Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

6 aprangos idėjos rudeniui, kurios puikiai tiks ir vėsesnėms rugpjūčio dienoms

Kad ir kaip sunku būtų atsisveikinti su vasara ir dar visai nesinori to daryti, rugpjūčio vėsesni vakarai ir naktys jau ima kvepėti rudeniu. O kai kuriomis dienomis siaučiantis vėjas jau visai nupučia karštos vasaros prisiminimą. Bet kuriuo atveju, naujajam sezonui jau laikas ruoštis, o norėdamos dėvėti kai kuriuos drabužius, nebūtinai turite sulaukti rugsėjo.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Vida Press nuotr.

Šie šeši Whowhatwear.co.uk atrinkti deriniai tiks ir vėsesnėms rugpjūčio dienoms. Kviečiame pasižvalgyti ir pasisemti idėjų, kuo atnaujinti savo garderobą, ką dėvėti baigiantis vasarai ir kaip tuos drabužius derinti.

Trumpas megztukas ir kelnės

Tokio tipo kelnės yra puiki alternatyva džinsams – tiks ir vėsesnę rugpjūčio dieną, ir tikrai galėsite dėvėti jas visą rugsėjį. Dar priderinkite šviesų megztuką ir šis derinys nė kiek nekvepės šaltuoju sezonu.

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Kaubojiški batai ir marškiniai

Chaki marškiniai puikiai dera prie juodų kelnių ir kaubojiškų batų metaliniais priekiais. Šiltesnę dieną marškinių rankoves galite atraityti.

Odinė suknelė ir basutės

Madingiausia ateinančio rudens spalva – ruda. Jei apsivilksite rudą odinę suknelę ir prie jos priderinsite basutes, kurių dirželiai apsivys kojas, atrodysite nuostabiai.

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

Megztukas ir beretė

Ruduo – sluoksniavimo metas. Taip, beretės rugpjūtį jums greičiausiai neprireiks, net nepamirškite šio derinio rudenį. Ir, žinoma, odinio švarko.

Rožinė ir ruda

Šių dviejų spalvų kombinacija – puikiai tinkanti rudeniui. Galite ją adaptuoti savaip, bet iš tiesų rudas aukšta apykakle megztinis ir fuksijos atspalvio sijonas – traukia akį. O dar priderinus ryškius batelius... Nuostabus pasirinkimas kiek vėsesnę dieną.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Suknelė ir lietpaltis

Ir rugpjūtį, ir rugsėjį dėvėkite savo šviesias vasarines sukneles, o esant vėsiam orui apsivilkite lietpaltį. Ir, žinoma, nepamirškite savo baltų sportinių batelių – juk jie tinka prie visko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius