-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

10 stilingiausių balandžio mėnesio vyrų: pasimokykite!

Balandis mūsų platumose vis dar balansavo tarp žiemos ir pavasario, tačiau yra platumų, kur vyrai jau gali vilkėti marškinėlius ir spirtis į lengvus batelius. Kurie žinomi stipriosios lyties atstovai ypač suspindėjo savo stiliaus pojūčiu balandžio mėnesį? Pristatome jums įkvepiantį dešimtuką!
 Benedictas Cumberbatchas, Oliveris Cheshire'as ir Ryanas Goslingas
Benedictas Cumberbatchas, Oliveris Cheshire'as ir Ryanas Goslingas / Vida Press nuotr.

Jeffas Goldblumas

Kokia apranga geriausiai tinka prie juodo dešreles pardavinėjančio autobusiuko Australijoje? Žinoma, kad juoda. Ir tai puikiai parodo aktorius Jeffas Golblumas, kurio visos aprangos dalys juodos. Pridėkite prie šio derinio šypseną bei gerą nuotaiką ir jūs sukursite vieną iš tų gerai atrodančių juodos spalvos derinių.

Vida Press nuotr./Jeffas Goldblumas
Vida Press nuotr./Jeffas Goldblumas

Ryanas Goslingas

Aktorius Ryanas Goslingas geriausiai jaučiasi tada, kai dėvi kasdienio stiliaus drabužius, tad ir šis derinys ne išimtis. Lengva žalia striukė, kiek paglamžyti marškinėliai ir pilki patrinti džinsai turbūt neatrodytų taip gerai, jeigu nebūtų tinkamo dydžio. Tokios neutralios aprangos dalys suteikia galimybę sukurti akcentus priderinant aksesuarus – clubman tipo akinius ir kaklo papuošalą.

Vida Press nuotr./Ryanas Goslingas
Vida Press nuotr./Ryanas Goslingas

Benedictas Cumberbatchas

Kitas puikus kasdienio stiliaus pavyzdys – Benedicto Cumberbatcho apranga. Trumpas, tamsiai mėlynos spalvos dvieilis puspaltis visuomet atrodo stilingai ir yra ypač universalus – jį galima dėvėti tiek kartu su džinsais, tiek su klasikinėmis kelnėmis. Beje, nepamirškite atkreipti į Cumberbatcho džinsus, kurių tiek ilgis, tiek plotis jam puikiai tinka.

Vida Press nuotr./Benedictas Cumberbatchas
Vida Press nuotr./Benedictas Cumberbatchas

Ryanas Reynoldsas

Ryanas Reynoldsas savo kasdienėje aprangoje pagrindinį akcentą sukūrė vilkėdamas ryškios spalvos medvilninį megztinį, kuris išties atrodo efektingai. Tiesa, tokia spalva kur kas geriau atrodo prie labiau įdegusios odos, kuria gerokai lengviau puikuotis, kai gyveni saulėtame Holivude. Todėl mūsuose gal ir nereikėtų skubėti su panašiais eksperimentais, o geriau palaukti, kol oda nuo saulės vos paruduos. Kaip ten bebuvę, vyrams nereikėtų bijoti ryškesnių spalvų drabužių ir teigti, kad esą jie jums netinka, prieš tai net nepabandžius apsivilkti. Bent pasimatuokite ir labai tikėtina, jog surasite kažką, kas jums patiks ir tiks.

Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas
Vida Press nuotr./Ryanas Reynoldsas

Oliveris Cheshire'as

Norite įdomesnės kostiumo eilutės? Tuomet kodėl nepabandžius įsigyti vieno, kuris būtų trijų dalių – kartu su liemene. Būtent tokį ir vilki modelis Oliveris Cheshire‘as – tamsiai mėlynos spalvos, turintis šiek tiek tekstūros ir, žinoma, puikiai tinkantis. Papildomu akcentu jo įvaizdyje dar tampa ir kontrastingos spalvos batų raišteliai.

Vida Press nuotr./Oliveris Cheshire'as
Vida Press nuotr./Oliveris Cheshire'as

Davidas Gandy

Kitas modelis, Davidas Gandy, taip pat pasirinko tamsiai mėlyną trijų dalių kostiumą. Šį kartą išskirtinumas sukuriamas smailėjančiais švarko atvartais ir dvieile liemene. Balta nosinaitė taip pat puikiai dera ir sukuria papildomo oficialumo, kuris padeda išsiskirti iš kitų kostiumus vilkinčių vyrų.

Vida Press nuotr./Davidas Gandy
Vida Press nuotr./Davidas Gandy

Justinas Theroux

Nuspardyti batai, nutrinti džinsai ir purvinai žalios spalvos striukė. Taip ir norisi pasidairyti aplink ir pabandyti surasti tą plieninį žirgą, kuriuo šaunusis Theroux tik ką atvažiavo. Pasirinkta apranga būtent taip ir atrodo – kaip vyro, tik ką nulipusio nuo motociklo. O geriausia dalis ta, kad toks derinys atrodys lygiai taip pat stilingai, nepriklausomai nuo to, turite motociklą, ar ne.

Vida Press nuotr./Justinas Theroux
Vida Press nuotr./Justinas Theroux

Channingas Tatumas

Kiek vyrų išdrįstų apsivilkti raudonos spalvos kostiumą eidami į renginį? Turbūt nedaug, nes, norint tai padaryti, reikia ne tik drąsos, tačiau ir ypač gerai tinkančio kostiumo bei suderintų aksesuarų. Channingas Tatumas visus šiuos reikalavimus įvykdo puikiai – nepriekaištingai gulintį kostiumą ir baltus marškinius į visumą sujungia raudonai baltu raštu margintas kaklaraištis.

Vida Press nuotr./Channingas Tatumas
Vida Press nuotr./Channingas Tatumas

Idris Elba

Indris Elba parodo, kaip reikia apsirengti vienos spalvos drabužiais ir atrodyti stilingai, o ne taip, jog atrodytų, kad kažkas jus apipylė mėlynais dažais. Viso to paslaptis – skirtingų atspalvių ir medžiagų derinimas. Ir kas pasakys, jog ryški mėlyna bomber stiliaus striukė ir sportiniai bateliai tinka tik paaugliams?

Vida Press nuotr./Idris Elba
Vida Press nuotr./Idris Elba

Rami Malekas

Savitą stilių turintis Rami Malekas ir šį kartą liko ištikimas jam, pasirinkdamas visiškai juodą aprangą ir nesirišdamas kaklaraiščio. Žvilgsnį kausto atraitotos švarko rankovės, ypač trumpos kostiuminės kelnės ir masyvūs, blizgūs auliniai batai. Tiesa, šis derinys turbūt patiks ne visiems, tačiau tiems, kurie ieško ko nors įdomaus ir išsiskiriančio, tai gali būti puikus įkvėpimo šaltinis.

Vida Press nuotr./Rami Malekas
Vida Press nuotr./Rami Malekas

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas. Neseniai knygynuose pasirodė pirmoji jo knyga „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius