Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 28

Spalio mėnesio horoskopas

Spalį mūsų laukia du Mėnulio užtemimai. Pirmasis – spalio 8 dieną, antrasis – 24 dieną. Kaip elgtis, kad šis laikotarpis būtų kuo harmoningesnis? Galbūt atsakymą pasufleruos astrologės Lanos Kutkytės prognozės dvylikai Zodiako ženklų.
Spalis – dvasinio tobulėjimo mėnuo
Spalis – dvasinio tobulėjimo mėnuo / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pasirinkus patikimą partnerį savo tikslams siekti, išlošti pavyks daugiau nei manote. Galėsite džiaugtis draugų ir partnerių pagalba, nors ir teks kovoti su konkurentais bei susidurti su atvirais priešais. Kuo dažniau būkite viešumoje, bendraukite ir bendradarbiaukite su aplinkiniais. Tiesa, bendradarbiavimo sutartis palanku pasirašyti tik iki spalio 22 dienos. Paskutinę savaitę geriausia skirti dvasiniam augimui, tad pasidomėkite siūlomais mokymais bei ezoterine literatūra.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai konkrečių darbų periodas, todėl mažiau linksmybių ir daugiau darbo. Malonumai palauks iki mėnesio pabaigos. Spalio pirmąsias dvi dekadas svarbiausia bus sutvarkyti pamatinius dalykus savo gyvenime. Susikurkite tvirtą planą ir darbuokitės iš visos širdies. Su darbais gana lengvai susidorosite, ypač jei būsite disciplinuoti, dalykiški ir konkretūs. Jei mylite savo darbą – šis laikotarpis gali būti jums itin sėkmingas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmosios dvi dekados nusimato itin kūrybingos ir įkvėptos. Savo gražiomis kalbomis, žavesiu bei per aplinkinių jaučiamas simpatijas pasieksite savo tikslus. Jausite pasitikėjimą savimi, tad seksis beveik viskas, ko imsitės. Tačiau reikėtų vengti nepamatuotų ambicijų, valdingumo ir aikštingumo, nes bus tokia tendencija. Paskutinė dekada jums – produktyvus metas, o ypač jei mokate konkrečiai ir greitai veikti, daryti savarankiškus sprendimus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Darbo reikalai gali įstrigti: ne viskas, ką planavote nuveikti, pavyks. Jūsų energijos potencialas bus mažesnis nei visuomet. Skirkite daugiau laiko poilsiui, savo namams, šeimai. Puikus laikas praktiškiems reikalams tvarkyti. Juk keičiantis sezonui ateina laikas garderobo atnaujinimui, o šis mėnuo jums itin tam palankus. Pasiseks apsipirkti protingai, ekonomiškai ir praktiškai. Padarykite viską, kad jaustumėtės komfortiškai ir jaukiai, nes kitą mėnesį prireiks daug energijos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Bus kaip niekad smalsu sužinoti kuo daugiau ir apie viską bent po truputį. Normalu, nes spalis jums nusimato gana tinkamas mokslams, apsikeitimui informacija, įvairiems pokalbiams bei  susitikimams. Jums tai geras laikas prekybai, tarpininkavimui, technikos įsigijimui ar taisymui. Paskutinė dekada jau kitokia, ypač spalio 22–25 dienos. Šis laikotarpis reikalaus atsargesnio elgesio, ramesnio požiūrio tvarkant kasdienius reikalus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jums tai praktiškas mėnuo, palankus veikti srityse, susijusiose su finansais, prekyba, nekilnuojamuoju turtu, amatais. Šiuo metu galite sėkmingai, ramiai, produktyviai dirbti ir užsidirbti. Svarbu bus pasirūpinti sveikatos reikalais, kadangi gerklė bei kaklas taps pažeidžiamesni. Derėtų rinktis tik kokybišką maistą, nors gali būti sunkiau laikytis dietos ir saiko. Pasutinė dekada numatoma žymiai judresnė ir itin įdomi.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Puikus laikas naujiems darbams pradėti. Jausitės pakiliai, taigi jei ruošiatės rimtiems projektams, neblogai būtų juos pradėti spalį. Ypač tam palankus metas būtų po gimimo dienos. Jausite sėkmę daugelyje sričių bei didžiulį jėgų potencialą. Gali į priekį pajudėti tie reikalai, kurie ilgą laiką užsivilkino. Paskutinė dekada nusimato jau visai kitokia, tuomet taps svarbu neskubėti, turėti kantrybės bei tiesiog vykdyti savo pareigas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Bus nemažai nerimo bei dirglumo, todėl geriau būtų vengti aiškintis santykius – tiek darbe, tiek meilėje. Išvengę to, galėsite pasimėgauti visai ramiu periodu, palankiu dvasiniam tobulėjimui. Neliekite prakaito mėgindami pasiekti ko nors reikšmingo išoriniame pasaulyje – tam tikrai netinkamas metas. Verčiau nukreipkite dėmesį į savo vidinį pasaulį, apsivalykite, peržiūrėkite tikslus. Paskutinę savaitę fiziškai ir emociškai jausitės geriau, tačiau aktyviai veikti reikia tik po gimtadienio.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Svarbu taps prisiderinti prie kolektyvo, prie aplinkinių, nes tik tuomet spalis taps sėkmingas. Dirbant komandoje kartu su kitais pasieksite žymiai daugiau nei mėgindami įgyvendinti savo asmeninius planus. Spalį suprasite, kokie jums svarbūs yra jūsų draugai ir kolegos. Būtent per juos ateis naujos galimybės gyvenime. Paskutinė dekada tinkama ankščiau pradėtiems darbams tęsti arba užbaigti. Tai jau ramesnis periodas, kai nereikėtų veržtis į priekį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šis mėnuo ypač geras profesiniam kilimui. Tai darbingas metas, todėl reikėtų atsispirti norui ilgiau pamiegoti ar apskritai išsisukti nuo savo tiesioginių pareigų. Įdėję pakankamai pastangų, galite tikėtis net paaukštinimo darbe arba pagaliau pavyks suvokti, ko konkrečiai reikia profesinei savirealizacijai pasiekti. Tiesa, galimi sunkumai meilėje, nes jausmai galimai kiek atšals. Tačiau šiuo laiko tarpsniu meilė ir neturėtų būti prioritetas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tai palankus metas tolimoms kelionėms, stambiems projektams, išsilavinimui bei naujoms idėjoms įgyvendinti. Beveik visuose reikaluose jums įsižiebs žalios šviesos. Šis mėnuo sėkmingiesiems žada naujų ryšių su žmonėmis iš aukštesnių socialinių sluoksnių, su užsieniečiais ar dvasinias mokytojais. Puikios galimybės lydės sferas, susijusias su dvasiniu tobulėjimu ir tik nuo jūsų priklauso, ar tinkamai tai išnaudosite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galimai teks išgyventi jausmų pokyčius, staigias transformacijas. Dėl sunkiai paaiškinamų priežasčių norėsis visiškai nutraukti santykius su tais, kurie jums trukdo, skaudina arba tiesiog atsibodo. Būsite tvirtai apsisprendę, ir jums jau niekas nesutrukdys. Gerokai padaugės emocinių trikdžių, kurie kliudys sklandžiai dirbti. Naujiems, dideliems darbams pradėti ar plėtoti geriausia paskutinė mėnesio dekada. Galėsite pasidžiaugti produktyviu ir jums itin palankiu laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius