-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

50-metės stilius: kokius drabužius rinktis, kad atrodytumėte šiuolaikiškai ir stilingai?

Kad vyresnio amžiaus moterims netinka itin trumpi sijonai ar aptempiantys drabužiai, tiesos yra, tačiau kas pasakė, jog apranga turi būti nuobodi ir santūri? Meskite iš galvos stereotipus, nes rengtis ryškiai, šiuolaikiškai ir savo garderobe pritaikyti įvairias sezono tendencijas taip pat gali ir vidutinio amžiaus sulaukusios moterys.
Brandaus amžiaus moteris
Brandaus amžiaus moteris / 123RF.com nuotr.

Šiandien mada neturi jokių taisyklių ir amžiaus ribų, tad nesvarbu, kiek jums metų, jei norite spalvų, įdomių kirpimų ir šiek tiek modernumo – drąsiai rinkitės tokius drabužius, kurie pabrėš jūsų jaunatvišką asmenybę.

Na, o jei vis dar galvojate, kad tai ne jums – ši charizmatiška ir visame pasaulyje savo stiliumi stebinanti moteris akimirksniu įkvėps drąsos ir pasitikėjimo.

Grece Ghanem – 53 metų moteris, itin mėgstanti ryškias spalvas, raštus ir modernius siluetus. Jos drabužių deriniai neretai prilygsta ar net pralenkia stilingiausias jaunas merginas, tad pasimokyti drąsos, unikalumo bei pasitikėjimo savimi – vertėtų kiekvienai, nesvarbu kokio amžiaus bebūtų.

Tad kokių stiliaus pamokų ir gudrybių galima pasimokyti iš šios išskirtinio stiliaus savininkės?

Tai, kas tinka jaunai merginai, lygiai taip pat gali tikti ir vyresnio amžiaus moteriai, žinoma, jei drabužio dydis, ilgis ir kirpimas yra parinktas būtent pagal figūrą.

Svarbiausia, jog drabužis paslėptų, o ne išryškintų kūno formų netobulumus, taip pat puikiai tiktų prie veido ir pabrėžtų dailiausius bruožus. Tad nebijokite sekti tendencijas ar gatves stiliaus madą ir pritaikyti tai savo garderobe.

Net ir dėvėdamos ryškias spalvas nuo galvos iki kojų išlaikykite eleganciją ir santūrumą. Nevilkėkite vienu metu daugiau nei trijų skirtingų spalvų drabužius, o prabangos įspūdžiui sudaryti nepamirškite ir aksesuarų, tačiau jokiu būdu nesirinkite per didelių ir masyvių. Kuklumas – visuomet puošia.

Jei galvojate, jog raštai, ypač gyvūnų, atrodo juokingai ir neskoningai – labai klystate. Svarbiausia, jog visos spalvos įvaizdyje derėtų tarpusavyje, o geriausia - jei jos būtų panašių atspalvių. Derinkite skirtingus raštus, jei norite išskirtinio įvaizdžio.

Dažnai moterys, sulaukusios brandaus amžiaus, baiminasi vilkėti sportinius ir laisvalaikio drabužius eidamos į miestą, tačiau klasiką ir eleganciją visuomet galima suderinti su laisvais ir neįpareigojančiais drabužiais.

Investuokite į kokybiškas medžiagas, vilkėkite patogius ir judesių nevaržančius drabužius ir, žinoma, nesistenkite įtilpti į jums netinkamus dydžius.

Kiekviena moteris savo spintoje privalo turėti tokius drabužius, kaip pieštuko formos sijonas (iki kelių), daili juoda suknelė, balti ar raštuoti marškiniai bei kokybiškas tiesaus kirpimo švarkas.

Atskleiskite savo moteriškumą ir patirtį – žavėkite ir būkite drąsios!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius