Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karnavalo kostiumas Naujiesiems? Kodėl gi ne!

Triukšmingiausia metų naktis neaplenkia net ir tų, kurie nespėja įsitraukti į šventės laukimo sūkurį. Jei nežadate pabėgti į atokią ir tykią sodybą kaime ir pasislėpti nuo spalvingų fejerverkų, bet dar nesugalvojote, kaip švęsite Naujuosius metus, turime jums vieną idėją.
Naujųjų metų sutikimas
Naujųjų metų sutikimas / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Kostiumas

Pastaruoju metu vis populiaresni tampa teminiai Naujųjų vakarėliai, kuriuose svečiai paskutiniąją metų naktį palydi pasipuošę pasirinkto herojaus apdarais. Skamba įdomiai? Tuomet žvilgtelėkime į populiariausius nuomojamus karnavalo kostiumus jam ir jai. Gal susigundysite taip atšvęsti ir patys?

► Džiazo eros ikona

Šio padūkusio laikotarpio aprangą atpažinsite jau iš tolo. Neįliemenuota arba pažeminto liemens suknelė, blizgesys ir daugybė kutų? Taip, tai – džiazo amžius, kurį lydi tokios neatsiejamos detalės kaip elegantiški cigarečių laikikliai, pūkiniai boa, ilgi perlų karoliai, pirštinaitės iki alkūnių ir plunksnos.

Karnavalinis kostiumas
purecostumes.com nuotr. / Karnavalo kostiumas

► Žmogus kaukė

Kad ir kokia marga kompanija susirinktų į jūsų vakarėlį, žaismingas geltonas kostiumas ir žaliai spindintis veidas tik praskaidrintų šventės dvasią! Juk kas nežino šio žavingo vyruko, kurį kažkada kino juostoje įkūnijo talentingasis aktorius Jimas Carrey.

Karnavalinis kostiumas
joke.co.uk nuotr. / Karnavalo kostiumas

► Padavėja ar kiškutis?

Tokius kostiumus dėvinčias merginas matome filmuose, vaikštančias prabangių naktinių klubų koridoriais. Ar išdrįstumėte taip pasipuošti ir jūs? Naujieji metai – kone vienintelė proga tai išbandyti!

Karnavalinis kostiumas
purecostumes.com nuotr. / Karnavalo kostiumas

► Rimtasis sargybinis

Londono karališkosios sargybos kostiumas garantuoja, kad su tokiu rimtu vyriškiu vakarėlio nuotraukose norės įsiamžinti kiekviena jo dalyvė! Aišku, su tokia kepure gal kiek ir karšta, bet įspūdis – fantastiškas!

Karnavalinis kostiumas
joke.co.uk nuotr. / Karnavalo kostiumas

► Marilyn Monroe

Norėtumėte atrodyti taip seksualiai kaip Holivudo dievaitė Marilyn Monroe? Tuomet jums tereikia tik vieno drabužio – baltos suknelės su gilia V formos iškirpte, kuri pabrėžtų liemenį, ir klostėmis, nuo klubų krintančiomis ligi blauzdų vidurio. Taip, tai – tas pats drabužis, kuris yra legendinės fotografijos prie ventiliacijos angos kaltininkas!

Karnavalinis kostiumas
costumecraze.com nuotr. / Karnavalo kostiumas

► Žavingas piratas

Vyrui, dievinančiam azartą ir nuotykius, šis kostiumas – puikus pasirinkimas. Burgundiško vyno spalvos apsiaustas atrodo itin prabangiai ir tarsi sufleruoja apie kelionėse regėtus lobius. Tiesa, gal kardo visą naktį ir nesinešiosite pašonėje, bet verta nepamiršti bent peruko, skrybėlės ir ilgaaulių batų!

Karnavalinis kostiumas
costumecraze.com nuotr. / Karnavalo kostiumas

► Raudonkepuraitė

Vaikystėje darželio ar mokyklos spektaklyje neteko vaidinti Raudonkepuraitės? Ką gi, šią svajonę dar galima išpildyti! Ši mini suknelė ir apsiaustėlis – tik karštam vakarėliui, bet jūs juk ir šoksite visą naktį, tiesa?

Karnavalinis kostiumas
costumecraze.com nuotr. / Karnavalo kostiumas

► Fredas Flinstounas

Fredas Flintstounas – akmens amžiaus darbininkas, gyvenantis Bedroko miestelyje su žmona Vilma ir nuostabiais kaimynais. Tai – 7-ojo dešimtmečio animacinis filmukas, savo įtaigumo nepraradęs ligi šiol. Ar dar pamenate kultinę herojaus frazę? Jaba-daba-dūūūū!

Karnavalinis kostiumas
costumecraze.com nuotr. / Karnavalo kostiumas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius