-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 drabužių ir aksesuarų, kuriuos stilingam vyrui verta turėti šią vasarą

Nesvarbu, patinka ar nepatinka atnaujinti drabužinę, šiltasis sezonas diktuoja savas žaidimo taisykles – tenka tai padaryti. Vasarą metas rinktis ryškesnes spalvas, lengvesnius audinius ir sezoninius drabužius, kurių prireiks pramogaujant. Štai 10 daiktų, be kurių vasarą sunkiai išsivers bet kuris stilingu save vadinantis vyras.
Davidas Gandy
Davidas Gandy / Vida Press nuotr.

Prie veido formos tinkantys akiniai nuo saulės

Jei jau nutarėte investuoti į vieną vasarišką įvaizdžio akcentą, tebūnie tai akiniai nuo saulės. Mėgstantiems klasiką ir kelis sezonus „galiojančius“ daiktus verta rinktis nuosaikesnes, klasikines formas (pavyzdžiui, „aviatorius“ ar klasikinius „Ray Ban“), o jei norite, kad akiniai taptų ryškiu stiliaus pareiškimu, dairykitės ekstravagantiškesnių, atkreipsiančių dėmesį. Nesvarbu, kokius akinius rinksitės, įsitikinkite, kad jie tinka jums prie veido formos, patogiai „sėdi“ ant nosies ir garantuoja apsaugą nuo saulės.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./2017 m. pavasario-vasaros akinių  kolekcijos pristatymas
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./2017 m. pavasario-vasaros akinių kolekcijos pristatymas

Chino šortai

Jau keletą metų daugelis vyrų įsikibę plačių šortų su uždėtinėmis kišenėmis šonuose. Jei ir jūs tokius pamėgote, šią vasarą verta pagalvoti apie kitą variantą – plonesnės medžiagos, kiek siauresnius ir trumpesnius chino šortus. Jei šortai su uždėtinėmis kišenėmis buvo aiškus laisvalaikio drabužis, tai chino šortai puikiai tiks su šviesiais klasikiniais marškiniais ar polo marškinėliais, tokius vilkėdami biure niekam nesukelsite įtarimų, kad į darbą atkakote ką tik iš žvejybos.

Vida Press nuotr./Jesse Vargas, vilkintis chino šortus
Vida Press nuotr./Jesse Vargas, vilkintis chino šortus

Šortai maudynėms

Maudynėms ir pramogoms prie vandens skirtais šortais kai kurie vyrai susirūpina tik jau išsiruošę prie ežero ar jūros, tačiau verta nelaukti paskutinės minutės ir iš anksto įsigyti idealiai tinkančius. Stilingiausiai atrodys nei pernelyg trumpi, nei kelius siekiantys šortai, geriausiai, jei jie baigsis kiek virš kelių. Šią vasarą karaliauja dryžiai ir printai, tad jei nebijote ryškesnių drabužių, rinkitės tokius. Ir net nemąstykite apie maudynes vilkint apatines kelnaites!

Vida Press nuotr./Maudynės
Vida Press nuotr./Maudynės

Lengvos medžiagos chino kelnės

Su džinsais per karšta, šortai ne visada tinka, kostiumas pabodo, tad vasarą laikas įsigyti ir vilkėti lengvas chino kelnes kiek paraityta apačia. Išsirinkite tinkamo ilgio, gerai gulančias, derinkite su sportiniais bateliais, loaferiais ar basutėmis.

Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius
Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius

Havajietiški marškiniai

Dar prieš keletą metų havajietiški marškiniai buvo smerkiami kaip atgyvena ir stiliaus klaida, tačiau, paradoksas, pernai jie grįžo ir šiais metais aiškiai įsitvirtino – tuo nesunkiai įsitikinsite pasidairę populiariose drabužių parduotuvėse. Nedvejokite ir tokius įsigykite, tik paisykite savo dydžio, rinkitės pasiūtus iš kokybiškos medžiagos ir derinkite su kitais laisvesnio stiliaus drabužiais, o ne kostiuminėmis kelnėmis ir klasikiniais batais.

Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius
Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius

Kokybiški plono lino marškiniai (ir / ar švarkas)

Joks kitas audinys taip nepasiteisina vasarą kaip linas. Yra vyrų, kurie vengia šios medžiagos dėl jos glamžumo, tačiau nebūtina rinktis viso kostiumo – įsigykite gerai pasiūtus šviesios spalvos lininius marškinius ir įsitikinsite, kaip malonu juos jausti prie kūno, kaip gerai kvėpuoja oda. Kitas variantas – storesnio lino švarkas.

Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius
Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius

Įdomūs marškinėliai trumpomis rankovėmis

Daugelis vyrų marškinėlių trumpomis rankovėmis turi ne vienus, tačiau atidžiau peržvelkite, kokią jų būklė? Namams ar darbams sodyboje palikite visus nublukusius, dėmėtus ir ištįsusius ir įsigykite keletą tokių, kuriuos su pasimėgavimu vilkėsite prie chino kelnių ar šortų – su įdomiu priešiniu, dryžuotus, margintus printais.

Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius
Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius

Pintas medvilnės diržas

Į šortus ar kelnes įvertas diržas – ne tik puikus aksesuaras, bet ir suteikia siluetui daugiau struktūros, galų gale, atlieka ir savo pirminę funkciją – prilaiko drabužį ant liemens. Prie lengvų vasarinių kelnių ar šortų gražiai atrodys šviesus pintas medvilninis diržas su rudos odos detalėmis.

Gamintojo nuotr./„J.Crew“ diržas
Gamintojo nuotr./„J.Crew“ diržas

Lengvas, erdvus medžiaginis krepšys

Vasara – kelionių metas, tegul ir nebūtinai tolimų, tad neprašausite pro šalį parduotuvėje išsirinkę tvirtos medžiagos krepšį, kurį galima nešioti rankoje ar persimesti per petį. Tiesa, jei norite, kad krepšys derėtų ir prie klasikinio įvaizdžio, o ne tik sportinių šortų, nesirinkite skirto išskirtinai sportinei aprangai nešioti.

Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius
Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius

Šviesūs sportiniai bateliai

Liūdna matyti vyrus, kurie vilki visai padorius lengvus vasarinius rūbus, o su jais derina sunkius, tamsius klasikinius batus ar gremėzdiškus sandalus. Vasarą pats metas „prisijaukinti“ šviesius sportinius batelius – klasikinius baltus, kokius siūlo daugybė prekių ženklų, pastelinių spalvų, o gal šviesiai mėlynus ar rusvus. Žinoma, tokiai šviesiai avalynei reikės daugiau priežiūros, tačiau ryškus, vasariško lengvumo suteikiantis stiliaus akcentas garantuotas.

Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius
Vida Press nuotr./Vyrų gatvės stilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius