Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Vera Wang apatinį trikotažą pavertė naujos kolekcijos aksesuaru

Dizainerei Verai Wang šie metai ypatingi – ji mini 30-ąsias savo mados verslo metines. Debiutavusi kaip įspūdingų vestuvinių suknelių kūrėja, ji vėliau savo prekės ženklą praplėtė – daugelį metų puošia garsenybes Oskarų ceremonijoms bei kitoms įsimintinoms šventėms, rašo „Vogue“.
Veros Wang kolekcijos modeliai (kairėje) ir viešnios: Vanessa Hudgens, Anna Wintour ir Maria Sharapova
Veros WEango kolekcijos modeliai (kairėje) ir viešnios: Vanessa Hudgens, Anna Wintour ir Maria Sharapova / „Scanpix“/AP nuotr.

„Kurdamas drabužius raudonojo kilimo renginiams, esi daugiau nei Edith Head (garsi amerikiečių dizainerė, kuri yra laimėjusi rekordinį – aštuonis – Akademijos apdovanojimus ir Geriausio kostiumo dizainą), nes tai nebūtinai turi būti susiję su tavo asmenine filosofija ir pasaulėžiūra“, – sakė V.Wang.

Tačiau kurdama savo kolekcijas, ji yra laisva išsaugoti savo braižą – daugiasluoksniškumą, stuktūruotą kirpimą ir aukštakulnius.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Veros Wang 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Veros Wang 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijoje ji apatinį trikotažą panaudojo kaip aksesuarą. „Ieškojau naujos formulės vakaro įvaizdžiui ir pasirinkau modernesnį variantą“, – sakė „Vogue“ dizainerė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Veros Wang 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Veros Wang 2020 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Todėl atkreipkite dėmesį į bra, braletes, korsetus, raukinius, šortukus, nėrinius, pirštinių dizainą... Apatinis trikotažas ne ant kūno, o ant drabužių, „išneštas“ į viešumą.

Tačiau, be moderno, galima išvysti ir tuos modelius, kurie išgarsino Verą Wang – Edvardo laikų suknelių siluetus, romantiškas linijas.

V.Wang savo kūryboje visuomet stengėsi išlaikyti pusiausvyrą tarp to, ko reikia moteriai realybėje, ir to, kas yra jos troškimuose atrodyti išskirtinai ir prabangiai.

Glamūro iš dizainerės niekaip neiškrapštysi. O ir nereikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius