-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 08 25

Žavingi moterų dalykai, kurie patinka vyrams

Nebūkime kuklios ir pripažinkime – vyrai mumis žavisi! Bet keisčiausia, kad kartais juos verčia iš koto dalykėliai, kurie mums pačioms atrodo nei labai patrauklūs, nei seksualūs.
Mergina su akiniais.
Mergina su akiniais. / Shutterstock nuotr.

Taigi vyrams patinka:

Mūsų bailumas. Ir kartais be reikalo apsimetame kietomis ir bebaimėmis šiuolaikinėmis furijomis, nors mūsų viduje virpa baikšti pilka pelytė. Neperlenkime lazdos: retas vyras džiūgaus, išvydęs mylimąją drebančią kampe iš siaubo. Tačiau neverta slėpti, kad yra situacijų, kai mes šiek tiek išsigąstame: taip duodame šansą vyrams tapti mūsų gynėjais ir globotojais ir bent minutėlę leidžiame jiems pasijusti didvyriais...

Šiokia tokia betvarkė. Aišku, jie nespjauna į savimi besirūpinančias damutes, kurios kruopščiai dažosi, puošiasi ir gražinasi, tačiau jiems labiau į širdį krinta ne išsičiustijusi širdžių daužytoja, iš kurios šukuosenos nestyro joks pasišiaušęs plaukelis, bet gaivi mergelė sulytais ar lengvai vėjo sutaršytais plaukais. Mat jiems atrodo, kad pamatę merginą be makiažo ar su šukuosena „ką tik iš lovos“, jie įžvelgia jos kosmetikos nepaliestame veidelyje tikrąją moteriškumo paslaptį.

Beje, šiokia tokia moters paliekama betvarkė galima ir namuose ar prie darbo stalo. Tai suteikia vyrui saugumo jausmą, kad jis ne muziejuje ir gali jaustis neįsitempęs, toks pat netobulas, kaip ir jo moteris. Juk mylime žmogų ne už tai, kad namuose visos knygos surikiuotos pagal spalvą, o praustuvų čiaupų spalva priderinta prie durų rankenų. Meniška betvarkė būdinga laisvai asmenybei, išsivadavusiai nuo kompleksų bei noro kažkam įtikti ar pataikauti.

Taip pat skaitykite: 30 patarimų: kaip pakeisti savo gyvenimą per mėnesį?

Akiniai. Ir nėra ko čia spyriotis, kad esą netinka, kad lęšiai geriau ir kad nenorite virsti panele mokytoja. Nė velnio! Daugumai vyrų labai patinka akinuotos moterys. Kodėl? Neįsivaizduojame. Gal jie mano, jog trumparegės nematys jų žygių į šoną? O gal jiems atrodo, kad mergina su akiniais atrodo labiau pažeidžiama, silpna, moteriška? Daugelis netgi mano, kad akiniai suteikia ne tik paslaptingumo, bet ir griežtoko seksualumo. Akiniai – aliuzija į kietą šefę, iš keblių situacijų išsisukančią lanksčią sekretorę ar slapukę studentę, kuri tik atrodo drovuolė, o yra pašėlusi kojotė.

Drabužiai, panašūs į kamufliažinius. Vyrui, kuris vertina moters draugystę, visai smagu savo fantazijose matyti, kaip jiedu kartu traukia... Ne, ne į karą, bet, pavyzdžiui, į medžioklę. Chaki spalvos šortukai, aišku, savaime nepaverčia merginos patrauklia, tačiau suveikia kaip signalas, kad jai nesvetimi vyriški interesai. Ir, jei prispirs reikalas, moterisi taps tikra kovotoja!

Shutterstock nuotr./Mergina rūpinasi savo blakstienomis
Shutterstock nuotr./Mergina rūpinasi savo blakstienomis

Stebėjimas, kaip mes dažomės. Be reikalo, pasirodo, tai slepiame. Tas procesas daugumą vyrų hipnotizuoja. Na, tie mūsų išlavinti tikslūs judesiukai, kai viens du brūkštelime šepetėliu per blakstienas ar neskubėdamos patepame lūpas blizgiu. Jei retkarčiais leisite tuo pasigėrėti, vyras jausis tarsi įžengęs į slaptą moterų teritoriją. Aišku, neverta versti jo stebėti valandą trunkančių manipuliacijų (žr. į 2 punktą)...

Taip pat skaitykite: 8 situacijos, kai vertėtų prikąsti liežuvį

Apetitas. Ta moteris, kuri suvalgo daugiau už vyrą, kažin ar labai patraukliai atrodys, tačiau salotos lapą lėkštėje stumdanti gražuolė tikrai ne itin žavi. Vyrams patinka noriai valgančios, sveikai atrodančios moterys. Kai moteris valgo, turi matytis, kad ji tą daro noriai ir mėgaudamasi, o ne tik skaičiuodama kasnęlius, kad, neduokdie, tuoj ims braškėti suknelės siūlės.

Nesiorientavimas erdvėje. Gal tai mus pačias erzina, kai einame rinkti grybų ar vairuojame automobilį, tačiau vyrams savotiškai žavu, kai moteris yra, hm, šiek tiek „blondinė“, nesugebanti orientuotis vietovėje ir rasti teisingą posūkį. Tas pats pasakytina ir apie lengvą moters išsiblaškymą.

Moteriška logika ir elgesio stereotipai. Vyrai būrelyje pakikena, tačiau iš tiesų jiems patinka, kad esame kitokios nei jie: kad į tualetą einame būreliais, kad į parduotuvę išskuodusios pieno ir bandelių, grįžtame su naujais bateliais ar blakstienų tušu (ir dažnai – be bandelių!). Tai gyvenimui suteikia tiek nenuspėjamo žavesio!..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius