-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 06 13

Savaitgalio horoskopas – birželio 14–15 d.

Smalsu sužinoti, kokį savaitgalį jums žada dangaus žvaigždės? Kupiną nuotykių ar ramų, be ypatingų nutikimų? Mylimo žmogaus glėbyje ar linksmai sukantis bičiulių būryje? Tad nieko nedelsdami skubėkite skaityti astrologinių prognozių kiekvienam Zodiako ženklui.
Mėrgina ir Mėnulis
Mėrgina ir Mėnulis / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Visi turbūt pamirš, kad atėjo šeštadienis, o jūs turi teisę atsipūsti. Tačiau nėra ko kaltinti – patys noriai ant savo pečių užsikrausite didžiausią pareigų krūvį, tikėdamiesi kažkam kažką įrodyti. Tai nepraeis be vidinių prieštaravimų, kurie vakare išsiverš į paviršių. Sekmadienį namiškių pagalba nei šildys, nei džiugins, bet pagaliau rasite bent vieną priežastį pailsėti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį pasirinksite vieną kryptį ir joje sudėliosite savaitgalio prioritetus. Jūsų uolumas ir susitelkimas iš tiesų stebins, bet tik jums atrodys, kad viskas privalo vykti sklandžiai ir nuosekliai. Išorinės jėgos pasirūpins, kad iki vakaro pakeistumėte nuomonę. Sekmadienį informacijos gausa jus klaidins, trikdys ir vers sunerimti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį norai nesutaps su galimybėmis, bet tai ne priežastis būti rimtiems. Jei dalį savo užgaidų palaidosite, vėliau tuo džiaugsitės. O jei nepavyks apsispręsti, paieškokite, su kuo galėtumėte pasitarti. Vakare norėsite išsivaduoti nuo visko, kas jus slegia. O sekmadienį vilčių apie naudą bus kur kas daugiau nei realių rezultatų. Todėl netikėkite netgi savo pačių pažadais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų partneriai šeštadienį jums bus ir kliūtis, ir paguoda. Tačiau nėra kur dingti – privalote jais pasitikėti. Vakare nelaukiems vėjams pūstelėjus, bus sunku išlikti tvirtiems it uola, bet kiti to iš jūsų tikėsis ar net reikalaus. Sekmadienį būsite linkę neadekvačiai vertinti save. Sprendimus priimkite įsiklausę į esančiųjų greta nuomonę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Veiklos išreikšti save šeštadienį rasite, bet ne visi rezultatai džiugins. Dažniausiai viskas bus priešingai, nei buvote iš anksto sumanę. Per dieną grumsitės su įvairiausios rūšies pasipriešinimais, todėl vakare patausokite jėgas. Sekmadienį tinkamas metas pasirūpinti sveikatos stiprinimu, bet privalote laikytis instrukcijų, o ne improvizuoti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį nepasitikėjimu alsuojančioje aplinkoje žinosite, kaip jaustis tvirtiems ir nepažeidžiamiems.  Tačiau tam vertėtų nesileisti klaidžiu abejonių keliu ir mėgautis tuo, ką jums teikia diena. O ji negailės siurprizų, kuriuos tinkamai atremsite. Sekmadienį saikas nebus geriausias jūsų draugas. Nerizikuokite tuo, kas stabilu ir patikima.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį draskysitės į daugybę pusių, nežinodami, kam skirti daugiau dėmesio. Susitelkite į šeimą ir namus, kad atremtumėte visas galimas grėsmes. Vakare antroji pusė ragins griauti jūsų dienos planus. Sekmadienį dėl savo gero vardo būsite linkę perlenkti lazdą. Geriausias vaistas – santūrus ir nuoseklus elgesys.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šį šeštadienį ne pro šalį būtų pasiruošti būtinų veiksmų planą ir nuo jo nenukrypti. Žinoma, jei nutiks taip, kad privalėsite elgtis priešingai, neužsispirkite. Atlikę tai, ko negalite pakeisti, vėl grįžkite prie numatytų veiksmų sąrašo. Tokia pat gaida tęskite sekmadienį, antraip prarasite kažką vertinga.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalį bus progų ir įgyti, ir prarasti, o jūsų užduotis – kuo išmintingiau panaudoti dienos privalumus, o ne palūžti susidūrus su krizėmis. Tačiau įsitikinimą savo veiksmų teisingumu kol kas pamirškite. Antraip būsite nuginkluoti susidūrę akistata su įvykiais, kurie nepaklūsta jūsų įsitikinimams ir nepaiso gerų jūsų norų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitgalį tikėsitės pasiimti vairą į rankas ir kuo toliau nuvažiuoti, bet viskas turbūt bus priešingai. Suksite ne ten, kur norėsite, o ten, kur reikia. Sustosite ne ten, kur jums gera ir gražu, o ten, kur prašo kiti. Klausysitės ne tokios muzikos, kuri džiugina jūsų sielą, o tokios, kurią groja radijo stotis. Bet argi nepastebite, kad netgi tokiu keistu būdu  lyderiaujate?

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį neįsileiskite į vidų demonų, kurie ragins liūdėti, pykti, nerimauti, prieštarauti ar priešintis.  Naudokitės net pačia menkiausia proga atsiriboti nuo to, kas jus slegia. Jei sekmadienį labiau rūpinsitės tuo, kaip jaučiatės ir ką jaučiate, o ne tuo, kaip tobulai viskas atlikta, būsite tinkamai išnaudoję jums skirtą dienos potencialą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nors savaitgalio įvykius pasitiksite ryžtingai, šeštadienį bus ne viena priežastis sutrikti. Sutikę kelis priešininkus, žvelgsite į akis drąsiai, bet, neradę paramos tarp draugų, bandysite pasprukti. Abi savaitgalio dienas puikus atramos šaltinis bus bičiuliai, tačiau dėl savo ir jų gerovės nepersistenkite, bandydami pasirodyti išskirtiniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius