Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finaliniame „Designer Space“ POP-UP renginyje Palangoje – Lietuvos mados elitas

Lietuvos mados kūrėjų darbus populiarinantis renginys „Designer Space“ rugpjūčio 9-10 d. Palangoje, Ramybės galerijoje pakvies į atvirą vienų žymiausių mados dizainerių darbų Pop-Up ir vakarą – pokalbį apie stilių ir gyvenimo būdą su charizmatiškuoju Seržu Gandžumianu.
„Designer Space“ POP-UP renginyje – Lietuvos mados elitas
„Designer Space“ POP-UP renginyje – Lietuvos mados elitas / Organizatorių nuotr.

Šią vasarą kūrybinėmis mados spalvomis pajūrį nuspalvinęs renginys „Designer Space“ mados gerbėjams pristatė daugiau kaip dvidešimt Lietuvos mados kūrėjų, kvietė pabendrauti, sužinoti daugiau apie mados kūrybos užkulisius ir rinktis autorinius darbus.

Rugpjūčio 9-10 d. „Designer Space“ POP-UP bus galima sutikti tikrą Lietuvos mados elitą, o taip pat ir įdomjus kylančius kūrėjus. Čia savo naujausius darbus pristatys Lilija Larionova, Serge Gandzumian, Jolanta Rimkutė („BALTAI“, „LT-identity“), Lina Andriukonė, Indra Dovydėnaitė, Laura Dailidėnienė, Sonata Bylaitė, Lena Nomanova („RUDNÉ“), Agne Krasauskas, Algina Midverė („FreakyFoxx “), Augustė Šniokaitė ir kt.

Rugpjūčio 9 d. 18 val. lankytojų lauks ypatinga galimybė pabendrauti su mados guru Seržas Gandžumianas, išgirsti jo stiliaus patarimus ir pamatyti derinių idėjas.

Organizatorių nuotr./„Designer Space“ POP-UP renginyje – Lietuvos mados elitas
Organizatorių nuotr./„Designer Space“ POP-UP renginyje – Lietuvos mados elitas

„Beieškodami savo stiliaus, pasitelkite emociją – kurkite stilių, galvodami apie tą jausmą, kurį norite perteikti,“ – sako dizaineris Seržas Gandžumianas. – „Ir žinoma, įjunkit kūrybiškumą, negalvokit, nebijokit, o darykit!“

Mados kultūrą padedantis formuoti „Designer Space“ renginys bus turtingas stiliaus idėjomis įvairiose srityse – drabužių, avalynės, aksesuarų, juvelyrikos.

Juvelyrikai daug žavesio suteikia formos, o tai padeda iš naujo atgimti netgi seniai dovanotiems, stilistiškai atgyvenusiems darbams.

Dizainerė Sonata Bylaitė, kurianti juvelyrinius dirbinius, įsitikinusi, jog juvelyrikai daug žavesio suteikia formos, o tai padeda iš naujo atgimti netgi seniai dovanotiems, stilistiškai atgyvenusiems darbams. „Mano kolekcijai „Origami“ būdinga lankstytos formos keistumas ir auksavimo blizgumas plokštumoje, o štai kolekcijoje „Round“ – formos aptakios, supintos į tam tikrą ornamentą, yra „jaukios“ nešioti, – pasakoja Sonata Bylaitė. – Tikrai įdomūs projektai yra kurti individualius, tam tikrai progai skirtus darbus arba atnaujinti seniai dovanotus dirbinius. Žmonės, nors ir tų papuošalų nenešioja, nori išlydyti kaip žaliavą, bet kartu jiems gaila prarasti kažką brangaus prisiminimuose. Taip juvelyrika “užsistovi„ ilgiems metams stalčiuose. Tokiose situacijose pasiūlau iš naujo atgaivinti papuošalą naujoje modernioje formoje, kad būtų galima nešioti. Paliekame akmenį, sugalvojame idėją, panaudojame metalą, pridedame reikiamų brangakmenių. Gimsta nauja iš seno, o prisiminimas lieka.“

Dizainerių idėjas, jų pristatomas kolekcijas „Designer Space“ renginiuose visuomet lydi ypatinga kūrybinė atmosfera. Apsilankiusieji dalijasi, jog čia jie atranda galimybę turiningiems pokalbiams, įkvepiančioms mintims ar tiesiog poilsio akimirkoms.

„Designer Space“ ir šįkart pakvies lankytojus pasimėgauti natūraliais „Skanovės“ smūčiais ir šalta arbata, gaivinančiu mineraliniu vandeniu „Birutė“, kvapniąją kava „Lavazza“.

Renginys vyks rugpjūčio 9-10 d. 11-20 val. Palangoje, Ramybės galerijoje. Įėjimas atviras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius