Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: 9 vasarinių suknelių ir ilgaaulių batų deriniai

Šį sezoną suknelių įvairovė gana didelė: nuo trumpų platesnių, pūstomis rankovėmis iki midi ilgio, puoštų raukiniais ir t. t. Tarp aulinių batų populiarūs kaubojiško stiliaus, turintys „kitten“ kulniuką, smailianosiai, siekiantys kelius, arba bukesniu priekiu ir stambiu kulnu. Sakysite, ruduo dar toli, bet kai kurios lietuviškos vasaros dienos tikrai jį primena. Ir, jei manėte, kad vasarinė suknelė ir auliniai batai – nesuderinama, pasisemkite idėjų ir pačios išbandykite.
Gėlėta suknelė
Gėlėta suknelė / Vida Press nuotr.

Mergaitiška suknelė ir kaubojiški batai

Lengva suknelė ir kaubojiški batai visada buvo puikus derinys, rašo harpersbazaar.com. Šiuo atveju, lengva, vėjo perpučiama ilgomis rankovėmis (gali būti ir trumpomis) suknelė ir šviesaus rožinio atspalvio kaubojiški batai – nenuobodus pasirinkimas vasarai.

Suknelė su diržu ir odiniai smailianosiai

Toks suknelės ir batų derinys tiks ne tik vasaros dieną, bet ir šiltesnį rudenį.

Gėlėta suknelė ir stambesni aulinukai

Šifoninė gėlėta ilgomis rankovėmis ir raukiniais puošta suknelė – viena madingiausių šį sezoną. Ji puikiai tinka vėsesnę vasaros dieną, prie jos dera pusilgiai stambiu kulnu batai.

Ginghamo suknelė ir kelius siekinatys ilgaauliai

Ginghamo audinio suknelės tinkamos visiems sezonams. Ypač įspūdingai atrodo derinamos su baltais smailianosiais aukštakulniais batais, kurių aulas siekia kelius.

Suknelė su petnešėlėmis ir aulinukai

Vis dar madingos midi ilgio suknelės su petnešėlėmis, primenančios apatinuką. Ją gali dėvėti vieną, ant jos tinka odinė striukė ar net kailiniai! Arba galima priderinti palaidinę, kurią vilkėsite po ja. Šiuo atveju – dar ir aulinius batus.

Suknelė, švarkas ir ilgaauliai

Šiuo pavyzdžiu norėta išryškinti švarko vaidmenį. Vėsiuoju sezonu galite rinktis vilnonį, vasarą – lininį. Priderinusios švarką (jį vilkėdamos ar tiesiog užsimetusios ant pečių) prie suknelės ir ilgaaulių batų – susikursite įmantrų įvaizdį, tiksiantį ir oficialioms progoms, ir vakarėliams.

A formos suknelė ir kelius siekiantys ilgaauliai

Juosmenį išryškinanti ir liemenį pailginanti A formos suknelė ir kelius siekiantys ilgaauliai – puikus derinys, tinkamas ir į biurą, ir po darbo keliauti į vieną ar kitą mieste vykstantį renginį.

Marškinių tipo suknelė ir Chelsea batai

Niekada nenuvertinkite ilgos, baltos marškinių tipo suknelės. Prie jos priderinusios Chelsea tipo batus atrodysite puikiai – nevaržomai ir šiuolaikiškai.

Gyvūnų ir kitų raštų žaismas

Gyvūnų raštai – jau ne pirmą sezoną karaliaujanti mados tendencija. Ir nebūtina nuo galvos iki kojų susiderinti to paties rašto aprangą ir avalynę. Galite vilkėti leopardo rašto midi ilgio suknelę, o ilgaaulius batus pasirinkti visai kitokių raštų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius