Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsūs mados kūrėjai pristatys savo naujienas kalėdiniame renginyje

Gero dizaino, įdomių kūrybinių idėjų ir kalėdinės nuotaikos šventė jau visai čia pat. Lapkričio 30-ąją ir gruodžio 1-ąją Vilniuje vienoje erdvėje dvidešimt šalies dizainerių pristatys tai, ką sukūrė gražiausio, ir kiekvienam individualiai padės išsirinkti tik jam labiausiai tinkančias įvaizdžio detales. Kalėdiniame „Designer Space Pop-Up“ (Vokiečių g. 5) bus ne tik stilingų apdarų moterims, vyrams ir vaikams, bet ir nuostabių papuošalų, namų apyvokos daiktų, muzikos ir gardžių vaišių.
Aleksandr Leonov
Aleksandr Leonov / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 1 Mada

Kalėdiniame „Designer Space Pop-Up“ visus lankytojus naujienomis stebins tokie kūrėjai kaip: Lilija Larionova (LILY), Egidijus Rainys, Renata Mikailionytė, Diana Paukštytė, Ramunė Strazdaitė (Linen Birds), Laura Dailidėnienė (DAILI), Kristina Kruopienytė, Jolanta Rimkutė ir Ieva Ševiakovaitė (BALTAI), Agnė Biskytė (BIS A BIS), Sonata Bylaitė (Sonata Jewellery), Audronė Indreliūnaitė (A-fashion. Bow ties), Seržas Gandžumianas (Serge Gandzumian), Dovilė Gudačiauskaitė, Gabrielė Januškevičiūtė (Born from nature/d96p), Aušra Norkutė (Dust Bunnies), Paulius Vitkauskas (NUC), Lena Nomanova (RUDNĖ), Alina Bobrik (BOBRIQ), Aistis Mickevičius (FUMparFUM).

Kalėdiniame „Designer Space Pop-Up“ lankytojai galės išvysti ką tik pristatytą naujausią dizainerės Dianos Paukštytės šventinę kolekciją „The Secret of Silence“. Kai kurie kūrėjai, pavyzdžiui, Aušra Norkutė į šį pop-up atvyksta specialiai iš Ispanijos, kurioje gyvena ir kuria: „Šis pop up’as – tai puiki proga pamatyti, kuo kvėpuoja lietuviškas dizainas. Labai džiaugiuosi, kad su savo vaikiškų drabužių prekės ženklu „Dust Bunnies“ turiu galimybę prisijungti prie garsių dizainerių. Lietuviai kūrėjai išties puikūs ir kuria labai kokybišką produkciją, ko dažnai nesutiksi kitose šalyse. Visos detalės apgalvotos iki galo, akivaizdus kruopštus dabas, o tai – tvarios mados požymis.“

Šio pop-up entuziastingai laukia ir dizaineris Seržas Gandžumianas, savo kūriniais lepinantis ne tik moteris, bet ir vyrus: „Tai bus ir unikali galimybė įsigyti originalias dovanas tiesiai iš jų kūrėjų rankų“. Jam antrina ir Laura Dailidėnienė, pristatysianti ne tik savo kurtus drabužius, bet ir aksesuarus: „Labai džiaugiuosi ir vertinu šį dizainerių pop-up'ą, nes čia – tik puikiai savo sritį išmanantys kūrėjai. Tikrai bus apstu įdomybių“.

Abi šventės dienas nuo 18 valandos vakaro visų lauks įspūdingos Kalėdinės Gospel improvizacijos su grupe „Joy Spell“, kurią sudaro Marija Monika Dičiūnė, Karolina Žibkutė, Justas Dučinskas ir Martynas Vilius. Lietuvoje ir užsienyje skambančiam vokaliniui ansambliui talkins ir Tomas Dičiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius