-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskirk iš minios: 2017-ųjų festivalių mados

Vasara – tai ne tik puikus oras, atostogos, bet ir daugybė pramogų bei festivalių, kurie kasmet sprogsta su didžiule jėga ir spalvų pliūpsniais, pakraudami mus energija visiems metams. Kokią kryptį jūs renkatės šią vasarą? Kokiai muzikai atsiduosite, kokiomis spalvomis žėrės jūsų plaukai? Dar nežinote? Bet juk nenorite pasimesti minioje kaip pilkas cepelinas?
Vasara
Bohemiškas stilius / 123RF.com nuotr.

Štai TOP kryptys, kurios padės jums išsiskirti ir tapti dar viena festivalio žvaigžde.

Bohemiškas stilius

Romantiškas, paslaptingas ir labai moteriškas – rinkitės šį stilių, jei norite atrodyti kaip deivė. Būtini atributai – skrybėlė, kuri apsaugos nuo saulės ir išbaigs įvaizdį bei auliniai batai, su kuriais jausitės patogiai net tuomet, kai nuo šokių pieva taps panaši į žirgyno aikštelę.

Nėriniai

Saulės peršviečiami, vėjo perpučiami ir neabejotinai labai seksualūs nėriniai skirti toms, kurios mėgsta dėmesį. Madingi įvairiausi – nuo „užuolaidinio“ tiulio iki vintažinių mezginių, kokius dar galite rasite pasiknaisioję močiutės skrynioje.

Šortukai

Kas gali būti geriau karštą vasaros dieną už trumpučius šortukus? Kadangi jie minimalūs, nepersistenkite su viršumi, jei nenorite atrodyti vulgariai. Vietoj mažutės palaidinės rinkitės ilgesnius marškinėlius ir jūsų įvaizdis bus tobulai subalansuotas.

Tunika

Tunika – nepaprastai universalus drabužis, tinkantis ir prie šortukų, ir prie džinsų. Rinkitės tai, su kuo jausitės patogiai.

Plaukai

Kalbant apie plaukus festivalyje galite sau leisti viską. Be to, originali šukuosena jums leist išsiskirti iš minios net ir be didelių investicijų į aprangą. Ir fantazijai čia ribų tikrai nėra. Paleiskite ją!

Drąsiausios gali lengvai pakliūti ant pačios mados bangos keteros, kirpimą suderinę su įvairiais raštais išsiskutinėtu pakaušiu. Pripažinkite, atrodo tikrai kietai!

Kas naktį gali atrodyti geriau už blizgučius? Tik daug blizgučių! Paskutinis mados šauksmas – žėručiais išdekoruotas sklastymas. Žavu, tiesa?

Vasara – pats puikiausias metas išbandyti visas spalvas. Ir jei niekad nepagalvojote, ar jums tiktų mėlyni, rožiniai ar vaivorykštės spalvų plaukai, laikas tai išmėginti!

Šią vasarą mados viršūnėje – frappuccino stiliaus plaukai. Tai tarsi spalvotas kavos kokteilis, papuoštas banguota pieno puta. Nebijokite išsiskirti iš minios, energizuokitės!

Makiažas

Ruošiantis į festivalį labai pravers peržvelgti įvairių grožio ir piešinių konkursų nuotraukas. Tie meistrų sukurti makiažai, kurių paskirtis anksčiau atrodė nesuvokiama, dabar jums gali tapti tikru įkvėpimo šaltiniu!

Detalės

Esmė slypi detalėse. Stilingi saulės akiniai, skrybėlė ir vėrinys gali tapti jūsų stiliaus vinimi. Verta pasistengti! Juk festivalyje galite susirasti puikių draugų visam gyvenimui!

Ir svarbiausias atributas – gera nuotaika!

Visai nesvarbu, į kokį festivalį važiuosite, būtiniausias dalykas, kurį turite pasiimti su savimi – tai geros nuotaikos užtaisas. Šypsena ir tinkamas nusiteikimas garantuos, kad tos kelios dienos ir naktys bus pačios nuostabiausios šią vasarą ir jūs nepristigsite energijos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius