Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„H&M“ kolekcijos reklaminis klipas – tikra odė moterų grožio įvairovei

Pasauliui pavargus ir žiovaujant iš nuobodulio žvelgiant į idealius, specialiomis programomis pagražintus modelius nuglaistytose reklamose, net ir masiniai prekės ženklai imasi misijos ne niveliuoti, bet kalbėti apie moterų grožio įvairovę. Naujausias šios tendencijos pavyzdys – ką tik pristatytas švedų giganto „H&M“ reklaminis vaizdo klipas.
Temos: 1 Mada

Antradienį viso pasaulio žiniasklaida su savo skaitytojais dalijasi klipu, kuriuo „H&M“ reklamuoja naujausią, rudens, drabužių kolekciją. Tik patys rūbai šįsyk lieka kiek antrame plane, nes šia kampanija populiarusis prekės ženklas „švenčia įvairovę bei siekia įkvėpti moteris būti savimi ir atrasti savo asmeninį stilių“.

„H&M“ nuotr./Modelis Adwoa Aboah
„H&M“ nuotr./Modelis Adwoa Aboah

„H&M“ nuotr./Modelis Neelam Gill
„H&M“ nuotr./Modelis Neelam Gill

Vaizdo klipe, kurio muzikiniu fonu tapo amerikiečių dueto „Lion Babe“ perdainuota daina „She's a Lady“ pasirodo būrys įkvepiančių, labai skirtingų moterų – lieknų ir apvalesnių, jaunų ir vyresnių, tamsios odos ir strazdanotų, liaunų ir raumeningų. Reklaminiame klipe nusifilmavo „plius dydžio“ modeliai Paloma Elsesser ir Katy Syme, translytis modelis Hari Nef, 72-ejų buvęs modelis ir aktorė Lauren Hutton, boksininkė Fatima Pinto ir daugelis kitų.

„H&M“ nuotr./Atlikejė Jillian Hervey
„H&M“ nuotr./Atlikejė Jillian Hervey
„H&M“ nuotr./Boksininkė Fatima Pinto
„H&M“ nuotr./Boksininkė Fatima Pinto

Kaip teigiama kompanijos išplatintame pranešime, daina klipui pasirinkta neatsitiktinai – ja siekiama akcentuoti, kokia yra moderni moteris – drąsi, savita, nesitaikstanti su klasikiniais stereotipais.

„H&M“ nuotr./Aktorė, buvęs modelis Lauren Hutton
„H&M“ nuotr./Aktorė, buvęs modelis Lauren Hutton
VIDEO: H&M New Autumn Collection 2016

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius