Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 18

Tada ir dabar: kaip pasikeitė populiarūs serialų aktoriai?

Grįžkime šiek tiek atgalios, kai dar nebuvo „Nusivylusių namų šeimininkių“, „Sekso ir miesto“ ar kitokių kultinių serialų. Prieš gerą dešimtmetį ar net dvidešimtmetį mus prie ekrano sutraukdavo dabar jau giliai užmarštin nukeliavę serialai, kuriuos net dabar žiūrėtume su didžiausiu malonumu. Tačiau dar įdomiau būtų pamatyti, kaip pasikeitė mūsų mylimi aktoriai, ar ne? Pasidomėkime!
Aktorė Courtney Cox (iš kairės: anksčiau ir dabar)
Aktorė Courteney Cox (iš kairės: anksčiau ir dabar) / „Scanpix“ nuotr.

► Courteney Cox šiuo metu jau 49-eri. Ir nors moteris suvaidino ne viename filme, ji, kaip ir kita „Draugų“ kompanija, mums asocijuojasi būtent su minėtuoju serialu. Aktorė, modelis ir filmų prodiuserė realiame gyvenime puikiai sutaria su Jennifer Aniston, kuri, beje, nusifilmavo ir C. Cox kuriamame seriale Cougar Town. Neseniai išsiskyrusi su vyru Courteney mirga ir geltonosios spaudos puslapiuose dėl savo pomėgio plastinėms operacijoms, kurios jau pastebimos ir plika akimi...


► Jennifer Aniston, bene labiausiai išgarsėjusi „Draugų“ žvaigždė ir toliau savo karjerą tęsianti Holivude, geriausiai žinoma kaip romantinių komedijų aktorė. Dizaineriai ją liaupsina dėl puikaus skonio, o moterys varvina seilę žvelgdamos į tobulą 44-erių Jennifer figūrą. Ką jau kalbėti apie bėgančius metus, kurie tarsi aplenkė šią žavią damą. Nors skaudžios jos skyrybos su Bradu Pittu vis dar retkarčiais linksniuojamos spaudoje, pastaruosius metus moteris visur rodosi su antrąja puse Justinu Theroux ir atrodo labai laiminga.

Scanpix nuotr. / Aktorė Jennifer Aniston (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorė Jennifer Aniston (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Mattas LeBlancas, gražuolis italas Džo, vis dar puikiai atpažįstamas, nors jo plaukus jau puošia žilos sruogos. Žavusis 46-erių aktorius po serialo „Draugai“ dar bandė laimę vaidinti seriale apie save, tačiau šis tokios sėkmės nesulaukė. Dešimt metų trukusią vaidybą viename populiariausių serialų visame pasaulyje jis vaidina neįtikėtinai sėkminga tiek finansiškai, tiek emociškai. „Tai buvo išties puikus laikas“, – tikina M. LeBlancas.

Scanpix nuotr. / Aktorius Mattas LeBlancas (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorius Mattas LeBlancas (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Lisa Kudrow visuomet asocijuojasi su šiek tiek pamišusia Fibi iš „Draugų“, ar ne? 50-ies sulaukusi aktorė ir dabar išlieka charizmatiška bei patrauklia asmenybe. Šiuo metu Lisą galite išvysti seriale Web Therapy, kurį, beje, ji kuria pati. Per savo aktorystės karjerą moteris nusifilmavo ne vienoje kino juostoje. Ji yra ištekėjusi ir augina sūnų. Beje, L. Kudrow nėštumas buvo įtrauktas į vaidybą „Draugų“ seriale: tąsyk herojė atliko surogatinės mamos vaidmenį ir turėjo išnešioti trynukus.

Scanpix nuotr. / Aktorė Lisa Kudrow (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorė Lisa Kudrow (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► „Beverly Hills 90210“. Girdėtas pavadinimas? Jasonas Priestley, vaidinęs jame, greičiausiai pasiekė didžiausią savo šlovę. Prieš daugelį metų 44-erių kanadiečių ir amerikiečių aktorius audrino visų paauglių merginų širdis. Šiuo metu J. Priestley yra vedęs, turi du vaikučius,  laisvalaikiu dievina lenktyninius automobilius ir kartais dar filmuojasi serialuose, televizijų laidose.

Scanpix nuotr. / Aktorius Jasonas Priestley (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorius Jasonas Priestley (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Dar vienas sekso simbolis iš šio serialo – tai Luke’as Perry. 46-erių aktorius buvo vedęs, augina du vaikus. „Aš visuomet būsiu susijęs su „Beverly Hills 90210“ personažu, bet tai nėra blogai“, – tikino Luke’as.  Tiesa, jis kitaip, nei kai kurie jo kolegos, nusprendė nepasirodyti atgimusiame seriale iš pagarbos jo kūrėjui Aaronui Spellingui (1923–2006).

Scanpix nuotr. / Aktorius Lukeas Perry (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorius Luke’as Perry (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Į kompaniją galime pakviesti ir Shannen Doherty. Tamsiaplaukė gražuolė jau anuomet garsėjo itin aštriu ir audringu charakteriu, kuris jai tikrai nepadėjo siekiant karjeros. Dabar, sulaukusi 42-ejų, Shannen yra ne tik aktorė, bet ir prodiuserė, laidų autorė. Ji filmavosi realybės šou, kuriame buvo pagrindinė herojė, ne sykį pozavo Playboy žurnalui, o mums labiausiai prisimenama ne tik iš „Beverly Hills 90210“, bet ir mistinio fantastinio serialo „San Fransisko raganos“.

Scanpix nuotr. / Aktorė Shanen Doherty (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorė Shannen Doherty (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Jennie Garth, sulaukusi 41-erių, vis dar atrodo pribloškiamai, ar ne? „Beverly Hills 90210“ išgarsinta moteris vėliau vaidino įvairiuose humoro serialiuose. Kai 2008 m. buvo nuspręsta išleisti į eterį naująją jau minėto serialo versiją, Jennie ten pasirodė keliuose epizoduose. Prieš kurį laiką J. Garth išsiskyrė su vyru ir šiuo metu susitikinėja su kita pasija. Augina tris dukras.

Scanpix nuotr. / Aktorė Jennie Garth (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorė Jennie Garth (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Heather Locklear bene garsiausia „Melrouzo“ žvaigždė, įkūnijusi atšiauriąją Amandą Vudvard. 52-ejų Heather gyvenimas pastaraisiais metais vis pakliūdavo į spaudos puslapius: tai priaugo per daug svorio, tai pasidarė dar vieną nevykusią plastinę operaciją, tai vairavo apsvaigusi... Serialas „Melrouzas“ dar turėjo vilčių atgimti, tačiau po pirmojo sezono 2009-aisiais buvo atšauktas, nes pakartoti senosios sėkmės taip ir nesugebėjo...

Scanpix nuotr. / Aktorė Heather Locklear (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorė Heather Locklear (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Calista Flockhart dabar minima kaip garsaus aktoriaus Harrisono Fordo mylimoji – jie susitiko „Auksinio gaublio“ apdovanojimuose. O juk visai neseniai visas pasaulis ėjo iš proto dėl serialo „Eli Makbyl“! 48-erių aktorė tuo metu išgyveno tikrą karjeros pakilimą: serialas dėl savo specifikos išsiskyrė iš kitų gausos ir sulaukė visuotinio pripažinimo. Šiuo metu Calista filmuojasi gana retai ir su vyru H. Fordu daugiausia dėmesio skiria įsūniui.

Scanpix nuotr. / Aktorė Calista Flokhart (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorė Calista Flockhart (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► 59-erių aktorė Katey Sagal amžiams liks Pegė su kupeta raudonų plaukų, kuri dėl kiekvieno menkniekio terorizuoja nevykėlį savo vyrą... Nors klasika tapęs serialas nenugrimzdo užmarštin, retas mūsų įsivaizduoja, kaip realiame gyvenime atrodo Katey. Moteris turi dvi dukteris ir sūnų, yra ne tik aktorė, bet ir dainų rašytoja bei atlikėja. Po serialo „Vedęs ir turi vaikų“ K. Sagal filmavosi ne viename filme, komedijose, išleido muzikos albumą. Ir vis dėlto labiausiai jai tinka raudoni plaukai...

Scanpix nuotr. / Aktorė Katey Sagal (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorė Katey Sagal (iš kairės: anksčiau ir dabar)

► Edas O’Neillas – dar vienas nepakartojamas aktorius, kurio užmiršti tiesiog neįmanoma. Nors bėgantys metai keičia žmogaus išvaizdą, tačiau aktoriniai šio vyro sugebėjimai ir toliau virpina širdis. 67-erių Edas šiuo metu filmuojasi seriale „Moderni šeima“ ir džiaugiasi ne vienu svarbiu apdovanojimu. Jis yra vedęs aktorę Catherine Russof, augina dvi dukras. 

Scanpix nuotr. / Aktorius Edas ONeillas (ia kairės: anksčiau ir dabar)
Scanpix nuotr. / Aktorius Edas O’Neillas (iš kairės: anksčiau ir dabar)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius