Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 15

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 15 d.

Pradedame naują savaitę šviežiomis prognozėmis. Saulės ir šiltų šypsenų!
Mergaitė ir drugelis
Mergaitė ir drugelis / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 83 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte nubudę judrūs, šnekūs, optimistiški, bet įnoringi, rinksitės vieną iš krypčių, pamažu atmesdami viską, kas trukdo jums būti lankstiems ir vikriems. Šios savybės pravers neplanuotose derybose ar trumpose kelionėse, kurias turbūt patys popietę inicijuosite. O jei turite neišgvildentą temą pokalbiui su sutuoktiniu, atvirai pasikalbėkite vakare. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien bendrausite su žmonėmis turėdami ne vien norą pabendrauti, bet ir norėdami patenkinti vieną kitą savo užgaidą. Ryte stengsitės dėl šeimos, popietę dėl to, apie ką nebūsite linkę niekam prasitarti, o vakare – siekdami gauti kokių nors gairių, kaip susidoroti su sveikatos negalavimais ar įveikti mažutį buities nesklandumą. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Žodžiai liesis upeliais ir jūs būsite pagrindiniai jų skleidėjai. Ryte drąsiai girkitės – tegul visi sužino, kokie šaunūs esate, dieną draugams atskleiskite savo unikalias idėjas, o vakare – pokštaukite su vaikais ir sekite jiems pasakas. O jei neturite, ko svarbaus pranešti, nenusiminkite, nes už savo plepumą smerkiami nebūsite. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums nebus noro dalyvauti visuotinėje plepumo akcijoje. Dažniau atsitrauksite ir iš šalies stebėsite šitą kitų žaidžiamą bendravimo žaidimą. O patys rinksitės veiklą, kuri būtų naudinga visiems. Galvoje popietę lyg grybai augs originalios mintys, padedančios tinkamai siekti profesinių aukštumų. O vakare galite namuose surengti prisiminimų vakarą. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų ambicijos šiandien gali būti įvertintos tarp draugų, bet nepersistenkite, bandydami juos kuo nors įtikinti. Būdami žaismingi ir nerūpestingi, juos įtikinsite labiau, nei primygtinai ką nors aiškindami. O jei vakarop staiga pūstels nauji vėjai, kuriems dar nesate pasiruošę, neskubėkite uždaryti langų ir durų. Patarimo kreipkitės į brolį ar kaimyną. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei ryte tikėsitės pagalbos, o situacija apsivers aukštyn kojomis, paaukokite ką nors dėl kitų gerovės. Po pietų nuolatiniame šurmulyje išvysite, kaip nuo jūsų nepriklausančios jėgos keičia įprastą tvarką. Galbūt pamanysite, kad kažkas įdėjo per daug pipirų, ir jums skanauti darosi nebedrąsu. Bet tai, ką sužinosite vakare, gali pakeisti jūsų skonio receptorius. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų optimizmas, atvirumas ir noras plačiai pažvelgti į dienos džiaugsmus ir rūpesčius, praskaidrins ne tik jūsų, bet ir jūsų kolegų ar draugų nuotaiką. Kuo vikriau judėsite ir kuo daugiau ryšių per dieną užmegsite – tuo plačiau nusišypsosite dienai baigiantis. Ir nieko keisto, jei visi pasaulio komplimentai vakarop sugužės pas jus. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien privalėsite įminti ne vieną paslaptį ir gal ne vieną jų kažkam atskleisti tam, kad sustiprintumėte ryšius su tais, nuo kurių priklausote jūs ir kurie priklauso nuo jūsų. Todėl nebūkite vieni ir neužsisklęskite nuo žmonių, kurie, jūsų galva, elgiasi netinkamai. Jūs girdite ir matote daugiau už kitus – tas tiesa. Tuo ir pasinaudokite. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nors žodžiai šiandien gims lengvai ir sklandžiai, užuot kalbėję, dažniau klausykitės. Gauta informacija atskleis tiesas, kurios padarys jus stipresniais, nes leis suprasti tai, ko iki šiol nesupratote. Popietę originaliai pateiksite savo mintis suinteresuotiems asmenims. O vakare draugai primins, kaip gera su jais paprasčiausiai pasikalbėti. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Įnikę į kasdienę rutiną nepamirškite pasiklausyti, ką aplink jus šneka žmonės. O jie, žvaigždės žada, šnekės daug. Užuot šioje aplinkoje ieškoję vietos, kur būtų galima niekam netrukdomiems atlikti darbą, paimkite kelis išgirstus faktus ir juos panaudokite tikslingai. Kad ir kokios keistos mintys sklandytų ore, jos gali būti jums vertingos. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Judri, džiugi ir kūrybiška atmosfera įsivyravus jūsų aplinkoje, jums primins, kad ir jūs neturite nuleisti rankų. Geriausiai padėsite sau ir kitiems aktyviai mąstydami ir dar aktyviau atskleisdami kitiems savo mintis. Net jei ne viską, ką sugalvosite, bus galima realiai pritaikyti, pusiaukelėje nesustokite. Vis tiek laimėsite mažutes pergales prieš save. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien atversdami naminių užduotėlių sąsiuvinį, neskubėkite jo nutėkšti į kampą ir griebtis neva svarbesnių karjeros reikalų. Jiems dar ateis tinkamas metas, na o dabar pasistenkite, kad  nei vienas jums svarbus žmogus neliktų be jūsų dėmesio, supratingo žvilgsnio ir įžvalgaus patarimo. Ar gali kas būti geriau nei jaustis reikalingiems?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius