Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „Mados infekcija“ merginas ir vaikinus kviečia į modelių atranką

Prieš festivalį „Mados infekcija“ organizuojamas „Infekcijos kastingas“ kasmet sulaukia didžiulio stilingo jaunimo susidomėjimo. Kovo 4 d. po vienu stogu modelių sau žvalgysis ne tik dizaineriai, bet ir septynios didžiausios šalies modelių agentūros.
Modelių atrankos „Infekcijos kastingas“ momentas
Modelių atrankos „Infekcijos kastingas“ momentas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Kastinge laukiame ne tik modelių. Tai atranka, kurioje ne centimetrai yra svarbiausi. Jei manote, kad galite sudominti dizainerius, puikiai pasirodyti ant podiumo, pasitikite savimi, esate stilingas, charizmatiškas – tai unikalus šansas būti pastebėtam. O atrinktųjų laukia galimybė padirbėti su žinomais šalies dizaineriais ir neįkainojami įspūdžiai per festivalį“, – dalyvius kviečia „Mados infekcijos“ prodiuserė Renata Mikailionytė.

VIDEO: „Mados infekcijos“ dizaineriai atskleidė, kokių modelių ieško

Šiemet festivalyje dalyvaujantys dizaineriai kolekcijoms demonstruoti žada atsirinkti daugiau kaip 300 modelių. Atrankoje laukiami ir vyrai, ir merginos.

Neprofesionalūs modeliai turės šansą būti pastebėti ir daugelio šalies modelių agentūrų atstovų. Renginyje modelių ieškos tokios agentūros kaip „Image Group“, „Baltic Model Management“, „RUTA model management“, „First Face model“, „Modilinos model management“, „Supermodels“, „Major Amber Models“. Tad dalyvavimas atrankoje gali ne tik suteikti išskirtinės patirties, bet ir tapti startu tolimesnei modelio karjerai.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Modelių atrankos „Infekcijos kastingas“ momentas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Modelių atrankos „Infekcijos kastingas“ momentas

Prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ atstovai taip pat dairysis modelių savo reklamos projektams. Be to, dalyvius stebės ir aktorių atrankos agentūros „Editos kastingas“ atstovai. Jūsų netradicinė išvaizda, išskirtiniai veido bruožai, drąsa – galbūt bus būtent tai, ko reikia agentūros naujam projektui.

TAIP PAT SKAITYKITE: 19-ąją „Mados infekciją“ pristatė meniškose dėžutėse „įkalinti“ dizaineriai

Esminiai reikalavimai „Infekcijos kastingo“ dalyviams: ūgio kriterijus merginoms – 174 cm, vaikinams – 182 cm. Laukiami ne jaunesni kaip 15 metų amžiaus dalyviai.

Per atranką kosmetikos bendrovės „Avon“ meistrai renginio veidui modeliui Rasai Ciūnei kurs specialų, pavasario makiažo mados tendencijas atspindintį, makiažą.

Gedimino Žilinsko nuotr./Rasa Ciūnė
Gedimino Žilinsko nuotr./Rasa Ciūnė

„Infekcijos kastingas“ vyks kovo 4 d., šeštadienį, 12 val., prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ I aukšto hole.

Modelių atrankos taisykles rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius