-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

6 princesės Dianos įvaizdžiai, dėl kurių dar labiau pamėgsite džinsų ir švarko derinį

Princesės Dianos stilius vadinamas vienu tų, kurie padarė didžiausią įtaką mados pasaulyje per pastaruosius du dešimtmečius, rašo whowhatwear.co.uk. Daugybė jos aprangos derinių dabar vertinami kaip ikoniški, tačiau tokie jie buvo ir tada, kai juos vilkėjo princesė Diana. Pavyzdžiui, džinsų, baltų marškinėlių ir dešimtojo dešimtmečio švarko derinys.
Princesė Diana
Princesė Diana / Vida Press nuotr.

Išties daug drabužių, kuriuos šiandien dėvime, princesė Diana dėvėjo dar prieš gerus du dešimtmečius, kad ir pastaraisiais sezonais ypač populiarius tapusius vadinamuosius dviratininko šortus.

Vida Press nuotr./Princesė Diana
Vida Press nuotr./Princesė Diana

Nors įprasta buvo princesę Dianą matyti vilkinčią kostiumėlius, vakarines, prašmatnias sukneles, ji dėvėdavo ir gana kasdieniškus drabužius. Vienas tokių drabužių – džinsai. Prie jų derindavo ir marškinėlius, ir marškinius, ir džemperius bei megztinius, ir, žinoma, švarką.

Prieš keletą sezonų į madą sugrįžo princesės Dianos mėgtas dešimtojo dešimtmečio švarkas – tokius šiandien dėvi daugelis merginų ir moterų.

Pateikiame keletą princesės Dianos mėgto džinsų ir švarko derinio variantų. Gal tai taps įkvėpimu ir jums.

Švarkas, bliuzonas ir džinsai

Be oversized švarko šis karališkosios šeimos atstovės džemperio ir džinsų derinys atrodytų labai kasdieniškas. Žinoma, įspūdžio suteikia ir priderinti rudi kaubojiški batai.

Švarkas, golfas ir džinsai

Dar vienas puikus princesės Dianos pasirinkimas – siauri kiek trumpesni balti džinsai aukštu liemeniu, baltas golfas, suderinti diržo, rankinės ir batelių baltos ir rudos atspalviai, ir derinį užbaigiantis ilgesnis švarkas.

Švarkas, džinsai ir sportbačiai

Šviesūs tiesaus silueto džinsai, juodi sportbačiai su baltu padu ir puikiai apatinę dalį atspindinti viršutinė aprangos dalis – balti marškinėliai ir juodas švarkas (pirma nuotrauka iš kairės).

O štai kita proga princesė Diana vilkėjo labai panašų derinį, skyrėsi tik švarko ir sportbačių spalva – šį kartą buvo pasirinkta tamsiai mėlyna, o prie šviesių džinsų – priderinti žydri marškiniai (pirma nuotrauka iš dešinės).

Languotas švarkas ir juodi džinsai

Juodi siauri džinsai, madingas languotas mėtų atspalvio švarkas ir prie jo priderintas golfas-megztinis. Nors nuotraukoje nematyti, tąkart princesė Diana avėjo juodus smailianosius laivelius, o rankoje laikė stilingą kelioninį krepšį. Puikiau ir būti negali!

Juodas švarkas ir juodi džinsai

Elegantiškas juodo švarko, juodų džinsų, juodų laivelių ir šviesiai melsvų marškinių ansamblis – priderinate rankinę ir esate pasiruošusi susitikimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius