Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Duoklė geltonai: kaip dėvėti vieną madingiausių šio sezono spalvų?

Geltona spalva asocijuojasi su saule, vasara, šiluma, puikia nuotaika. Esame įpratę dėvėti tamsesnes, neutralias spalvas. Tačiau kodėl nepasidžiaugus ir neišnaudojus progos įsigyti bent vieną geltoną drabužį – tai gali būti megztukas, palaidinė, suknelė ar kelnės, o gal tiesiog puikiu jūsų aprangos akcentu tapsiantis aksesuaras – pavyzdžiui, rankinė.
Heidi Klum
Heidi Klum / Vida Press nuotr.

Kaip rašo portalas marieclaire.co.uk, dėvint šauniausią šio sezono spalvą nebūtina ja pasidabinti nuo galvos iki kojų, kaip matėme mados namų „Max Mara“ ir „Emilio de la Morena“ kolekcijose.

Vida Press nuotr./„Max Mara“ 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Max Mara“ 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis

Kita vertus, ar gali žmogui uždrausti? Jei geltona – jūsų mėgstamiausia ir vieno šios spalvos akcento aprangoje nepakanka? Žvaigždės, akivaizdu, rengiasi taip, kaip joms patinka – jei jau geltona šiemet viena madingiausių, kodėl gi nepasipuošti ja nuo galvos iki kojų, kaip tai padarė amerikiečių supermodelis Gigi Hadid. Ir pasirinko ne bet kokį, o ypač ryškios geltonos atspalvį.

A post shared by @vogue_in_small on

Viršutinis drabužis

Nebūsite labai originali pasirinkusi tiesiog viršutinę dalį – tarkime, geltoną megztinį, tačiau storesnis viršutinis drabužis – šiltas megztinis ar net paltukas (bus aktualu ir rudenį) yra vienas paprasčiausių būdų šiai spalvai dėvėti.

A post shared by justjulia (@tylkojulia) on

Vida Press nuotr./Olivia Palermo
Vida Press nuotr./Olivia Palermo

Kelnės

Be abejonės, šauniai atrodysite ir dėvėdama ir siauras geltonas kelnes, bet ypač puikiai atrodysite pasirinkusi plačias. Geltona puikiai dera su mėlynos atspalviais, bet, kaip matote nuotraukoje, galimos įvairios variacijos. Prie tokio tipo kelnių pritaikysite ir palaidinę, ir marškinėlių bei švarko duetą.

Auksas

Sakysite, gal visa auksu tviskanti suknelė – jau per daug? Tikrai ne. Čia svarbiausias atspalvis, jei manysite, kad jūsų apdarui reikia atsvaros, derinkite prie jo juodą spalvą – švarkelį, batelius, rankinę.

Baikerė

Ilgas, ryškiai geltonas sijonas ir odinis baikerio švarkelis, kuris kiekvienam drabužių deriniui suteikia pridėtinės vertės. Tenka pripažinti, kad šis derinys išties atrodo išties įspūdingai.

Vida Press nuotr./„Haider Ackermann“ 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Haider Ackermann“ 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis

Rankinė

Jei nesiryžtate arba dėl kokių nors kitų priežasčių geltona jums nelimpa, kad vilkėtumėte šios spalvos drabužį, rankinė gali būti puiki išeitis. Ji gali būti labai ryški ir derinama prie ne mažiau ryškių drabužių.

„Shutterstock“ nuotr./Geltona rankinė
„Shutterstock“ nuotr./Geltona rankinė

Arba blanki, puikiai tinkanti prie romantiškos aprangos – pavyzdžiui, vasarinės suknelės – kaip mados namų „Valentino“ kolekcijoje.

Vida Press nuotr./„Valentino“ 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Valentino“ 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis

Arba tiesiog didelė ir patogi daiktams susidėti, derinama prie kasdienės aprangos – ne tik kelnių ar marškinėlių, bet ir sportbačių.

Vida Press nuotr./Aktorė Sienna Miller
Vida Press nuotr./Aktorė Sienna Miller

Kad ir kurį variantą pasirinksite, būkite išradingos, o svarbiausia – nebijokite būti ryškios!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius