-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džinsai ir ruduo – nepamainomas kasdienis stilius: derinių pavyzdžiai

Na, ir raskite jūs moterį, kurios spintoje negulėtų sulankstyta pora džinsų. Sakote, būna? Pritariame – yra moterų, kurios neišlenda iš kostiuminių kelnių bei sijonų dėl to, kad to reikalauja darbo aprangos protokolas arba tai nulemia metus besitesiantys stiliaus eksperimentai.
Mergina miške
Mergina miške / „Fotolia“ nuotr.

Tačiau jei ne kasdienai, tai bent jau laisvalaikio stiliui – atsipūtusiam ir nerūpestingam – džinsines kelnes pravartu turėti. Ir kartais įkvėpimą, kaip stilingai atrodyti su džinsais, tereikia pakurstyti, kad fantazija imtų pati žaisti. Šiandien kaip tik ir siūlome jums kelias idėjas!

Džinsai ir aulinukai

Trumpesnio kirpimo džinsai ir aulinukai – sprendimas, norinčioms išsiskirti. Galite matuotis tradicines kapri tipo džinsines kelnes ar netgi pamėginti rudeniškai atgaivinti vasaros tendenciją – culottes (sijonkelnes).

Tradicinis variantas – aulinukai bei tiesūs, į juos sulendantys džinsai. Batai, beje, gali būti įvairiausi – egzotiškos odos, su nedidele pakulne, arba tiesiog tradiciniai britų stiliaus įkvėpti „Chelsea boots“.

A photo posted by USC Fashion (@uscfashion) on

Džinsai ir... dar daugiau džinso

Kodėl gi nepabandžius prie šviesiai mėlynų džinsų priderinti panašaus atspalvio (arba, jei norisi kontrasto, juodo ar pilko) džinsinių marškinių? Šis įvaizdis gali labai nesunkiai būti kardinaliai transformuojamas.

Taip pat skaitykite: Praktiškos moters spinta: 10 rudens mados hitų

Į parką su vaiku? Aukitės baltus „konversus“ bei striukytę su gobtuvu. Į vakarėlį? Prireiks aukštakulnių bei šilkinio šaliko, sudarysiančio puikų kontrastą, palyginti su kasdiene medžiaga.

A photo posted by Lager157 (@lager157) on

A photo posted by Tremezzo (@tremezzo_japan) on

A photo posted by Chyka Keebaugh (@chykak) on

Sluoksniavimas

Skirtingų medžiagų sluoksniai – patikimiausias būdas išlikti šiltai ir stilingai, kai temperatūra nukrinta žemiau nei norėtųsi. Klasikiniai balti marškiniai bei stambių siūlų megztinis – pats puikiausias įvaizdis lapkričiui.

Rinkitės smailėjančias batų nosis, kad sukurtumėte grakštesnį įvaizdį ir subalansuotumėte proporcijas – ypač, jei megztinis itin didelis bei platus.

A photo posted by MURUA (@murua_official) on

A photo posted by kat (@katgollogly) on

Nepamirškite spalvų

Nors rudenį linkstame prie tamsesnių palečių, neleiskite spintai nusidažyti visiškai juodai ar pilkai! Tamsiai raudonos, sodrios slyvų, garstyčių spalvos, ruda žemės paletė, netgi balti tonai – ruduo pats tinkamiausias sezonas visus juos išbandyti.

Taip pat skaitykite: Rudeninis pasiūlymas: 5 madingiausi paltai

A photo posted by Polyvore (@polyvore) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius