-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 vasaros grožio tendencijos, kurios neišeis iš mados

Kokią šukuoseną rinktis? Kokios makiažo spalvos gražiausios? Kaip lakuoti nagus? Šios grožios tendencijos lyg viesulas įsiveržė į mados ir stiliaus pasaulį ir savo pozicijų užleisti neketina. Taigi kaip save pagražinti?
Aktorė Blake Lively
Aktorė Blake Lively / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Manikiūras

Gėlės plaukuose. Kada gi jomis puoštis, jeigu ne vasarą? Išbandykite pačias įvairiausias idėjas: tokios grožybės puikiai tiks vakarėliams, paplūdimyje, iškilmingoms progoms, draugių pasimatymams, fotosesijoms. Romantiška ir žavinga! 

Mergina
Mergina

Oranžinis lūpdažis. Nustebsite, kaip tinkamai parinktas atspalvis pagyvins jūsų odos atspalvį! Idealiai tinka, kai veidas ir plaukai būna nubučiuoti saulės... Atrodo, kad vasaros spalva išties madinga – šiuo metu bene daugiausiai dėmesio įvairiose reklaminėse fotosesijose sulaukia būtent raudonųjų apelsinų spalvos lūpų dažai. 

„Scanpix“ nuotr./Jessica Alba
„Scanpix“ nuotr./Jessica Alba

Spalvingos plaukų skarelės. Dar XX a. 5-ajame dešimtmetyje moters drabužinė buvo neįsivaizduojama be skarelės. Tačiau, bėgant metams, šis aksesuaras buvo naudojamas vis kitaip: iš pradžių po skarele paslėpdavo visus plaukus, vėliau, įgavusi trikampę formą, ji būdavo rišama po smakru. Greičiausiai taip pasidabinusias moteris matėte senuose filmuose. Būtinas aksesuaras šalia skarelės – didžiuliai tamsūs saulės akiniai! Tiesa, taip rišima skarelė įtinka ir tinka ne kiekvienai moteriai. Šiuo atveju turėtumėte įvertinti ir bendrą savo vaizdą, ir veido formą, pavyzdžiui, pailgą veidą ji dar labiau ilgins.

wilharris3.blogspot.com nuotr./Plaukų aksesuarai
wilharris3.blogspot.com nuotr./Plaukų aksesuarai

Mėlynas akių makiažas. Taip, ši spalva itin pretenzinga. Subtiliai ir stilingai padažyti akis tokiais atspalviais – nelengvas iššūkis. Vos peržengus tą plonytę subtilumo ribą, galima atrodyti ir vulgariai, ir neskoningai, ir netgi juokingai. Tačiau garsiausi pasaulio vizažistai siūlo į šią spalvą pažvelgti kuo plačiau ir atsikratyti stereotipų. Tegyvuoja mėlyna!

Scanpix, moschino cheapchicobsession.com ir all-theprettybirds.com nuotr./Mėlyno akių makiažas
Scanpix, moschino cheapchicobsession.com ir all-theprettybirds.com nuotr./Mėlyno akių makiažas

Plaukų pynės. Pastaruoju metu kasų šukuosenas pamėgo ir garsenybės, ir mėgstančios išsiskirti merginos. Dabar susipinti plaukus įdomiai galima ir pačioms – reikia tik šiek tiek pasipraktikuoti. Truputį įgūdžių, kantrybės ir rezultatas nustebins jus. Norite išbandyti? Internete gausu filmukų, kuriuose pateikiama visa vaizdinė informacija. Taigi belieka susikaupti ir pasipuošti žavia, akį traukiančia šukuosena.
 

pinterest.com nuotr. /Šukuosena
pinterest.com nuotr. /Šukuosena

Nude atspalvių manikiūras. Tokios spalvos puikiai atrodys ant bet kokio ilgio nagų bei tiks prie bet kokios aprangos. Žavu, elegantiška ir rafinuota! 

Fotolia nuotr./Šios vasaros karščiausia naujiena – „nude“ ir pastelinių spalvų manikiūras
Fotolia nuotr./Šios vasaros karščiausia naujiena – „nude“ ir pastelinių spalvų manikiūras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius