-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 stilistės patarimai besilaukiančioms moterims: kokie drabužiai labiausiai tinka?

Moterys, norėdamos ką nors paslėpti arba vizualiai sumažinti, dažniausiai ima dėvėti plačius, per didelius arba labai apkritusius drabužius. Dažnai taip nutinka ir besilaukiančioms moterims. Deja, pasak stilistės Mingailės Skuodytės, tai turi visiškai priešingą efektą, tad taip elgtis nereikėtų. Kokie drabužiai geriausiai tinka besilaukiančioms moterims?
Besilaukianti moteris
Besilaukianti moteris / 123RF.com nuotr.

Atsakydama į klausimą, kokius drabužius vertėtų rinktis besilaukiančioms moterims, „Tavo stilius“ įkūrėja M.Skuodytė sako, kad joms labiausiai tinka gan prigludę, klasikinio pasiuvimo drabužiai, žinoma, paliekant šiek tiek erdvės liemens ir pilvo srityse.

Stilistė išskyrė šešis drabužius ir jų derinius, kuriuos rekomenduoja rinktis besilaukiančioms moterims.

Tiesūs arba trapecijos formos marškiniai

Tai gali būti tiesūs ar trapecijos formos marškiniai arba marškinių stiliaus tunika / suknelė. "Svarbu, kad pečiai būtų vietoje, o nugaroje nebūtų jokių papildomų klosčių. Tokie marškiniai siluetą įrėmina pečių zonoje ir jo neplatina bei turi vietos pilvukui", - paaiškina stilistė.

Prigludusi palaidinė su švarkeliu

Prigludusi palaidinė atviresne iškirpte ir prasegtas ant viršaus dėvimas švarkelis yra puikus pasirinkimas. Palaidinė gali būti įvairiausių spalvų, raštų ir sekti kūno linijas. Ant viršaus dėvimas prasegtas švarkelis kuria vertikalias linijas ir taip siaurina siluetą", - sako pašnekovė.

123RF.com nuotr./Besilaukianti moteris
123RF.com nuotr./Besilaukianti moteris

Sujuosiama suknelė

Sujuosiama suknelė vadinama viena tinkamiausių visoms kūno formoms, taigi puikiai tinka ir besilaukiančioms moterims. "V linija prie kaklo šiek tiek mažina krūtinę, o ant šono surištas dirželis įliemenuoja kūną ten, kur mums labiausiai patogu", - sako M.Skuodytė.

Aptempta suknelė ir kardiganas

Dar vienas derinukas, kuris, pasak stilistės, puikiai tinka besilaukiančioms moterims, yra patogi aptempta suknelė ir kardiganas. Svarbiausia, pašnekovės teigimu, kad kardiganas nebūtų itin didelis, turėtų tvarkingus pečius ir būtų šiek tiek kietesnio audinio, panašesnis į apsiaustą ar mažą paltuką (kaip antroje nuotraukoje ar panašus).

123RF.com nuotr./Besilaukianti moteris
123RF.com nuotr./Besilaukianti moteris

Didelis megztinis aukšta apykakle

Dideli megztiniai aukšta apykakle dabar yra stilingi ir madingi. Stilistė pataria tokį rinktis ir besilaukiančiai moteriai, tik išsirinkto megztinio apykaklė turėtų būti didelė - tokiu atveju vizualiai geriau atrodys kūno proporcijos.

Megzta suknelė

Norinčioms išsirinkti megztą suknelė, stilistė turi patarimą - kuo standesnis audinys, tuo mažiau apimties suteikia kūnui, tad atkreipkite į tai dėmesį. Suknelė taip pat, kaip ir megztinis, gali turėti didesnę apykaklę ir būti įvairaus ilgio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius