Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilga suknelė: elegancija iki pirštų galiukų

Prireikus susiruošti vakarėliui, akys dažniau krypsta į kokteilines sukneles. Tačiau yra progų, kurios prašosi ilgos suknios. Jos – pačioms puošniausioms šventėms.
„Mosaic“ suknelė
„Mosaic“ suknelė / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Mada

Ilga suknelė šventei suteikia dar daugiau iškilmingumo, o ją dėvinčiajai – elegancijos. Ją vilkinti moteris vizualiai atrodo aukštesnė, grakštesnė, tačiau renkantis ilgą suknelę, pravartu atkreipti dėmesį į svarbias detales.

Medžiaga

Renkantis ilgą suknelę, ypač svarbu medžiaga. Būtent ji padeda sukurti maksi suknelės magiją, susikurti norimą vakaro įvaizdį. Ji dailiai priglus prie kūno ir išryškins visus privalumus, ar lengvai plazdės, apgaubdama paslapties šydu.

Visuomet geriau rinktis lengvas, ore plazdančias ir judesių nevaržančias medžiagas nei tas, kurios yra stangrios ir greičiau primena futliarą nei puošnią suknią. Ypač kietų lūžtančių medžiagų ilgoms suknelėms turėtų vengti smulkios, mažo ūgio moterys. Standžios medžiagos gali ne paryškinti, o savitai (ir dažnei ne itin proporcingai) suformuoti figūrą.

Taip pat skaitykite: Slapti moterų ginklai – figūrą koreguojantys apatiniai

Gamintojo nuotr./„Mosaic“ suknelė
Gamintojo nuotr./„Mosaic“ suknelė

Jei turite ambicijų šventinį vakarą tapti elegantiška femme fatale, rinkitės prigludusias trikotažines suknias.

Spalvos

Renkantis ilgą proginę suknelę, pirmenybę teikite vienspalviams audiniams – drabužis atrodys solidesnis, brėš aiškią ir nenutrūkstančią liniją iš viršaus į apačią, paryškins siluetą ir darys didesnį įspūdį nei margaspalvė.

Jei norite paįvairinti suknelę raštais, atkreipkite dėmesį į šio sezono favoritus – šaldytas, tarsi lede įstrigusias, gėles.

Gamintojo nuotr./„Mosaic“ suknelė
Gamintojo nuotr./„Mosaic“ suknelė

Jei nesate liekna ir aukšta kaip nendrė, venkite suknelių, kurios kūną ir siluetą vizualiai padalina į atskiras dalis. Horizontalios juostos, spalvų blokai ar raštai traukia dėmesį į save, aplinkinių akys nevalingai yra linkusios žiūrėti į kiekvieną iš jų, o ne į bendrą harmoningą visumą.

Svarbios detalės

Atkreipkite dėmesį į iškirptę. Jei norite atrodyti aukštesnė – vizualiai kūną prailginanti V formos iškirptė kaip tik jums. Puikus pasirinkimas – suknelė su reguliuojamomis petnešėlėmis. Žinoma, susiruošus oficialioms vakarienėms, etiketas reikalauja pridengti pečius.

Gamintojo nuotr./„Ivo Nikkolo“ suknelė
Gamintojo nuotr./„Ivo Nikkolo“ suknelė

Pabrėžkite juosmenį diržu – akcentuojant taliją arba suformuodami paaukštintą juosmenį, kojos atrodo ilgesnės.

Taip pat skaitykite: Stiliaus triukai coliukėms: trumpos kojos staiga atrodo ilgos!

Jei jūsų pilvukas nėra idealiai plokščias, pagalvokite apie imperatorišką po krūtine parauktą lengvai krintančią suknelę, kuri visa dėmesį leis nukreipti į krūtinę ir nuogas rankas.

Gamintojo nuotr./„Mosaic“ suknelė
Gamintojo nuotr./„Mosaic“ suknelė

Kokį modelį bepasirinksite, nepamirškite, kad ilgos suknelės prašosi aukštakulnių. Jie dar labiau sustiprina ilgų grakščių linijų grožį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius