Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką rengtis į vestuvių šventę šaltuoju metų laiku? 4 pasiūlymai

Vasarą ruoštis į vestuvių šventę atrodo kur kas paprasčiau: puošni vasarinė suknelė, aukštakulniai ir daugiau nieko nereikia. O štai šaltuoju metų laiku jau tenka pasukti galvą: ką apsirengti, kad atrodytume gražiai, puošniai ir nesušaltume?
Cynthia Nixon ir Sarah Jessica Parker filme „Seksas ir miestas 2“ (2010 m.)
Cynthia Nixon ir Sarah Jessica Parker filme „Seksas ir miestas 2“ (2010 m.) / Kadras iš filmo

Žinoma, tokiais atvejais visada gelbėja juoda – galite tiesiog nuo galvos iki kojų vilkėti juodus drabužius. Klasika. Bet gal kartais norisi ir spalvų, ypač – kai už lango niūru.

Portalo Whowhatwear.co.uk mados redaktorės atrinko keturis derinius, kurie, jų manymu, puikiai tiktų vestuvių šventei šaltuoju metų laiku. Galėsite lengvai juos kopijuoti, galbūt net savo spintoje rasite panašių drabužių vienam ar kitam deriniui susikurti. Ir dar – galbūt tai bus dar vienas atradimas, tinkantis ne tik vestuvių šventei, bet ir kokiai nors kitai progai.

Suknelė ilgomis rankovėmis

Ruduo ar žiema dar nereiškia, kad turite pasislėpti drabužiuose tarsi dėvėtumėte šarvus. Rinkitės suknelę, tik – ilgomis rankovėmis. Ji tiks daugeliu progų, įtraukiant ir vestuvių šventę. Mados redaktorės rekomenduoja rinktis suknelę, kurios ilgis – žemiau kelių. Prie jos derinkite tinkamus batus, papuošalus ir rankinuką.

Prašmatnios kelnės

Tokios kelnės gali būti puiki alternatyva vestuvių šventės suknelei. Šaltajam sezonui rekomenduojama rinktis plačias satino kelnes. O jei dar priderinsite šilkinę palaidinę – atrodysite nuostabiai.

Vasarinė suknelė

Norite turėti daugiau progų vilkėti savo mėgstamą proginę vasarinę suknelę? Pamėginkite prie jos priderinti panašaus atspalvio švarkelį, kad sukurtumėte vientisą ansamblį. Paskui teliks pasirinkti tinkamą avalynę ir rankinę.

Aksominis kostiumas

Ne tik nuotakos ima rinktis kostiumus savo ypatingai dienai. Šventės viešnios jų irgi vis dažniau neatsisako. Šaltuoju metų laiku toks pasirinkimas neabejotinai neleis sušalti – juk kostiumas – tai ne vėjyje besiplaikstanti suknelė. Rinkitės aksominį, kad atrodytų šventiškiau, prabangiau ir žaviau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius