Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip dėvėti džinsus: 8 pavasario–vasaros tendencijos

Faktas, kad kelnės, kažkada buvusios amerikiečių darbininkų ir fermerių uniforma, jau seniai kasdieniame gyvenime įsisavintas atributas, tikra mados abėcėlė. Tačiau kiekvieną sezoną jie dėvimi kiek kitaip. Ir, atrodo, džinsų variacijos begalinės. Gal tiks kuri iš mūsų aštuoneto?
Milano gatvės stilius
Milano gatvės stilius / Vida Press nuotr.

Trumpinti džinsai

Šį pavasarį jie – dar aktualesni nei žiemą. Rinkitės modelius, kurių nereikia atlenkti, neapdirbtomis siūlėmis ar plėšytais kraštais. Ypač efektingai toks asketiškas drabužis atrodys derinamas su vyriško stiliaus (arba net vyriškais) baltais marškiniais ir plokščiapade avalyne – nuo sandalų iki ryškiaspalvių kedų ar madingųjų mules – batelių be užkulnių.

Vida Press nuotr./Milano gatvės stilius
Vida Press nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.shopspy.lt/outer-laima/169

Kliošiniai džinsai

Nesitraukiantis aštuntasis dešimtmetis ir jo tendencijos leidžia eksperimentuoti su naujųjų hipių įvaizdžiu, o kas geriau jį iliustruoja nei kliošiniai džinsai. Net jei neketinate linksmintis Koučelos muzikos festivalyje, džinsų ir laisvos palaidinės ar dryžuotos palaidinės derinys padės pajusti svaiginantį laisvės ir nuotykių skonį net neišvažiuojant iš miesto.

Vida Press nuotr./Milano gatvės stilius
Vida Press nuotr./Milano gatvės stilius
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.shopspy.lt/outer-laima/171

Trumpinti kliošiniai džinsai

Vos spėjome priprasti prie trumpintų ir kliošinių džinsų – atskirai paimtų – o dizaineriai meta naują mados iššūkį – trumpinti kliošiniai. Nieko baisaus – jūs susidorosite su užduotimi – tiesiog vertinkite juos kaip savotišką kiulotų versiją. Jei esate žemaūgė (ir tai jums ne visai patinka), aukitės prie tokių kelnių batelius aukštesniu, bet stabiliu kulnu.

Vida Press nuotr./Kijevo mados savaitė: gatvės stilius
Vida Press nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.shopspy.lt/outer-laima/173

Boyfriend džinsai

Mūsų numylėtiniai irgi niekur nedingo – tik tapo dar didesni ir labiau primena pasiskolintus iš vaikino spintos.

Jie turi atrodyti šiek tiek netvarkingi (mados sekėjos seniai perka tokius džinsus vyrų skyriuje), o sukurti harmoningą derinį padės lakoniškas viršus: klasikinis švarkas, erdvus medvilninis megztinis ar visada gelbstintys balti marškiniai.

Vida Press nuotr./Milano gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.shopspy.lt/outer-laima/165

Balti džinsai

Ypač prabangu (nepraktiškumas – naujoji prabanga) juos nešioti šaltuoju metu laiku. O jei žiemą neprisijaukinote itališkos manieros, traukite juos iš spintos dabar. Nes būtent tokie džinsai leidžia sukurti daugybę ryškių ir efektingų derinių. Gali būti klasikinio ar laisvo silueto, karpyti ar plėšyti, bet būtinai – atlenkti. Derinkite su baltais marškiniais – tegu baltoji vakarienė nesibaigia.

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.shopspy.lt/outer-laima/177

Plėšyti džinsai

Dar vienas modelis, aktualus ir naują sezoną. Kuo daugiau detalių – tuo geriau. Neapdirbtos, šiurkščios siūlės, prorėžos ir visai nedviprasmiškos skylės, išblukintos ir nutrintos vietos – dideli plotai, kurios močiutė pavadintų šuns iškąstais... Aukšta talija čia atrodo geriau nei pažeminta, o elementarūs marškinėliai tiks labiau nei įmantri palaidinė.

Vida Press nuotr./Niujorko mados savaitės gatvės stilius
Vida Press nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.shopspy.lt/outer-laima/175

Džinsai su kutais

Flirtuoti su aštuntuoju dešimtmečiu galima ne tik vilkint kliošinius džinsus. Kutai – dar vienas būdas pabūti madingai. Juolab ši originali detalė, lengvai pritaisoma savo rankomis! Nešiokite tokius džinsus su madingosiomis įsispiriamomis kurpaitėmis, basutėmis, patogiais loaferais ar net kedais. Viršus – paprasti balti marškinėliai dieną ar šilkinė palaidinė vakarui.

Dekoruoti džinsai

Jūs juos turbūt pamiršote kaip praėjusių dešimtmečių mados nusikaltimą, o jie ėmė ir sugrįžo. Puikus variantas rankdarbių ir barbių bei hipių stiliaus mėgėjoms. Ryškios aplikacijos, nėriniai, Swarovski krištolas, dažų dėmės – visa tai mes jau nešiojome ir – kaip patvirtina street style reportažai – nešiosime vasarą Ir taip, jei norite ir turite laiko, galite pačios pabūti kūrėjomis.

Vida Press nuotr./Niujorko gatvės stilius
Vida Press nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.shopspy.lt/outer-laima/167

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius