Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 stilingi deriniai rudeniui: ką ir su kuo derinti?

Vasara po truputį baigiasi, liko trys savaitės iki kalendorinio rudens. Natūralu, kad baigiantis vienam sezonui imame galvoti apie ateinantį: gal įsigyti ką nauja, gal reikia naujo lietpalčio ar batų. O gal ir nereikia, galbūt jau turite viską, ką mėgstate dėvėti, o čia pateikiame septynis derinius rudeniui, ką ir su kuo derinti, kad atrodytumėte stilingai.
Stilinga moteris
Stilinga moteris / Vida Press nuotr.
Temos: 3 Mada Ruduo Stilius

Tarp žemiau pateiktų rudeninio garderobo drabužių – ir lietpalčiai, ir zomšiniai švarkai, džinsai, odiniai ir plisuoti sijonai, megztiniai ir suknelės. Kviečiame pasidairyti, kokius stilingiausius rudens derinius išrinko whowhatwear.co.uk.

1. Zomšinis švarkas ir suknelė su petnešėlėmis

Veikiausiai kiekviena savo spintoje turime plono audinio, o gal ir šilkinių suknelių su petnešėlėmis, kurias su malonumu dėvime vasarą. Taigi šią suknelę kuo puikiausiai galite dėvėti ir rudenį – nebūtinai vientiso audinio, ji gali būti puošta raštais. Derinkite prie jos zomšinį švarką su kutais, kokie buvo madingi praėjusio amžiaus aštuntajame dešimtmetyje.

2. Įmantrus lietpaltis ir džinsai

Šį rudenį ypač madingi įmantrūs lietpalčiai. Derinkite jį su marškinėliais, džinsais ir trumpais auliniais batais.

3. Plisuotas sijonas ir švarkas

Midi ilgio plisuoti sijonai – dar vienas puikus pasirinkimas rudens sezonui. Prie jo galite derinti įvairaus tipo švarką.

4. Odinis sijonas ir megztinis

Oda buvo viena didžiausių šiltojo sezono tendencijų, tačiau tokia išlieka ir ateinantį šaltąjį sezoną. Midi ilgio odinis sijonas, derinamas su panašaus atspalvio megztuku ir aukštakulnėmis basutėmis atrodo išties žavingai. Atvėsus orui basutes galės pakeisti bateliai.

5. Smėlio atspalvio švarkelis ir džinsai

Senoji rudens klasika: džinsai, vilnonis švarkelis kupranugario ar smėlio atspalvio ir juodi lygiapadžiai bateliai bei priderinta rankinė.

6. Megzta suknelė ir odinis švarkas

Sakoma, kad šį rudenį moterys neatsispirs megztoms suknelėms ir sijonams, o prie jų galėsite derinti įvairius švarkus ir batus ar batelius. Vienas parinktų variantų – balta megzta suknelė, juoda oversized odinė striukė ir juodi aukštakulniai įsispiriami smailianosiai bateliai.

7. Lietpaltis ir šviesūs džinsai

Jei rudenį norėsis vasariškos šilumos, rinkitės šviesius atspalvius: baltus, smėlio ir panašius. Derinkite tokius džinsus, marškinėlius, sportinius batelius ir lietpaltį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius