Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 stilingiausi Holivudo aktoriai: ko iš jų gali pasimokyti lietuviai?

Ne paslaptis, jog aptariant Holivudo madas ir stilių vyrai dažnai pamirštami ir visas dėmesys sukasi tik apie moteris ir jų aprangą. Tačiau tai visai nepelnyta, nes aktorių vyrų, kurie rengiasi stilingai, tikrai yra. Ir ne tik vakarėliuose, kai juos gali aprengti asmeninis stilistas, tačiau ir kasdien, kai aprangos pasirinkimas priklauso nuo jų pačių. Tiesą sakant, būtent kasdienių rūbų pasirinkimas ir parodo, kas iš jų gali stilingai apsirengti pats, o kurie naudojasi asmeninio stilisto paslaugomis.
Stilingiausi Holivudo aktoriai
Stilingiausi Holivudo aktoriai / Vida Press nuotr.

Be abejo, gerai besirengiančių Holivudo aktorių yra tikrai daugiau nei 5. Jų aprangos stilius, žinoma, irgi skiriasi todėl į šį sąrašą įtraukti tie aktoriai, kurių stilius klasikinis, lengviau pritaikomas ir tinkantis daugeliui Lietuvos vyrų.

Ryanas Goslingas

36 metų aktorius jau yra susižėręs ne vieną prestižinį Holivudo apdovanojimą, o jo filmais žavisi ne tik moterys („La La Land“, „Notebook“), tačiau ir vyrai („Drive“, „Gangster Squad“). Ir Goslingas, pasirodo, ne tik gerai vaidina, tačiau ir rengiasi.

Jis nepriekaištingai atrodo tiek renginiuose, tiek atsitiktinai nufotografuotas gatvėje ir tą puikiai iliustruoja mūsų pateikiamos nuotraukos. Renginiuose aktorius vilki stilingus kostiumus, o laisvalaikiu juos iškeičia į klasikinius džinsus ir margas ar vienspalves striukes.

Išskirtinės aprangos detalės: juodi džinsai, auliniai batai ir beisbolo kepuraitė.

Vida Press nuotr./Kasdienis Ryano Goslingo stilius
Vida Press nuotr./Kasdienis Ryano Goslingo stilius
Vida Press nuotr./Proginis Ryano Goslingo stilius
Vida Press nuotr./Proginis Ryano Goslingo stilius

Tomas Hiddlestonas

Pusiau škotas, pusiau britas Tomas Hiddlestonas turbūt geriausiai žinomas kaip blogasis Toro brolis Lokis arba naktinės pamainos darbuotojas viešbutyje „Jonathan Pine“, mini seriale „The Night Manager“. Būtent už pastarąjį vaidmenį jis šiais metais buvo apdovanotas „Auksiniu gaubliu“.

Kaip tikras britų džentelmenas, renginiuose Tomas visuomet pasipuošęs nepriekaištingai atrodančiais kostiumais, kuriuos rinkdamasis nevengia ir įdomesnių sprendimų: pavyzdžiui, tamsiai raudonos spalvos ar dvieilio švarko. Tuo tarpu kasdien Hiddlestonas mėgsta derinti pilkus bei mėlynus atspalvius ir savo stilių sukuria paprastumu ir gerai tinkančiais drabužiais.

Išskirtinės aprangos detalės: verstos odos batai ir neblėstanti šypsena.

Vida Press nuotr./Kasdienis Tomo Hiddlestono stilius
Vida Press nuotr./Kasdienis Tomo Hiddlestono stilius
Vida Press nuotr./Proginis Tomo Hiddlestono stilius
Vida Press nuotr./Proginis Tomo Hiddlestono stilius

Eddie Redmayne'as

Nors yra jauniausias iš visų šio sąrašo vyrų, tačiau šis aktorius vienintelis iš penketuko gali pasigirti labiausiai trokštamu aktorių apdovanojimu – „Oskaru“, už geriausią vaidmenį filme „Visko teorija“. Tiesą sakant, pirmasis Redmayne‘o pagrindinis vaidmuo ir buvo būtent šiame filme ir, kaip vėliau paaiškėjo, jis suvaidino nepriekaištingai.

Idealiai tinkantys kostiumai jau senokai yra tapę Redmayne'o vizitine kortele, tačiau jis tuo neapsiriboja ir laisvalaikiu taip pat geba sukurti jaunatviškus, laisvus ir stilingus aprangos derinius. Oficialioms progoms jis renkasi kostiumus, turinčius įdomesnius raštus ar spalvas, o kasdien kombinuoja klasikinius laisvalaikio drabužius ir suteikia jiems šiek tiek jaunatviškumo bei netvarkos, vilkėdamas, pavyzdžiui, nesukištus marškinius ar ne iki galo suvarstytus sportinius batelius.

Išskirtinės aprangos detalės: džinsiniai švarkai, čino kelnės ir sportiniai bateliai.

Vida Press nuotr./Kasdienis Eddie Redmayne'o stilius
Vida Press nuotr./Kasdienis Eddie Redmayne'o stilius
Vida Press nuotr./Proginis Eddie Redmayne'o stilius
Vida Press nuotr./Proginis Eddie Redmayne'o stilius

Chrisas Pine'as

Kapitonas Džeimsas Kirkas taip pat šiame sąraše, nes jis ne tik puikiai valdo savo kosminį laivą „Enterprise“, gelbėja visatą nuo blogiečių bei šmaikštauja, tačiau ir stilingai rengiasi. „Star Trek“ filmų žvaigždė rodo puikų pavyzdį, kaip klasikiniai, gerai tinkantys drabužiai gali padėti sukurti stilingai atrodantį įvaizdį.

Aktorius gerai atrodo tiek vilkėdamas dvieilį smokingą black tie vakarėlyje, tiek palmėmis margintus marškinius. Ir taip yra todėl, kad abiem atvejais jis vilki tinkamo dydžio drabužius. Ir, žinoma, kaip ir visi kiti šiame sąraše esantys vyrai – nestokoja pasitikėjimo savimi.

Išskirtinės aprangos detalės: raštuoti marškiniai ir įsispiriami batai.

Vida Press nuotr./Kasdienis Chriso Pine'o stilius
Vida Press nuotr./Kasdienis Chriso Pine'o stilius
Vida Press nuotr./Proginis Chriso Pine'o stilius
Vida Press nuotr./Proginis Chriso Pine'o stilius

Rami Malekas

Paskutinis, tačiau tikrai ne prasčiausias – aktorius Rami Malekas. Geriausiai pažįstamas iš serialo „Mr. Robot“, už pagrindinį vaidmenį jame jis jau du kartus nominuotas „Auksiniam gaubliui“.

Malekas nemėgsta ir nenori atrodyti nuobodžiai, todėl aprangos deriniuose nevengia naudoti akcentų ir raštų. Užuot pasirinkęs klasikinį juodą smokingą ar tamsų kostiumą, jis geriau vilkės baltą ar margą švarką. Kitas jo stiliaus akcentas – nemeilė kaklaraiščiams. Malekas – vienas iš nedaugelio vyrų, kurie puikiai atrodo, kai užsisega viršutinę marškinių sagą, tačiau kaklaraiščio ar peteliškės nepasiriša. Kartais trūkstamas aksesuaras padeda sukurti papildomo išskirtinumo.

Išskirtinės aprangos detalės: air tie (užsegta viršutinė marškinių saga, neryšint kaklaraiščio) ir juoda spalva.

Vida Press nuotr./Kasdienis Rami Maleko stilius
Vida Press nuotr./Kasdienis Rami Maleko stilius
Vida Press nuotr./Proginis Rami Maleko stilius
Vida Press nuotr./Proginis Rami Maleko stilius

Kad ir kurio iš šių aktorių apranga jums būtų labiausiai prie širdies, juos visus vienija du pagrindiniai dalykai: tinkamo dydžio drabužiai ir pasitikėjimas savimi. Būtent tai ir reikėtų atsiminti, kiekvieną kartą rengiantis ar perkant naują drabužį, jei norite atrodyti stilingai.

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas. Neseniai knygynuose pasirodė pirmoji jo knyga „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius