-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 31

Tarologas Leopoldas Malinauskas: 2014-ieji bus kur kas šviesesni

Praėjusiais metais visus gąsdino vien skaičius 13, žadėjęs neįprastus, sudėtingus, tačiau ir labai ypatingus metus. Štai dabar ant kulnų mina jau 2014-ieji, todėl smalsu sužinoti, ko galime tikėtis ateityje.
2014-ieji metai
2014-ieji metai / Fotolia nuotr.
TV3 nuotr./Leopoldas Malinauskas
TV3 nuotr. / Leopoldas Malinauskas

Pasak tarologo Leopoldo Malinausko, ateinantieji metai mums atneš daugiau sėkmės ir šviesos visose gyvenimo srityse, kurias taip mielai pasivogė 2013-ieji…

– Kaip manote, ką per prabėgusius metus žmonės patyrė, išmoko, suprato?

– 2013-ieji iš tiesų nebuvo lengvi. Skyrybos ir dar kartą skyrybos! Susidaro įspūdis, kad per ekonomikos krizę žmonės buvo lyg prišalę vienas prie kito. O prasidėjus atlydžiui, trenkė skyrybų banga. Kodėl vyrai ar žmonos paliko vieni kitus, paaiškinti labai sudėtinga. Lyg ir nebuvo išdavysčių, o štai vieną dieną, žiūrėk, spintose liko tik tušti pakabai. Trumpai tariant, dažniausiai skyrybos vyko dėl pačių neaiškiausių priežasčių. Tai dar sykį įrodo, kad ne mes valdome aplinką ir santykius, ir tam įtakos turėjo aukštesnės jėgos.

– Kitų metų numerologinis skaičius 7. Ką jis atskleidžia apie 2014-uosius?

– Skaičius 7 pirmiausia susijęs su Mėnuliu. Viena Mėnulio fazė trunka septynias dienas, o Mėnulio kalendorių sudaro 28 dienos. Taip pat reikia paminėti, kad šis dangaus kūnas – moterų globėjas. O taro kortose septynetas – pergalės arba sėkmingos pabaigos simbolis. Todėl 2014 m. pabaigoje jausimės visai kitaip nei baigdami 2013-uosius. Veiklesni žmonės greičiausiai galės sau pasakyti, kad jų kovos ir siekiai baigėsi pergale įvairiausiose srityse – pradedant sportu ir baigiant menu. Žmogus linkęs varžytis, o kiti metai tam bus palankūs. Septynetas – kovos ir pergalės skaičius, tačiau reikės įdėti pastangų. Kova ne visuomet baigiasi sėkme. Verta paminėti, kad žmonėms, kurių gyvenimo kelio skaičius sutaps su ateinančių metų numerologiniu skaičiumi, bus lengviau gyventi, nes  jų laikas sutaps su skaičiaus vibracijų dažniu.

Nors... istorijoje 14 metai – nelengvas metas. 1814 m. Napoleonas Bonapartas neteko sosto, buvo ištremtas į Elbos salą, o 1914 m. pasaulį sukrėtė Pirmasis pasaulinis karas. Jeigu praėjusiais metais metus apibūdinome kaip aikštingą paauglį, toks pats palyginimas tinka ir  14-iesiems. Tiesa, jie vis tiek turėtų būti geresni nei mus paliekantieji.

– Meilės reikalai – amžinas klausimas. Ar vienišos širdys suras antrąsias puses?

– Septyneto fone moterys taps kur kas aktyvesnės negu vyrai, dažniau ir aktyviau eis į „medžioklę“ nei vyriškosios lyties atstovai. Netgi manau, kad sausio ir vasario mėnesiais ar vidurvasarį užsimezgę santykiai bus itin sėkmingi. Ilgų draugysčių greičiausiai nebus, mat rimtų ketinimų turinčios moterys iki 2014 m. pabaigos sėkmingai nusives vyrus prie altoriaus.

O didžioji dali tų, kurie jau susituokė, išgyvens pakilimo laikotarpį. Poros kartu, o ne atskirai kaip šiais metais, sieks pokyčių, keliaus, išbandys kažką nauja. Tikėtina, kad atras vienas kitą iš naujo ir džiaugsis asmenine šeimos pergale.

– Ar ateinantieji metai dovanos finansinę sėkmę?

– 2014-ieji bus finansiškai geresni ir stabilesni nei 2013-ieji. Tačiau, kaip visi puikiai žinome, laukia rinkimai, planuojamas euro įvedimas... „Duonos ir žaidimų“ gyvenimo principas ir sukurs dvilypę finansinę situaciją: vienu atveju lyg ir geriau gyvensime, kitu atveju visgi reikės susiveržti diržus. Trumpai tariant, 2014-ųjų Vyriausybė turės įveikti nelengvą finansinį iššūkį.

– Praėjusiais metais minėjote, kad gerai gyvens ostapai benderiai. Kam šiemet nusišypsos laimė?

– 2014-aisiais gerai seksis kantriems ir nuosaikiems žmonėms, kurie dirbs kruopščiai, kryptingai, turės tikslą ir planą. Gudročiai ir avantiūristai, besiblaškantys nuo vieno dalyko prie kito, vargu ar kitąmet sulauks didesnės sėkmės...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius