika iš dalies pasiteisins jausmų ar finansų srityse, tačiau tie aukso ar malonumų kalnai, kuriuos kažkas jums pila prieš akis, ne tokie jau dideli. O jei jūs tik norite paversti šią liepos dieną ne eiline, o įsimintina, leiskite, kad jūsų pabodusiuose santykiuose įsižiebtų nauja liepsna.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nėra priežasčių nerimauti ar rūpintis. Jei vis dėlto tokių matote – vadinasi patys jas sugalvojote. Meskite visas netikras istorijas iš galvos ir pasikliaukite tuo, kas tikra. Net jei tai – jūsų nuojauta arba nuomonė tų, su kurias dalinatės bendru stogu, pinigais ar lova. Visi šie komponentai skirti tam, kad jaustumėtės dvasiškai ar fiziškai turtingesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius