Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 madingiausios šio sezono suknelės: kokias rinktis ir kokią avalynę bei aksesuarus prie jų derinti?

Šilčiausias metų laikas daugeliui moterų neįsivaizduojamas be suknelių. Tad šį kartą apie tai, kokios suknelės madingos šį šiltąjį sezoną, kokių spalvų, raštų ir ilgių jas rinktis ir kokią avalynę bei aksesuarus prie jų derinti?
Gėlėta suknelė
Mergina vilki gėlėtą suknelę / Vida Press nuotr.

Paklausta, į kokias sukneles dabar turėtų krypti mūsų akys, stilistė Greta Kukštaitė sako, kad vintažas tapo neatskiriama kiekvieno sezono tendencija, tad retro nostalgija jausis ir šio sezono suknelių modeliuose.

Stilistė juos išskyrė šešis ir patarė, ką prie šių suknelių derinti, kad atrodytume stilingai.

Gėlėta suknelė

Gėlių raštą galėtume vadinti ne tik šio sezono, bet tiesiog šiltojo sezono tendencija. Jo populiarumas niekur nedingo ir šiemet. Stilistės G.Kukštaitės teigimu, šią vasarą ypač madingos ilgos gėlėtos suknelės.

Pūsti pečiai ir rankovės, kvadratinės iškirptės

Viena ryškiausių šio sezono tendencijų yra pūsti pečiai ir rankovės, tai pat – didelės vintažinės apykaklės arba kvadratinės iškirptės. Madingos būtent tokiomis detalėmis dekoruotos suknelės – jas, pasak stilistės, galite rinktis tiek ilgas, tiek trumpesnio modelio (iki kelių).

Prigludusi suknelė

G.Kukštaitė šią vasarą siūlo atkreipti dėmesį ir į prigludusias vidutinio ilgio sukneles: „Dažniausiai jos yra trikotažinės, gali būti su dabar madingais audinio iškirpimais ar liemenį apjuosiančiais raišteliais.“

Džinsinė suknelė

Džinsas – kaip ir gėlės, toli nepabėga. Šį sezoną, stilistės teigimu, madingos ir džinsinės suknelės, kurias ji rekomenduoja rinktis labiau prigludusias, pūstesniais pečiais ar rankovėmis, o idealiausias ilgis – aukščiau kelių.

Dešimtojo dešimtmečio stiliaus suknelė

„Sugrįžta ir dešimtasis dešimtmetis, tad dabar aktualios prigludusios trumpos suknelės su petnešėlėmis, tiek pastelinės, tiek margintos gėlėmis ar smulkiais langeliais, taip pat satininės minimalistinės suknelės su petnešėlėmis“, – sako stilistė G.Kukštaitė.

Balta suknelė

Kaip sako pašnekovė, kokia vasara be baltos suknelės? Stilistė siūlo jas rinktis lengvas, plevėsuojančias, laisvas, tarsi primenančias atostogas Prancūzijos Rivjeroje. Paklausta apie ilgius sako, kad madingos visos, bet ypač – vidutinio ilgio baltos suknelės.

Kokią avalynę ir aksesuarus derinti prie suknelių?

G.Kukštaitės teigimu, prie visų išvardytų suknelių puikiai tiks kaubojiško stiliaus batai, aukštakulnės basutės, sportbačiai ir grubesnio modelio basutės – „tėčio sandalai“.

„Nesibaidykite ir nebijokite šios tendencijos – avėdama „tėčio sandalus“ atrodysite ypač stilingai ir šiuolaikiškai, jie taps išraiškingu akcentu“, – sako stilistė.

Prie prigludusių trikotažinių vidutinio ilgio suknelių, norint elegantiško įvaizdžio, G.Kukštaitė siūlo rinktis aukštakulnes basutes, o laisvalaikio įvaizdžiui susikurti – sportinius batelius.

„Norėdamos dar labiau pagyvinti savo įvaizdį, rinkitės galvos aksesuarus: plaukų lankelius, skrybėles, vadinamąsias žvejo kepures ar kepures su snapu – priklauso nuo to, kokį stilių mėgstate“, – pataria stilistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius