Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 01

Trečiadienio horoskopas – liepos 2 d.

Štai ir įpusėjo darbo savaitė, sužinokite, ką šią dieną jums žada žvaigždės.
Gėlė
Gėlė / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėsite įvesti idealią tvarką namuose ar darbe ir bandysite į šitą procesą įtraukti visus su tuo susijusius. Netruks norinčių jums padėti, jei nenumušite jiems ūpo nuolatine kritika ar pastabomis. Tačiau ir kitą pusę kartelės nepersverkite – idealizuodami darbo procesą ar jo dalyvius, prarasite ribą, kuri skiria tiesą nuo melo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Norėsite, kad viskas vyktų ramiai, aiškiai ir planingai, bet kai kas iš draugų jums pasiūlys kelias priešingas alternatyvas. Jos jums primins, kad ne viskas gali būti aišku ir paprasta. Todėl draugų suverstą kalną pažadų vertinkite su dėkingumu ir saikinga kritika. O vakarop turbūt norėsite iškrėsti ką nors tokio, ko patys iš savęs nesitikite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Visos jūsų pastangos dėl namų ir šeimos narių gerovės šiandien bus vainikuotos sėkmės. O štai darbe – bus tikrai keista painiava. Kažkas jums taip uoliai pils miglą į akis, kad išmuštų jus iš teisingo kelio arba dėl kitų jums nesuprantamų tikslų. Laimė, užuot tikėję kiekvienu sutiktu, labiau tikėsite savo pačių žavesiu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nors dalis jus pasiekusios informacijos gali būti paini, nesuprantama, vėluojanti ar melaginga, tai ne priežastis netikėti visiškai niekuo. Todėl visur: darbuose, diskusijose, kelionėse išlaikykite aukso vidurį. Tai padės jums pasiekti tai, kas svarbiausia šiandien: savo stipriąsias savybes panaudoti tam, kad visiems būtų gera su jumis būti ir bendrauti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien priminkite sau, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo. Tokia taktika padės išvengti nereikalingų iliuzijų ir painių klystkelių su finansais susijusiose veiklose. Nerealios svajonės iššvaistytų vėjais tai, ką turite iki šiol įgiję ar tai, ką galite turėti, o nuoseklus darbas, gilinantis į visas detales, suteiks jums jėgos ir papildomų taškų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Stebinsite visus savo nuotaikų kaita: džiaugsmą keis savigrauža, o ašaras džiovins malonūs antrosios pusės pažadai. Dalimi jų patikėję galbūt atsidursite devintame danguje, tačiau jūs nebūtumėte jūs, jei nerastumėte priežasčių nusileisti ant žemės. Nepersistenkite, nes jūsų blaškymasis gali visiškai sutrikdyti dienos ritmą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jums bus atleista, jei, užuot atvirai išlieję savo mintis ir jausmus, užsisklęsite svajonėse ir nieko ten neįsileisite. Sutikę nedraugišką kliūtį, išsitraukite giliai nukištus rožinius akinius, veide nusipieškite šypseną ir pasiruoškite kilniai kovai. O vakare iki kelių įsibridę į mėgstamą veiklą, pamiršite, kad atėjo metas ilsėtis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Siekite visiems draugams ar kolegoms priminti apie save. Tam sukursite ne vieną pasaulio gelbėjimo planą ir pradėsite nuosekliai jį vykdyti. Svarbiausia, kad besidairydami toli, nepamirštumėte tų, kurie arčiausiai ir kuriems labiausiai reikia jūsų švelnumo ir dėmesio. Tiesa, ir čia yra pavojus, kad jie sugalvos, kaip jį visą pasiglemžti ir kaip jus apmulkinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jausdami, kad nepavyksta užmegzti ryšio su savo pavaldiniais ar vadovais (nesvarbu, namie tai vyksta ar darbo vietoje), pabūkite atlaidesni visiems: ir sau, ir jiems. Lygiai taip pat nieko nebauskite nei už dideles klaidas, nei už mažučius klystkelius. O jei kažkas įvyks, ko negalite suvaldyti, palaukite, kol situacija įgis aiškumo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Planuosite ir svajosite, svajosite ir planuosite, kol visiškai susipainiosite. Tačiau tik tokiu būdu suprasite, ko norite labiausiai. Nėra priežasčių abejoti, kad kas nors nepavyks. Viena, kas šiandien svarbu, tai turėti aiškias gaires viskam. Todėl sulaukę pasiūlymų keliauti ar mokytis, įsitikinkite, kokį pagrindą tam jau turite padėję ir kokį galite padėti ateityje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būkite tikri, kad šiandien dalinatės viskuo su kitais, nepasilikdami visko tik sau. Tame komandiniame žaidime bus svarbu ne tik vertinti tai, ką turite ar ką sugebate, bet ir pasitikėti konkrečiais partnerių pasiūlymais. Jei dienos metu neprarasite budrumo ir susitelkimo į paprastas gyvenimo smulkmenas, vakare atliksite ką nors, ką galima pamatyti ir kitiems parodyti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Noriai plaukiosite po savo susikurtus vandenis ir ignoruosite viską, kas tikra. Tačiau reikia jus nuvilti – ne viskas, kuo jūs be galo tikite ar numanote, turi tvirtą pagrindą. Jūsų nuojauta šiandien atostogauja, todėl net tada, kai neabejojate savimi, atsigręžkite į tuos, kurie kartu su jumis. Tiesa, ir čia kruopščiai tikrinkite, kad neperžengiate ribos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius