Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip būti madingai šį sezoną – 4 deriniai iš „Membershop“

Atėjus pavasariui naujų vėjų norisi ir spintoje. Šiltus rūbus keičia lengvi ir vėjyje plazdantys, ilgus batus išmainome į aukštakulnius ar sportbačius, o kepures ir šalikus tolimiausiame kampe paslepiame iki kitos žiemos. Tačiau visi puikiai žinome, jog to negana ir vis dairomės į naujas kolekcijas tikėdamiesi rasti kažką, praturtinsiančio mūsų aprangą. Kad dairytis netektų ilgai, Ogmios mieste įsikūręs lyderiaujantis mados prekių išpardavimų klubas „Membershop“ pateikia 4 skirtingus derinius, su kurių kiekvienu jausitės lyg ką tik nužengusi nuo podiumo.
Sportiškasis derinys
Sportiškasis derinys / Partnerio nuotr.

1. Formalus derinys biuro damai

Tam, kad taptumėte drąsia, žavia ir savimi pasitikinčia dama, o penkis darbo dienų rytus, kupinus tinkamiausio aprangos varianto paieškų, iškeistumėte į laiką skirtą sau, prireiks tik „Y.A.S“ juodos klasikinės suknelės, „Suface to Air“ paltuko, „Camper“ aukštakulnių aulinukų ir „Furla“ rankinės. Tiesa, pastaroji – puiki investicija. Šią rankinę puikiai priderinsite tiek prie klasikinės, tiek prie kasdienės aprangos.

Formalusis derinys leis jums išlikti griežtai ir dalykiškai, tačiau subtili juoda maža suknelė ir prie jos puikiai priderinti akcentai trauks aplinkinių dėmesį. Tuo tarpu, klasikinį smėlio palvos paltuką galėsite priderinti ir prie daugelio kitų savo turimų drabužių – pieštuko formos sijono, kostiuminių kelnių ar netgi džinsų.

Partnerio nuotr./Formalus derinys biuro damai
Partnerio nuotr./Formalus derinys biuro damai

Klasikinis paltukas „Suface to Air“ Sena kaina 299 eur, Nauja kaina 99,99eur

Juoda klasikinė suknelė „Y.A.S“ Sena kaina 59,99eur, Nauja kaina 29,99eur

Aukštakulniai aulinukai „Camper“ Sena kaina 195eur, Nauja kaina 129eur

Rankinė „Furla“ Sena kaina 149eur, Nauja kaina 39,99eur

2. Bohemiškos elegancijos derinys

Rytiniai aprangos paieškų ritualai niekuomet nebūna lengvi, o gerokai dažniau, nei išdrįstume pripažinti, praleidžiame didžiąją jų dalį išbandydamos visą spintos turinį, o vėliau palikdamos jį TOS kėdės globai. Išgelbėti Jūsų rytus įmanoma su bohemiškos elegancijos deriniu, kuriam prireiks tik „United Colors of Benetton“ sijono, „Simple“ rankinės ir „Love Cashmere“ kašmyro vilnos megztinio, kuris jau seniai nebėra tik vėsiojo metų laiko simbolis.

Ilgas klostuotas sijonas, papuoštas metalo detale, puikiai dera su pilkos spalvos megztiniu aukštu kaklu ir mažyte rankine blizgančiu dirželiu. Tai neformalus derinys, su kuriuo puikiai jausitės tiek darbe, tiek ir neformaliame vakarėlyje po jo, o platūs ir judesių nevaržantys drabužių modeliai suteiks neblėstantį patogumo ir laisvės pojūtį.

Partnerio nuotr./Bohemiškos elegancijos derinys
Partnerio nuotr./Bohemiškos elegancijos derinys

Kašmyro vilnos megztinis „Love Cashmere“ Sena kaina 149eur, Nauja kaina 39,99eur

Sijonas „United Colors of Benetton“ Sena kaina 49,95eur, Nauja kaina 26,95eur

Rankinė „Simple“ Sena kaina 119eur; Nauja kaina 69,99eur

3. Sportiškasis derinys

Nemėgstate savęs įsprausti į oficialius drabužius, visuomet stengiatės apsirengti ne tik stilingai, bet ir patogiai, o laisvumo pojūtis – jūsų prioritetas?

Suderinti šiuos dalykus nėra taip sudėtinga, kaip iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti. Tereikia pasirinkti neatsiejamą kiekvienos moters spintos dalį – „Diesel“ plėšytus boyfriend stiliaus džinsus, drąsos suteikiantį „Gestuz“ oversized tipo paltą, „Vero Moda“ palaidinę, „Simple“ ant juosmens prisegamą rankinę ir „Liu Jo“ laisvalaikio batus.

Mėlyni boyfriend stiliaus džinsai ir baltos spalvos palaidinė – jau ilgą laiką mados viršūnėje karaliaujantis derinys, kuriuo galite pasikliauti bet kokiu atveju. Puikiai derančios spalvos, nepralenkiamas patogumas ir žavesys lydės jus, kad ir kur eitumėte. Prie jų priderinta šilumos suteikianti ir nuo vėjo apsauganti striukė bei stilingi aksesuarai, tokie kaip ant juosmens prisegama rankinė – tiesiog būtini.

Partnerio nuotr./Sportiškasis derinys
Partnerio nuotr./Sportiškasis derinys

Plėšyti „boyfriend“ stiliaus džinsai „Diesel“ Sena kaina 199eur.; Nauja kaina 89,99 eur

Oversized tipo paltas „Gestuz“ Sena kaina 279eur; Nauja kaina 129eur

Palaidinė „Vero Moda“ Sena kaina 34,99eur; Nauja kaina 19,99eur

Ant juosmens prisegama rankinė „Simple“ Sena kaina 229eur; Nauja kaina 89,99eur

Laisvalaikio batai „Liu Jo“ Sena kaina 169eur; Nauja kaina 99,99eur

4. Romantiškas laisvalaikio derinys

Pavasarinės saulės spinduliuose pamažu rusvėjant Jūsų odai, šviesėjant plaukams bei strazdanoms nudažant skruostus, apranga prašyte prašosi ko nors šviesaus ir akį traukiančio! Kaip tinkamai suderinti laisvalaikio aprangą, šviesius ir lengvus tonus bei raštų margumyną, kad visuma žavėtų aplinkinius ir jus pačią?

Tam prireiks įprastų drabužių ir vieno vienintelio ryškaus, įdomaus akcento – „Diesel“ marškinėlių ilgomis rankovėmis ir kelnių, „Simple“ rankinės, „BRONX“ laisvalaikio batų ir įspūdingos, vėjyje besiplaikstančios „Silvian Heach“ skraistės.

Jaukumą ir šilumą spinduliuojantis derinys. Amžinos klasikos atstovai – juodi siauri džinsai, suderinti su smėlio spalvos palaidine aukštu kaklu. Deriniui šilumos ir žaismingumo suteikia puikiai parinkta raštuota skraistė, įsiliejanti į bendrą stiliaus visumą. Tiesa, pastaroji puikiai derėtų ir kitokiuose aprangos variantuose – pavyzdžiui, prie lengvos vasariškos suknelės.

Partnerio nuotr./Romantiškas laisvalaikio derinys
Partnerio nuotr./Romantiškas laisvalaikio derinys

Marškinėliai ilgomis rankovėmis „Diesel“ Sena kaina 80eur; Nauja kaina 19,99eur

Skraistė „Silvian Heach“ Sena kaina 115eur; Nauja kaina 59,99eur

Kelnės „Diesel“ Sena kaina 335eu; Nauja kaina 89,99eur

Rankinė „Simple“ Sena kaina 234eur; Nauja kaina 89,99eur

Laisvalaikio batai „BRONX“ Sena kaina 129eur; Nauja kaina 79,99eur

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius