Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerės A.Deveikytės rudens kolekcija – tobulumo nesiekiančiai moteriai

Griežtomis klasikinėmis linijomis ir pintomis rankų darbo detalėmis išgarsėjusi drabužių dizainerė Agnė Deveikytė sugrįžta su naujausia rudens kolekcija. Mados kūrėją šį kartą įkvėpė savimi pasitikinčios, tačiau tobulumo nesiekiančios moterys, kurios sugeba prisitaikyti prie dabartinio gyvenimo tempo ir neprarasti žaismingumo, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Naujausia Agnės Deveikytės kolekcija
Naujausia Agnės Deveikytės kolekcija / Algirdo Daumanto nuotr.
Temos: 2 Mada Stilius

Kolekcijoje vyrauja klasikinė spalvų gama ir nepretenzingai elegantiški siluetai, transformuojami pasitelkiant šį sezoną geidžiamiausius langelių raštus ir drąsiai derinamus aksesuarus.

Algirdo Daumanto nuotr./Naujausia Agnės Deveikytės kolekcija
Algirdo Daumanto nuotr./Naujausia Agnės Deveikytės kolekcija

Klasikinio drabužio koncepciją jau penkmetį tobulinanti A.Deveikytė yra meistriškai įvaldžiusi šį rafinuotą stilių, todėl vis drąsiau leidžiasi į kūrybinius eksperimentus. Inovatyvi dizainerė šiandien siekia parodyti – klasikinis įvaizdis neprivalo būti tobulai estetiškas, absoliučiai tvarkingas ir griežtai minimalistinis. Žinoma, klasika yra amžinai madinga, tačiau nereikėtų pamiršti, kaip puikiai ji tinka kuriant spalvingesnius moteriškus įvaizdžius.

Tam pritaria ir kolekcijos stilistė Eva Bart, kuri dizainerės filosofiją atskleidė per subtilius klasikinio silueto, tačiau ryškesnių spalvų aksesuarų derinius. A.Deveikytė savo naujausiais kūriniais nori papuošti tobulumo taisyklėms nepavaldžias moteris: ryškias, žaismingas ir pirmenybę vartotojiškos kultūros fone teikiančias tikrumui.

„Laimingos tos, kurios sugeba atsikratyti įkyrių minčių apie tobulumą ir išmoksta gyvenimu mėgautis dabar. Kiekviena moteris jau yra tobula“, – užtikrintai kalba dizainerė. Kolekcijos autorė savo filosofijai nenusižengė ir fotosesijos metu: buvo pasirinktas ne profesionalus modelis, o patirties šioje srityje neturinti reali moteris.

Garsios dizainerės teigimu, išmintinga pirkėja savo spintoje visada turi bent keletą klasikinio stiliaus drabužių, kuriuos lengva derinti su kitais aprangos elementais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius