Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 14

Plastinės chirurgijos grimasos: kaip tampama įžymybių antrininkais?

Noras atrodyti lygiai taip pat, kaip žinomiausios pasaulio žvaigždės ar net animacinių ir vaidybinių filmų personažai, žmones priverčia gultis ant operacinio stalo, išleisti tūkstančius dolerių, prarasti prigimtinius savo veido bruožus ir, greičiausiai, net patį save. Tačiau ar rezultatas džiugina?
Kairėje - modelis Miranda Kerr, dešinėje Yuh Reum Hong
Yuh Reum Hong, nusprendusi atrodyti kaip garsioji Miranda Kerr / audreymagazine.com nuotr.

► Yuh Reum Hong iš Pietų Korėjos (o ši šalis itin garsi besioperuojančiųjų skaičiumi) – tikra Victoria’s Secret angelų gerbėja. Nusprendusi atrodyti kaip garsioji Miranda Kerr, mergina kreipėsi į plastinės chirurgijos specialistus. Tiesa, mergina tikina, kad pasidailino tik nosį ir akis, mat dar vaikystėje aplinkiniai tvirtino, jog ji „neatrodanti kaip korėjietė“. Didelį vaidmenį atlieka ir makiažas: mergina antakiams stengiasi suteikti išraiškingą formą  ir paputlinti lūpas. Be to, naudoja spalvotus kontaktinius lęšius ir nepamiršta pasidaryti M. Kerr šukuosenos.


► Toby Sheldonas, kuriam dabar 33-eji, sako, kad pasaulinio garso atlikėjas Justinas Bieberis – jo įkvėpėjas. Per pastaruosius penkerius metus T. Sheldonas išleido bemaž 100 000 JAV dolerių plastinėms operacijoms tik tam, kad taptų panašesnis į dievinamą dainininką. Dar būdamas 23-ejų, vaikinas perdėtai pradėjo rūpintis savo išvaizda, o šiandien Toby yra pasidaręs plaukų persodinimo ir akių vokų pakėlimo operaciją, išbandęs botulino injekcijas, susimažinęs smakrą, pasididinęs lūpas, pasitobulinęs šypseną.

Stop kadras/Toby Sheldonas
Stopkadras / Toby Sheldonas

T. Sheldonas sako, kad bijo bėgančių metų. Atrodo, ši fobija būdinga ir ne vienam žymiam žmogui... Būtent vaikiškas J. Bieberio veidelis ir suviliojo vaikiną ekstremaliems pasitobulinimams. (Įdomu, kad T. Sheldonas, kuris save vaidina dainų rašytoju, Justino dainomis visai nesižavi.) Ir tai dar ne pabaiga! Vaikinas sako, kad iki tobulojo J. Bieberio išvaizdos jam reikia šiek tiek padirbėti, nes savo svajonių išvaizdos jis dar nepasiekė. Taigi greičiausiai Toby išbandys ir nosies operaciją bei žandikaulio rekonstrukciją.


► Ar Herbertas Chavezas jums primena legendinį Supermeną? Toks ir buvo jo siekis! 35-erių filipinietis nuo 1998 m. ištvėrė jau 19 operacijų, kad taptų panašus į dievinamą kino herojų. „Jau nuo trejų metų negalėjau gyventi be Supermeno. Žiūrėdavau visus su juo susijusius filmus. Labiausiai man patiko Supermeną įkūnijęs aktorius Christopheris  Reevesas.  Neįtikėtina vaikino transformacija prasidėjo nuo 21-ojo jo gimtadienio. Iš pradžių buvo atliktos net trys nosies operacijos, vėliau sekė silikoninės lūpos, pagražintas smakras, pilvas, išbalintas veidas, užpakalio, klubų, šlaunų implantai, žandikaulio rekonstrukcija... Ir štai prieš akis matome tikrą superherojų!

VIDEO: Supermeno antrininkas Herbertas Chavezas

► Jessica Alba taip pat patenka į tą įžymybių sąrašą, kuriomis norima tapti. Prieš porą metų kinė Xiaoqing, kurios vaikinas įtikinėjo nešioti ją peruką, dažytis ir atrodyti kaip garsioji Holivudo aktorė, nusprendė į pagalbą pasitelkti plastinės chirurgijos specialistus ir kardinaliai pakeisti savo išvaizdą. Tikslas? Susigrąžinti keistąjį vaikiną. Kinijos chirurgai tuomet tikino, kad Xiaoqing galinti tapti naująja Jessica Alba, tačiau tai kainuos labai brangiai... „Aš tai darau ne tik dėl vaikino, bet ir dėl savęs. Esu psichologiškai silpnas žmogus. Noriu mesti sau iššūkį ir sukurti naują, stiprią asmenybę“, – tikino mergina.

VIDEO: Kinė Xiaoqing norinti atrodyti kaip Jessica Alba

► Angelinos Jolie antrininke vadinama garsi Holivudo žvaigždė Megan Fox. Tačiau ne mažiau tam pastangų įdėjo ir Nadya Suleman, kuri tapo žinoma visame pasaulyje, kai pagimdė aštuonetuką. Ilgainiui spauda pradėjo pastebėti ir šios moters panašumus į žymiąja Angeliną. Grožio chirurgų nuomone, N. Suleman išleido tūkstančius lūpoms, nosiai ir kitoms veido dalims pagražinti.

VIDEO: Į Angeliną Jolie norinti būti panaši Nadya Suleman

► Yra pasaulyje ir kitokių keistybių, tarkime, močiutė Annete Edwards, užsigeidusi tapti seksualiąja animacinio filmuko heroje Jessica Rabbit. Šiuo metu peržengusi 60-ies slenkstį moteris prieš kelerius metų išleido daugiau kaip 10 000 svarų ir pasididino krūtinę, pasidailino botokso injekcijomis, laikėsi dietos, iškentė riebalų nusiurbimą ir kitas procedūras... Auginanti net dešimt vaikų Annete sako, kad „mano meilė triušiukams ir paskatino mane pakeisti savo įvaizdį“, tad dabar ji jaučiasi ir graži, ir laiminga.

VIDEO: Annete Edwards

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius