-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Diana Vapsvė: „Nebijokite keistis, tada neslėgs kasdienė rutina“

Neseniai naują rudens kolekciją pristačiusi drabužių kūrėja Diana Vapsvė įsitikinusi, kad net greitas gyvenimo tempas negali moteriai sutrukdyti atrodyti madingai ir šiuolaikiškai. „Pašėlusiu ritmu gyvenančioms moterims rekomenduoju įsigyti mažą juodą ar kitos spalvos minimalistinę suknelę. Su ja visur ir visada atrodysite puikiai. Aksesuarai ir avalynė padės sukurti laisvalaikio įvaizdį, o kartais išgelbės automobilyje palikti aukštakulniai“, – sako „Diana Vapsvė“ ir „Modi Du“ prekės ženklų įkūrėja.
Diana Vapsvė
Diana Vapsvė / Renginio organizatorių nuotr.
Temos: 2 Mada Diana Vapsvė

Paklausta, koks drabužis, jos manymu, šiais laikais patraukliausias klientui, D.Vapsvė pasakoja, kad kurdama naująją kolekciją šį kartą rėmėsi visai kitokiais principais nei anksčiau, o dėl požiūrio į madą teko pakovoti net su savimi. „Pirmą kartą kolekciją sukūriau remdamasi ateinančio sezono tendencijomis, tačiau nepamiršau ir savo auksinės taisyklės, kad drabužis pirmiausiai turi būti universalus“, – sako ji.

Pasak kūrėjos, visi jos rudens kolekcijos drabužiai dera tarpusavyje, todėl nesunku sukurti daug skirtingų derinių. „Kurdama šią kolekciją supratau vieną svarbų dalyką: nebijoti keistis ir eksperimentuoti! Ir visai nesvarbu, kad šiandien nori puoštis kaip princesė, o rytoj busi pašėlusi, seksuali ar šiek tiek provokuojanti. Nebijokite keistis, kad kasdieninė rutina netaptų slegianti ir pilka“, – pataria dizainerė.

Renginio organizatorių nuotr./Dianos Vapsvės drabužių kolekcijos modelis
Renginio organizatorių nuotr./Dianos Vapsvės drabužių kolekcijos modelis

D.Vapsvė tvirtina, kad reiklūs, stilingi klientai yra jos varomoji jėga. „Man, kaip kūrėjai, didžiausias iššūkis yra nustebinti savo pirkėjus. Kiekvieną sezoną iš manęs gerbėjai tikisi kažko stulbinančio ir dar nematyto, įdomių siluetų ir naujų spalvų. Toks klientų požiūris labai įpareigoja ir todėl visada stengiuosi jų nenuvilti“, – teigia mados namų „Diana Vapsvė“ įkūrėja.

Ne vienerius metus aktyviai dalyvaudama nakties apsipirkimo renginyje „ShoppingNightOut“, D.Vapsvė pripažįsta šio mados gerbėjų susibūrimo svarbą. „Kiekvienais metais mes šio renginio labai laukiame! Mada skatina bendrauti, o tokie projektai kaip „ShoppingNightOut“ leidžia susitikti, paliesti ir pamatyti gyvai“, – pažymi kūrėja.

Renginio organizatorių nuotr./Dianos Vapsvės drabužių kolekcijos modelis
Renginio organizatorių nuotr./Dianos Vapsvės drabužių kolekcijos modelis

Palaikydama šiųmetinę „ShoppingNightOut“ plėtros į regionus idėją, D.Vapsvė ragina pasidomėti išskirtine renginio programa: „Smagu, kad šiais metais projektui liko neabejingi ir Kaunas, ir Klaipėda. Dabar ir kiti Lietuvos miestai pajus, kad mada yra galinga, gali suburti tiek daug skirtingų žmonių“.

Šiemet nuolaidų ir pasiūlymų naktyje, kaip visuomet skambės daugiau ar mažiau žinomi prekės ženklai ir parduotuvių pavadinimai: „Julia Janus“, „2ru2ra“, „Alisos dovanėlės“, „Diana Vapsvė“, „Children City“, „Medvisit“, „L'Occitane“, „Miela.co“, „The Place“, „Private Label“, „One day shop“, „Unlabel“, „Locals.lt“, „Decoshop.lt“, „Aromatų sodas“, „Pudrinė“, „Reda design“, „Lietuviški drabužiai visai šeimai“, „Agne Fashion“, „Taškuota suknelė“, „Miutto“, „De Žavu“, „Gedimino 22“, „My minds“, „JNBY“, „50ct Boutique“, „Blind boutique“, „Trys seserys“, „Ahava Lietuva“, „Glasses on“, „Decolte“, „Zirzė boutique“, „Lu.el“, „De Pari“, „In Boutique“, „C&D style“, „Miki Moda“, „Baltas ir Butikas“, „Naked“, „Mazgas“, „Waggon Paris“, „Eko kolekcija“, „M. Valančiaus 19 boutique“, „Junora Beauty Lab“, „Lighthouzas“, „La Reina“, „Stiklė“, „Majorica“, „Šip šop“, „Gamtos kerai“, „Herkaus galerija“, „Wapsva“, „Zuikio pasaka“, „Zuffy boutique“, „Fairy house“, „Piewa“, „Lapės namai“ ir kiti.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Shopping Night Out“ akimirka
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„Shopping Night Out“ akimirka

Daugiau informacijos apie naktinį renginį, taip pat virsiantį ir orientaciniu žaidimą, galima rasti ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius