Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 27

Vienos pavojingiausių pasaulyje vedybų

Kiekvienas tokią svarbią dieną renkasi paminėti skirtingai. Tie, kuriems prie širdies įprastos storos lietuviškos vestuvės su baltąja mišraine ir suknele, primenančia tortą, greičiausiai tik pirštą pasukiotų prie smilkinio, išgirdę šią istoriją.
356 metrų aukštyje susituokę Lacy Boland ir Johnas Kirkas
356 metrų aukštyje susituokę Lacy Boland ir Johnas Kirkas / „Youtube“ stopkadras

Kanadiečių pora Lacy Boland ir Johnas Kirkas – tikri ekstremalai, pirmieji  nusprendę baltą vestuvinę suknelę ir jaunikio kostiumą iškeisti į kombinezonus, kad galėtų susituokti 356 m aukštyje.

116 aukštų pastatas, Toronto televizijos bokštas CN Tower, pasirodo, visai nebaisi vieta tuoktuvėms, o ir pabėgusio jaunikio ar nuotakos bėda tikrai negresia. Šventė vyko ant išorinės pastato atbrailos, vadinamosios EdgeWalk, kuri neaptverta jokiomis apsauginėms tvorelėmis, o atsiveriantis vaizdas tiesiog užgniaužia kvapą. Ir ne tik dėl nuostabios miesto panoramos... Tiesa, per vestuvių ceremoniją žmonės naudojosi specialiais apsauginiais diržais, neleidžiančiais nukristi ir suteikiančiais galimybę pasivaikščioti kone bedugnės kraštu.

Beje, reikėtų paminėti, kad jauniesiems, pamergėms ir pabroliams buvo sukurti specialūs šventiniai kombinezonai, o vestuvių puota vyko tame pačiame pastate įsikūrusiame restorane, kuriame galima mėgautis Toronto vaizdu iš paukščio skrydžio. O jūs ar išdrįstumėte?..

VIDEO: Kanadiečių pora Lacy Boland ir Johnas Kirkas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius