Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukštoji mada vaikų spintoje: kodėl stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo mažumės?

Aukštoji mada dar visai neseniai asocijavosi tik su drabužiais ir aksesuarais, skirtais suaugusiems. Tačiau dabar viskas kitaip. Prabangūs, subtilūs ir itin kokybiški rūbai žengia ir į vaikams skirtų parduotuvių lentynas. Kam jie skirti? Tėvų, besirūpinančių savo vaikų stiliaus pojūčio lavinimu nuo ankstyvo amžiaus, atžaloms, kurios savo apdarais dažnai pralenkia suaugusiuosius.
Aukštoji mada vaikų spintoje: kodėl stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo mažumės?
Aukštoji mada vaikų spintoje: kodėl stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo mažumės? / Partnerio nuotr.

Apie tai, kuo ypatingi vaikams skirti aukštosios mados drabužiai bei kodėl verta juos pasirinkti, kalbamės su Ogmios mieste įsikūrusios parduotuvės „Princesėms“ įkūrėja Daiva Bubiniene.

Vaikų stiliaus pojūtį ugdo tinkamas tėvų pavyzdys

Pasak pašnekovės, aukštosios mados parduotuvių klientas – pasiturintis, mada besidomintis žmogus, kuriam savo atžalų skonį ir stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo ankstyvos vaikystės. „Dabar vaikai gerokai drąsesni, reiškiantys savo nuomonę, tad apranga tampa pozicijos, asmeninės išraiškos būdu. Gerą skonį aprangai ar jos detalėms įskiepija tėvai, patys rodydami pavyzdį: su vaikais lankydamiesi aukštosios mados parduotuvėse bei juos puošdami originaliais, geros kokybės drabužiais“, – pasakoja D.Bubinienė.

Partnerio nuotr./Aukštoji mada vaikų spintoje: kodėl stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo mažumės?
Partnerio nuotr./Aukštoji mada vaikų spintoje: kodėl stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo mažumės?

Ji pažymi, jog kartais suaugusieji, norėdami atžalas rengti taip pat, kaip rengiasi patys, ir ieškodami kokybiškų, išskirtinių drabužių, vėliau netgi pavydi puikaus rezultato. „Dabar galima rasti tiek ištaigingų, akinančių, spalvingų drabužių vaikams, kad visko norisi. Kartais tėveliai net pasiskundžia, kad vaikai yra žymiai geriau aprengti ir puošnesni bei klausia, kur tokių drabužių gauti jiems patiems“, – juokiasi pašnekovė ir priduria, jog tuo neverta stebėtis. Juk prabangus, orginalus drabužis yra kurtas visai kitaip nei tas, kurį galima įsigyti greitosios mados parduotuvėse.

„Šie drabužiai bus ne tik kokybiški, traukiantys akį, bei ir skatinantys paliesti, pasimatuoti. Juos kuriant įdėta daug valandų darbo, ieškojimo. Kiekvieną rūbą puošia originalios detalės, jie tobulai išbaigti, iki smulkmenų apgalvoti“, – tikina D.Bubinienė.

Norint pasipuošti, laukti ypatingos progos nereikia

Pasak parduotuvės įkūrėjos, nors anksčiau prabangūs ir išskirtiniai drabužiai buvo siuvami tik išskirtinėms progoms, šiandien žmonės puošiasi patys ir puošia savo vaikus jų nelaukdami. „Malonu žiūrėti į stilingą, gražų vaiką, tad svarbu stiliaus pojūtį, suvokimą, kas dera, kas tinka ir kas yra skoninga, o kas ne, ugdyti nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Juk gražiems ir stilingiems gyvenime sekasi lengviau, jiems visos durys atviros“, – teigia pašnekovė.

Partnerio nuotr./Aukštoji mada vaikų spintoje: kodėl stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo mažumės?
Partnerio nuotr./Aukštoji mada vaikų spintoje: kodėl stiliaus pojūtį svarbu ugdyti nuo mažumės?

Ogmios mieste įsikūrusioje parduotuvėje „Princesėms“ galima rasti išskirtinius gaminius mergaitėms kuriantį Jungtinės Karalystės prekinį ženklą „Angel‘s face“, princesiškąjį ispanų „Abel&Lula“, kasdieniškąjį „Mayoral“ ir škotišką „A Dee“. Taip pat, nepamirštami ir lietuvių kūrėjai – čia pristatomi „Angelzz“ bei „Sweet accessories“ gaminiai. D. Bubinienė pažymi, jog princesių broliams skiriamas ne mažesnis dėmesys – jie čia gali apsirūpinti ypatinga škotų sportiškojo stiliaus atstovų „Mitch&son” kurta apranga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius