Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chanel“ kolekcijos pristatyme šmėžavo ir Juozo Statkevičiaus kurti drabužiai

Mados savaičių metu fotografų objektyvai tradiciškai krypsta ne tik į podiumą, bet ir į renginio svečius. Ne išimtis ir praėjusią savaitę Paryžiuje vykusi aukštosios mados savaitė. Ne vieno fotografo dėmesį patraukė įspūdingame „Chanel“ kolekcijos pristatyme dalyvavusi lietuvė Inga Kozel – jos nuotraukos netrukus pasirodė ne tik „Instagram“ tinkle, bet ir britiškosios žurnalo „Elle“ versijos interneto svetainėje.
Inga Kozel pakeliui į „Chanel“ šou Paryžiuje
Inga Kozel pakeliui į „Chanel“ šou Paryžiuje / Vida Press nuotr.

Nuolatinė mados savaičių viešnia Inga Kozel „Chanel“ aukštosios mados pristatyme vilkėjo baltą Juozo Stakevičiaus kurtą ansamblį, kurį sudarė plunksniškai lengvas trumputis sijonas ir griežtesnė trumparankovė viršutinė dalis. Prie balto drabužio Kozel derino sidabro spalvos aukštakulnius ir ryškiai žalią „Hermes“ delninukę.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Chanel“ aukštosios mados kolekcijos pristatyme – garsenybės prie lošimo stalų

Savo nuolatinės klientės ir bičiulės nuotraukomis „Instagram“ tinkle pasidalijęs Juozas Statkevičius, kaip visada nedaugžodžiavo – „wow“ parašė jis po Ingos Kozel, vilkinčios jo kurtą rūbą, nuotrauka.

 

wow

A photo posted by Juozas Statkevicius Official (@juozasstat_official) on

Inga Kozel, taip pat paskelbusi porą nuotraukų „Instagram“ tinkle, šalia vienos jų padėkojo Juozui Statkevičiui už puikų rūbą, kurį ji vilkėjo „Chanel“ aukštosios mados šou.

 

After one more beautiful chanel show #chanelcouture thank you Juozas for one more amazing outfit

A photo posted by Inga Kozel (@ingakozel) on


Juozo Statkevičiaus rūbą Kozel rinkosi ir kitam aukštosios mados šou - šįkart tai buvo „Giambattista Valli“ naujausios kolekcijos pristatymas. Derinį sudarė liemenį siekianti puošni palaidinukė su alkūnes siekiančiomis rankovėmis ir pieštuko silueto sijonas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius