-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 04 11

TV.lt rekomenduojamų filmų TOP-5

Gyvenimas – tai drama ir komedija viename, TV.lt šiam savaitgaliui atrinkti filmai šį faktą, tik dar kartą patvirtins. Herojų išgyvenimai ir patirtys neapsistos vien ties Žemės rutuliu, tačiau nukels ir į Mėnulį (filmas „Mėnulis“). Psichologinės problemos („P.S. Myliu tave“, „Kolekcionierė“) ir pinigų troškulys („Miegančioji gražuolė“) privers patirti neregėtus gyvenimo išbandymus.
„P.S. Myliu tave“ („P.S. I Love You“, 2007)
„P.S. Myliu tave“ („P.S. I Love You“, 2007) / Kadras iš filmo
Temos: 2 TV tv.lt

„P.S. Myliu tave“ („P.S. I Love You“, 2007)

Šeštadienį 16.05 val.

Per LNK

Tai jaunos rašytojos Cecelijos Ahern knygos ekranizacija. Ši romantinė komedija apie merginos išgyvenimus praradus mylimą žmogų. Gražuolė Holi (akt. Hilary Swank) ir airis Džeris yra laimingai vedę, tačiau netikėtai liga pasiglemžia vyro gyvybę, tuo pačiu pasiglemždama Holi gyvenimą... Negalėdama susitaikyti su mylimojo mirtimi, Holi užsidaro namuose ir užsisklendžia savyje. Netikėtai 30-ojo gimtadienio proga Holi gauna tortą ir audiolaišką... iš Džerio, mylimasis moko ją ne tik susitaikyti su netekties skausmu, bet ir ragina gyventi toliau.


„Kolekcionierė“ („The Collectress“, 2008)

Šeštadienį 21.45 val.

Per LRT Kultūra

Kadras iš filmo/„Kolekcionierė“ („The Collectress“, 2008)
Kadras iš filmo/„Kolekcionierė“ („The Collectress“, 2008)

2008 metais „Sidabrinės gervės“ apdovanojimuose „Geriausiu filmu“ pripažintas bei už „Geriausią režisūrą“ Rusijos kino festivalyje „Kinoshock“ apdovanotas filmas papasakos istoriją apie jauną logopedę Gailę (akt. Gabija Ryškuvienė). Ji po tėvo mirties praranda sugebėjimą patirti emocijas. Gailė netikėtai pastebi, jog matydama save ekrane vėl trumpam gali patirti buvusias emocijas. Nuo to laiko ji pradeda „kolekcionuoti“ dirbtinai sukurtas ir nufilmuotas situacijas, nesusimąstydama apie šio pomėgio pasekmes.


„Miegančioji gražuolė“ („Sleeping Beauty“, 2011)

Šeštadienį 23.00 val.

Per Init

Kadras iš filmo/„Miegančioji gražuolė“ („Sleeping Beauty“, 2011)
Kadras iš filmo/„Miegančioji gražuolė“ („Sleeping Beauty“, 2011)

Provokuojanti ir skandalinga drama nukels į tamsų turtingų aukštuomenės vyrų ir moterų slaptų aistrų pasaulį. Gražuolė studentė Liusė dirba apsinuoginusia padavėja prašmatniose turtuolių vakarienėse, o vėliau įsidarbina ir elitine prostitute, kuri klientų aistras tenkina miegodama. Taip studentė Liusė tampa, tarsi Miegančiąja gražuole. Vieną dieną merginą pradeda kankinti smalsumas, kas gi vyksta paslaptingame kambaryje, kol ji miega, kaip nepažįstamieji su ja elgiasi? Netrukus Liusė paslaptingame kambaryje įtaiso kamerą...


„Mėnulis“ („Moon“, 2009)

Sekmadienį 15.00 val.

Per TNT Film

Kadras iš filmo/„Mėnulis“ („Moon“, 2009)
Kadras iš filmo/„Mėnulis“ („Moon“, 2009)

Filmo režisierius Duncan Jones pelnė BAFTA premiją už geriausią pirmąjį filmą. Vienišas astronautas Semas Belas jau trečius metus dirba ekspedicijoje Mėnulyje. Vienintelis jo draugas kosminėje misijoje – robotas Gertis. Astronautas nekantriai laukia paskutinių dviejų savaičių, nes joms prabėgus jis pagaliau galės grįžti atgal į Žemę, apkabinti mylimą žmoną ir pabučiuoti dukrelę. Netikėtai Semą pradeda kamuoti alinantys galvos skausmai bei haliucinacijos. Vieno tokio migrenos priepuolio metu jis padaro avariją.


„Amerikietiškas pyragas: klasės susitikimas“ („American Reunion“, 2012)

Sekmadienį 22.00 val.

Per TV1000 Premium

Kadras iš filmo/„Amerikietiškas pyragas: klasės susitikimas“ („American Reunion“, 2012)
Kadras iš filmo/„Amerikietiškas pyragas: klasės susitikimas“ („American Reunion“, 2012)

1999-ųjų vasara ilgam įstrigo draugų atmintyje, tad po trylikos metų pagrindiniai filmo veikėjai grįžta į gimtąjį miestą. Būrys senų mokyklos draugų, kartas nuo karto svajoja apie tas pašėlusias dienas, kai nerūpestingai leido laiką, o į ateitį žiūrėjo pro pirštus. Jų svajonė išsipildo – vienas ilgas savaitgalis leidžia sužinoti, kas pasikeitė draugų gyvenimuose ir patvirtinti faktą, kad tikros draugystės nepajėgia nutraukti nei prabėgęs laikas, nei ilgi atstumai.

Daugiau televizijos programų ir filmų aprašymų rasite www.tv.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius