Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„H&M“ rudens ir žiemos kolekcijoje – drabužiai iš perdirbto kašmyro ir aksomo

Įkvėpta prarastų senovinių gobelenų fragmentų, „H&M Conscious Exclusive“ 2018 m. rudens ir žiemos kolekcija sujungia prarastų istorinių artefaktų gyvenimą ir kelionę su naujausiomis tvarių medžiagų inovacijomis. Perdirbtas kašmyras ir aksomas, pagamintas iš perdirbto poliesterio, debiutuoja kolekcijoje, kurioje vyrauja dramatiški, bet tuo pačiu ir romantiški siluetai bei modernūs kirpimai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
 „H&M Conscious Exclusive“ 2018 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis
„H&M Conscious Exclusive“ 2018 m. rudens ir žiemos kolekcijos modelis / „H&M“ nuotr.

„Mes labai nekantraujame pirmą kartą pristatyti rudens ir žiemos sezono „H&M Conscious Exclusive“ kolekciją. Viskas prasidėjo nuo noro sukurti dėmesį traukiantį paltą iš tvarios medžiagos, kuris galėtų būti dėvimas ne tik ypatingomis progomis, bet ir kasdien, tačiau vėliau ši idėja išsivystė į norą sujungti istorinių artefaktų ir modernaus dizaino jautrumo keliones“, — teigia prekių ženklo kūrybinė patarėja Ann-Sofie Johansson.

„Šioje kolekcijoje rasite nuostabių skirtingų tvarių medžiagų gamą, pavyzdžiui, perdirbtą kašmyrą ir aksomą, pagamintą iš perdirbto poliesterio ir iš praėjusios kolekcijos kūrybos likusios econyl medžiagos. Kokybė ir audiniai ne tik papildo dizainą, bet ir pabrėžia medžiagų inovacijas, kurios prekių ženklui labai svarbios. Užtrukome be galo daug metų, kad aksomo kokybė taptų tokia aukšta, kokia yra dabar, ir tuo labai džiaugiamės“, – sako prekių ženklo grupės aplinkos tvarumo vadovė Cecilia Brännsten.

Meistriškai sukurti moteriški drabužiai, apatinis trikotažas, batai ir aksesuarai, kurie balansuoja su subtilios dramos rafinuotumu ir kruopščiai kurtomis moderniomis detalėmis, gali būti dėvimi per vakarėlius, tačiau puikiai tinka ir labiau atsipalaidavusiai, tačiau prabangaus įvaizdžio siekiančiai moteriai.

Pagrindiniai šios kolekcijos drabužiai — platus, žemę siekiantis juodas paltas su didele apykakle ir stulbinančiais šoniniais kirpimais iki liemens, pagamintas iš perdirbtos vilnos. Taip pat blizgantis gėlėtas švarkelis, pagamintas iš perdirbtų plastikinių butelių, ir ilga, marga suknelė, sukurta iš 100 proc. ekologiško šilko, kurią puošia plačios rankovės ir gili V formos iškirptė nugaroje.

Kolekcijos spalvų paletė sudaryta iš juodos, baltos, blankios rausvos, garstyčių geltonos, blankios mėlynos ir šviesiai pilkos spalvų atspalvių. Aksesuarų asortimentą sudaro į skulptūras panašūs auskarai, pagaminti iš perdirbto plastiko, juodi, kojines primenantys bateliai iš perdirbto poliesterio ir aukštakulniai su juostelėmis, kurie pagaminti iš perdirbto poliesterio ir tencelio. Taip pat kolekcijoje galima rasti didelę margą skarą, puoštą ilgais kutais, juodus antpečius su perdirbto aksomo apskritimais, pritvirtintais prie ilgų juostų, ir gobtuvą, sukurtą iš juodų žvynelių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius