-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atrodyk kaip mados ikona: žinomiausių prekių ženklų drabužiai Lietuvoje – patikimai ir su 80 proc. nuolaida

Stilius žmonėms Lietuvoje kuo toliau, tuo vaidina svarbesnį vaidmenį. Tiek moterys, tiek vyrai aprangai skiria vis daugiau dėmesio. Kai kurie tautiečiai kas dieną rengiasi taip, lyg ruoštųsi žygiuoti podiumu. Kiti garderobą atidžiau apžvelgia ruošdamiesi į formalius susitikimus. Treti įprastai velkasi džinsus ir sportbačius, bet dailiausią arsenalą išsitraukia švenčių ir koncertų progomis. Suvienija juos tuščios spintos sindromas: sezonams keičiantis, pasirodo, kad nebėra kuo apsivilkti.
Stilingas šeimos ruduo
Kartu su rudens sezonu prasideda ir naujų kolekcijų išpardavimai / Partnerio nuotr.

Nespėjus į išpardavimus didžiuosiuose prekybos centruose dar ir neviltis apninka – kaip ištuštėjusias pakabas užpildyti kokybiškais drabužiais ekonominėmis kainomis? Visai ne misija neįmanoma: išeitis yra, ir pastarąją Lietuvos rinkai siūlo į ją su trenksmu žengianti internetinė parduotuvė „BestSecret.com“.

Prieinamomis kainomis asortimente siūloma daugiau nei 3 000 tarptautinių gamintojų prekių su nuolaidomis, netgi ant naujų kolekcijų drabužių etikečių siekiančiomis iki 80 proc.

Partnerio nuotr./Stilingas šeimos ruduo
Partnerio nuotr./Stilingas šeimos ruduo

Vis tik ši mados bendruomenė, ką sufleruoja angliškas jos pavadinimas, yra šiek tiek paslaptinga ir uždara. Tapti vienos žinomiausių Europos apsipirkinėjimo platformų vartotoju įprastai galima tik sulaukus jau esamo nario kvietimo.

Bendradarbiaudami su „BestSecret.com“ – viena iš seniausiai įkurtų tokio tipo platformų – 15min skaitytojams esame paruošę nemokamų narysčių komplektą. Savąją atsiimti galite čia.

Nuo riboto leidimo gaminių – iki Paryžiaus mados savaitės eksponatų

Parduotuvės „BestSecret.com“ įkūrėjai internautams siūlo panaršyti po virtualias lentynas su tūkstančių žinomų gamintojų prekių vienoje vietoje kasdien. Naujomis ir trūkstamomis prekėmis platforma pasipildo kiekvieną naktį.

Ant etikečių – ir prabangių, ir greitosios mados viršutinių, apatinių, sportinių drabužių, apatinio trikotažo, avalynės ir aksesuarų gamintojų vardai.

Kokie? Tokie kaip „Guess“, „Max Mara Weekend“, „Diesel“, „DKNY“, „Calvin Klein“, „Nike“, „Jack Wolfskin“, „Asics“, „Furla“, „Crocs“, „Converse“, „Michael Kors“ ir kiti. Stiliumi besirūpinantiems tautiečiams veikiausiai daugiau vardinti ir nebereikia.

Partnerio nuotr./Tarp šio sezono topų vyrauja ryškios spalvos
Partnerio nuotr./Tarp šio sezono topų vyrauja ryškios spalvos

Ką rengsimės šį rudenį?

Pavasarį mados industrija pradėjo formuoti rudens stiliaus top derinius ir spalvas. Kaip ir pastaraisiais metais, madingi bus netikėčiausi sprendimai.

Socialiniuose tinkluose, ant stiliaus žurnalų ir didžiausiuose mados renginiuose vyraus tarpusavyje nederančios eklektiškos tendencijos. Tad skoningai atrodyti norintiems žmonėms tereikia įsigyti naują patinkantį drabužį ir priderinti jau turimo garderobo detales.

Skoningai atrodyti norintiems žmonėms tereikia įsigyti naują patinkantį drabužį ir priderinti jau turimo garderobo detales.

Plačiapetė apranga su raukinukais, odinės rankovės, bohema kvepiančios suknelės, aksomas, idealiai simetriški langeliai.

Spalvos – nuo purpurinės violetinės iki švelnios koralų raudonos ir rūgščiai geltonai žalios. O dar geriau – bent jau dvi iš pastarųjų viename derinyje. Apžvelgti tai, ką rudens-žiemos sezonui siūlo žinomiausi aprangos kūrėjai, galite tapę „BestSecret.com“ bendruomenės dalimi. Tai padarysite spustelėję šią nuorodą.

Ir kas gi sakė, kad tik suaugęs žmogus gali būti fašionista? Geri mokslo pasiekimai, mandagus elgesys, pasitikėjimas savimi puikiai dera su tvarkinga, skoninga apranga, kartu skatinant dar ir atžalos kūrybiškumą.

Partnerio nuotr./Apranga ne tik prideda pasitikėjimo savimi, bet ir skatina kūrybiškumą
Partnerio nuotr./Apranga ne tik prideda pasitikėjimo savimi, bet ir skatina kūrybiškumą

Šiame sektoriuje vyrauja kiek kitos rudeninės tendencijos: neoninės spalvos, ryškūs piešiniai ir abstrakcijos. Geometrinės formos, dryžiai ir burbuliukai.

Vienoje geriausių Europos internetinių parduotuvių – „BestSecret.com“ – pristatomos ir vaikų bei paauglių drabužių kolekcijos. Kodėl gi rudens sezono nepasitikti virtualiame mados rojuje atsinaujinant visai šeimai drauge? Beje, jau šiuo metu rudens sezono prekėms taikomos nuolat kylančios, tiesa, ne kainos, o nuolaidos.

Meilė sau ir dovana keturkojui

Naujas stilingas ir kokybiškas pirkinys be jokios abejonės savininką apdovanoja teigiamomis emocijomis. Kad ir kas tai bebūtų – sportinis kostiumas su juostelėmis, aukščiausios mados gaminys ar iš jos niekada neišeinantys mėlyni džinsai arba juoda suknelė.

Platformoje „BestSecret.com“ į virtualų išpardavimų krepšelį taip pat galite įsidėti naują rankinę, piniginę ar pirštines, raktų pakabuką, telefono dėklą bei priemonių grožiui puoselėti.

Nuošalyje neliks ir dar vienas jūsų šeimos narys – keturkojis, kuris, kol šeimyna priešais veidrodį matuosis tik ką išpakuotus drabužius, neatsidžiaugs nauju žaisliuku.

Partnerio nuotr./Niekada nenuvilianti klasika
Partnerio nuotr./Niekada nenuvilianti klasika

Saugumas – pirmiausia: bekontaktis užsakymas ir pristatymas

Svarbiausia kovos su pandemija akivaizdoje – atsinaujinti ne tik su didelėmis nuolaidomis, bet ir saugiai. Jau nė nekalbant apie patogumą stumdyti pakabas su striukėmis ir švarkais, skirtais šaltajam sezonui, ar knaisiotis džinsų lentynoje tiesiog vakarojant fotelyje prieš televizorių.

Plačiapetė apranga su raukinukais, odinės rankovės, bohema kvepiančios suknelės, aksomas, idealiai simetriški langeliai.

Atrasti ir pasirinkti išties yra tarp ir iš ko. „BestSecret.com“ profesionalai bendruomenės narių prekes paruošia ir į Europos valstybes operatyviai išsiunčia artimiausią darbo dieną. Siuntimas ir, prireikus, prekių grąžinimas Lietuvos gyventojams – nemokamas.

Įšokti į nuvažiuojantį traukinį

Tarptautinė aprangos, avalynės ir aksesuarų parduotuvė „BestSecret.com“ užsitarnavo pripažinimą ir jau įsiliejo į trijų dešimčių valstybių rinkas. Visose ši virtuali bendruomenė veikia identišku principu, įsileisdama naują narį šiam sulaukus bičiulio – jau esamo nario – kvietimo užsiregistruoti.

Išskirtinę prieigą prie garsiausių pasaulio dizainerių kūrinių žemiškomis kainomis starto Lietuvoje proga „BestSecret.com“ suteikia 15min skaitytojams. Mados mylėtojų pamėgto prekių ženklo dalimi tapti galite ir jūs. Savąjį profilį susikurkite užsiregistravę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius