Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dydis nesvarbu“: 4 žingsniai, kaip prisijaukinti ryškias spalvas apkūnioms moterims

Plius dydžio stiliaus neverta riboti ne tik siluetais, bet ir spalvomis. Kaip individualaus, ryškaus ir neprisitaikančio plius dydžio stiliaus gerbėja, spalvoms visuomet teikiu daug dėmesio.
Iš kairės: Hayley Amber Hasselhoff ir Ashley Graham
Iš kairės: Hayley Amber Hasselhoff ir Ashley Graham / Vida Press ir „Scanpix“/ AFP nuotr.

Tačiau, ką ryški spalva reiškia žmogui, gyvenimo eigoje gavusiam tuzinus pamokymų, kaip tamsios spalvos lieknina, mažina ar kaip kitaip padeda paslėpti jo per didelę figūrą?

Daugumos atsakymas būtų panašus: aš išsiskirsiu iš minios. O tuomet dauguma pradės mane vertinti. Bet aš tikiu, kad tokių atsakymų laikui bėgant mažės, kaip ir mitinių patarimų, kad plius dydžio figūrai prioriteto principu deriniai turėtų būti kuriami tik iš tamsių atspalvių.

Nebent tai darote sąmoningai, kai tamsioms spalvoms suteikiate užduotį ir vaidmenį savo dienos garderobe, pabandykite prisijaukinti spalvų įvairovę savo deriniuose.

Pastarosios padeda atskleisti asmenybę, gali pozityviai veikti jūsų nuotaikas ir netgi lemti tai, kaip tą dieną jaučiatės.

Psichologai sako, kad geriausia įpročius kurti arba keisti ne drastiškais gyvenimo sprendimais, bet po truputį pereinant nuo vienų prie kitų.

Tas pats gali būti ir su spalvomis. Prisijaukinkite jas po truputį, nesukeldamos sau nei emocinio, nei fizinio šoko.

Dalijuosi keturiais žingsniais, kurie galbūt padės jums prisijaukinti spalvas ne tik mintyse, bet ir savo garderobe.

Pirmas žingsnis: pradėkite kelionę nuo spalvotos palaidinės. Tuomet ant viršaus užsimeskite juodą švarkelį ir taip ryškią spalvą pridengsite tiek, kiek pati norėsite. Taip ji nedominuos derinyje. Nepamirškite dienos eigoje sąmoningai stebėti jausmus ir mintis, o vakare prieš užmiegant padėkoti sau už priimtą iššūkį.

Antras žingsnis: kai jau komfortabiliai jausitės pirmame žingsnyje, pereikite prie antrojo – ryškesnės spalvos švarkelio. Šiame etape pagrindinį drabužių derinį pasirinkite saugios spalvos, pavyzdžiui, juodos, o ant viršaus vilkėkite ryškesnės spalvos švarkelį arba megztinį. Su spalva niekaip neapsiriksite, nes prie juodos tinka visos. Jeigu nesulauksite nė vieno komplimento, laikas pamąstyti apie pastabesnius draugus.

Trečias žingsnis: jūs jau pasiruošusios ryškiaspalvei suknelei. Labai svarbus momentas, kai ryški spalva vis drąsiau užima pagrindines drabužių derinio pozicijas. Juodas megztukas arba švarkelis padės suvaldyti suknelės spalvą, tačiau jos ir nepaslėps.

Ketvirtas žingsnis: laikas pradėti kurti savo taisykles. Praėjusios pirmų trijų žingsnių programą dabar jau turėtumėte jaustis komfortabiliai dėvėdamos vien tik ryškios spalvos suknelę, galbūt net suderinusios ją su tokios pat spalvos švarkeliu. Juk nebuvo labai sunku, tiesa?

Jeigu net ir po šių žingsnių, kai po truputį prisijaukinama ryški spalva, nesijausite komfortabiliai ją dėvėdamos, gal vis dėlto nesate tokių spalvų žmogus. Ir nebūtina savęs statyti į nepatogią padėtį tam, kad kam nors ką nors įrodytumėte.

Svarbiausia jaustis gerai tuo atžvilgiu, ką darote ir kaip darote, o drabužiai ir jų spalvos savaime prisiderins prie jūsų.

Drabužius derinti ir atrodyti stilingai gali kiekvienas, jeigu yra noro išmokti tai daryti. „Dydis nesvarbu“ kviečia į plius dydžio stiliaus dirbtuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius