Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

13 stilingų vyrų iš viso pasaulio, kuriuos verta sekti „Instagram“

Socialinis tinklas „Instagram“, kuriame dalijamasi nuotraukomis, jau kuris laikas yra viena aktyviausių ir svarbiausių platformų, kurią pasitelkia ir didieji mados prekių ženklai, ir modeliai bei stilistai. Ne išimtis ir stilingi vyrai, kurie savo aprangos derinius ar kasdienę veiklą, padedant šiam tinklui, gali pademonstruoti dešimtims tūkstančių juos sekančių gerbėjų.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Vida Press nuotr.

Taigi, šiandien kaip tik apie juos – stilingus vyrus ir jų „Instagram“ paskyras, kurios leidžia iš arčiau susipažinti su jų stiliumi bei, galbūt, pritaikyti kažką ir sau. Mūsų sąraše – 13 klasikinį stilių mėgstančių vyrų iš viso pasaulio, parodančių, jog, nesvarbu, kur gyveni, vis tiek gali atrodyti stilingai. Pasigėrėkite!

Anglija: Oliveris Cheshire'as, 125 tūkst. sekėjų

Bye London, next stop Naples ???????????? #iwearthetrousers

A post shared by Oliver Cheshire (@oliver_cheshire) on

Kostiumai ir laisvalaikio apranga yra tai, ką išvysite Oliverio „Instagram“ paskyroje. Ir nebūtinai viskas yra atskirai – Cheshireas mėgsta šiuos du stilius miksuoti tarpusavyje, sukurdamas įdomius ir stilingus aprangos derinius. Moterys ir merginos taip pat nenuobodžiaus, naršydamos po šią paskyrą, kadangi Oliveris čia deda ir savo atostogų nuotraukas, kuriose dažniausiai drabužių nebūna labai daug.

Italija: Fabio Attanasio, 164 tūkst. sekėjų

Fabio paskyra – rojus kostiumus mėgstantiems vyrams. Jie ne tik puikiai atrodo, tačiau ir idealiai tinka, nes beveik visi siūti pagal užsakymą Italijoje ar kitose šalyse. Ši paskyra – geriausias kanalas, kur galima išvysti, kuo skiriasi tinkantis ir gerai tarpusavyje su kitomis aprangos dalimis suderintas kostiumas, nuo to, kurį, deja, dėvi, nemaža dalis Lietuvos vyrų.

Prancūzija: Romainas Pizzanelli, beveik 14 tūkst. sekėjų

Jeigu trūksta idėjų, kaip tarpusavyje derinti švarką, marškinius, kaklaraištį ir nosinaitę, tuomet ši paskyra kaip tik jums. Stilingasis Pizzanelli iš Prancūzijos viešina daugybę nuotraukų su įvairiausiais deriniais, todėl kiekvienas čia ras idėjų ir įkvėpimo.

Švedija: Andreas Weinas, 74 tūkst. sekėjų

Švedijos vyrai tikrai turi ne vieną gerą „Instagram“ paskyrą, tokiu būdu parodydami, jog jie tikrai žino, kaip reikia rengtis moderniam džentelmenui. Ponas Weinas – ne išimtis. Derindamas asmenukes ir profesionalias nuotraukas jis kuria dinamišką paskyrą, kurioje galima rasti visko – prabangių laikrodžių, nublizgintų batų, puikių kostiumų ir kitos vyrams aktualios medžiagos.

Suomija: Atte Rytkönenas, 17,5 tūkst. sekėjų

Atte, teisininkas iš Helskinio, kaip ir įprasta jo profesijos žmonėms, dažnai dėvi kostiumus. Tik, priešingai, nei daugumos teisininkų, jo kostiumai yra stilingi ir puikiai tinkantys. Atte deriniai nėra standartiniai – jis mėgsta spalvas ir raštus. Jei kostiumas bus vienspalvis, tuomet jis jį paįvairins raštuotais aksesuarais, tokiu būdu sukurdamas įdomius ir išsiskiriančius aprangos derinius, vis dar tinkančius darbui.

Čekija: Robinas Bery, beveik 9 tūkst. sekėjų

classy blue ????: @y_savchenko #menstyle #menswear #prague #robinbery

A post shared by Robin Bery (@robinbery) on

Menininkas, verslininkas ir vyrų stiliaus entuziastas Robinas Bery iš Čekijos „Instagram“ paskyroje dalijasi paties vilkimais aprangos deriniais. Robinas dažniausiai dėvi jam puikiai tinkančius kostiumus, kartais juos paįvairindamas kasdienėmis detalėmis – baltais sportiniais bateliais ar megztiniais atlenkiamu kaklu. Savo aprangoje jis dažniausiai nenaudoja ryškių spalvų ar raštų, tačiau net ir be to jo deriniai tikrai atrodo puikiai.

Lenkija: Lukas Maslowskis, 9,6 tūkst. sekėjų

Stileiva iš kaimynės Lenkijos Lukas mėgsta kepures ir plačiai atlapotus marškinius, kuriuos ypač mėgsta vilkėti vasarą, kai karšta ir kaklaraiščio tikrai nesinori. Lukas savo „Instagram“ paskyroje labai aiškiai parodo, jog kostiumas tikrai nėra vien darbinė apranga ir jį galima drąsiai dėvėti kada tik nori. Ypač tada, kai nusiriši kaklaraištį ir prasegi marškinius.

Vokietija: Justus Fredericas Hansenas, 236 tūkst. sekėjų

| british thursday ????????| - ???? by @isabelhayn

A post shared by Justus Frederic Hansen (@justusf_hansen) on

Nuo juodo kaklaraiščio iki suplėšytų džinsų – būtent toks yra šio vyro iš Vokietijos aprangos spektras. Nors dažniausiai aprangos deriniuose jis žongliruoja džinsais ir auliniais batais ar sportiniais bateliais, tačiau tai visiškai nereiškia, jog jis nemoka vilkėti kostiumo. Puiki „Instagram“ paskyra vyrams, mėgstantiems kasdienį stilių, tačiau norintiems jį kurti iš klasikinių, kokybiškų drabužių, o ne greitosios mados siūlomų kassavaitinių naujovių.

Graikija: Matthew Zorpas, 163 tūkst. sekėjų

We'll always have Paris! #PFW

A post shared by Matthew Zorpas (@matthewzorpas) on

Konsultantas, dėstytojas ir gerai besirengiantis džentelmenas, mėgstantis megztinius atlenkiamu kaklu – turbūt taip būtų galima apibūdinti Matthew. Jo „Instagram“ paskyra vartotoją nukelia į įvairiausius pasaulio kampelius, kuriuose jis dirba kaip konsultantas, prekės ženklo ambasadorius ar tiesiog atostogauja. Profesionalios nuotraukos leidžia pamatyti ne tik puikiai parinktus aprangos derinius, tačiau ir nuostabius Matthew supančius vaizdus.

Egiptas: Khaledas Nasras, 67 tūkst. sekėjų

Shot by @fabriziodipaoloph Casentino Coat by @luca_rubinacci with @therakeonline

A post shared by Khaled Nasr (@sartoriomerta) on

Khaledas – atletiško sudėjimo egiptietis, kuris gyvena Los Andžele, o kostiumus siuvasi Italijoje, Neapolyje. Jo aistra Italijoje pagamintiems drabužiams tokia didelė, jog jam nė motais nuolatiniai skrydžiai iš JAV į Neapolį ir atgal. Išskirtinis aprangos bruožas – platūs, smailėjantys atvartai ir iškilūs švarko pečiai – Neapolyje esančios ateljė sukurti akcentai.

Pietų Korėja: Chadas Parkas, 30 tūkst. sekėjų

어제 이어 오늘도 피코트 #비앤테일러 #출근 #bntailor #peacoat #tweedjacket #flanneltrousers #bntailorbelt

A post shared by B&TAILOR/비앤테일러 박창우 Seoul Korea (@chad_park_) on

Azijiečiai taip pat moka gerai rengtis. Plačios, aukštu liemeniu kostiuminio modelio kelnės yra Chado vizitinė kortelė. Žinoma, bepigu taip atrodyti, kai dirbi siuvimo ateljė ir gali susikurti tokius drabužius, kokių tik pats nori. O kad jie tikrai geri, puikiai žinai, nes čia kostiumų siūtis atkeliauja vyrai iš viso pasaulio.

JAV: Brianas Sacawa, 170 tūkst. sekėjų

Buvęs dviratininkas ir saksofonistas iš JAV Brianas Sacawa ne tik turi savo „Instagram“ paskyrą, tačiau ir rašo tinklaraštį, kuriame deda ne tik nuotraukas su savo aprangos deriniais, tačiau ir dalina patarimus bei apžvelgia įvairius vyrų mados produktus. Beje, jo tinklaraštis nėra vien tik apie stilių ir mada – čia rasite įvairių kokteilių receptų ir atskirą skiltį apie viskį bei cigarus.

Australija: Gerry Nelsonas, 5 tūkst. sekėjų

Australo Gerry Nelsono „Instagram“ paskyra išsiskiria iš kitų tuo, jog jis deda ne po vieną, o iš karto tris savo aprangos derinio nuotraukas. Tokiu būdu galima iš arčiau pažiūrėti, kiekvieną vilkimą drabužį, aksesuarą ar batų porą. Gerry mėgsta šiuo metu gatvės madoje mėgstamą darbininko stilių, todėl jį neretai galima pamatyti vilkintį būtent šio tipo aprangą.

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas. Neseniai knygynuose pasirodė pirmoji jo knyga „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius