Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„KENZO x H&M“ kolekcijos kampanija: ikoniškas fotomeistras ir žinomi veidai

Artėjant lapkričiui aiškėja vis daugiau detalių apie „KENZO x H&M“ kolekciją. „H&M“ pirmadienį popiet pranešė, jog kolekcijos reklaminę kampaniją, kuri debiutuos spalio 17-ąją, patikėta įamžinti žinomam fotografui Jeanui-Pauliui Goude, o nuotraukų serijoje pasirodys net septyni žymūs žmonės – modeliai, aktoriai, atlikėjai.
Jean-Paul Goude „H&M x Kenzo“ kolekcijos kampanijos kūrimo užkulisiuose
Jeanas-Paulis Goude „H&M x Kenzo“ kolekcijos kampanijos kūrimo užkulisiuose / „H&M“ nuotr.
Temos: 2 Mada H&M

Jeanas-Paulis Goude mados ir muzikos industrijoje žinomas jau ne vieną dešimtmetį – jis sukūrė daugybę žymių ir įtakingų nuotraukų, fotografavo didžiųjų prekių ženklų reklamines kampanijas, įamžino ne vieną žinomą žmogų. Kuriant „KENZO x H&M“ reklaminę kampaniją jam buvo palikta laisvė dirbti savitu, unikaliu stiliumi, o šio darbo rezultatą bus galima išvysti spaudoje bei gatvėse.

„H&M“ nuotr./Jean-Paul Goude „H&M x Kenzo“ kolekcijos kampanijos kūrimo užkulisiuose
„H&M“ nuotr./Jean-Paul Goude „H&M x Kenzo“ kolekcijos kampanijos kūrimo užkulisiuose

Reklaminėse nuotraukose bus galima išvysti net 7 talentingas savo srities žvaigždes: supermodelį, aktyvistę bei „IMAN Cosmetics“ įkūrėją Iman, aktorę bei aktyvistę, vieną iš „Studio 189“ įkūrėjų Rosario Dawson, hiphopo atlikėją Chance The Rapper, muzikantą ir kompozitorių Ryuichi Sakamoto, aktorę Chloe Sevigny, reperį Suboi, aktyvistą ir „Earth Guardians“ lyderį Xiuhtezcatl Martinezą.

Vida Press nuotr./Chloe Sevigny
Vida Press nuotr./Chloe Sevigny

„Dirbti su savo dievaičiais fantastiška, o Jeanas Paulis Goude yra tikra ikona. Jo sukurtos „KENZO x H&M“ nuotraukos tiesiog neįtikėtinos – Jeanas Paulis sugebėjo užfiksuoti šios kolekcijos nuotaiką, pozityvumą bei laisvę“, – savo įspūdžiais dalijasi „KENZO“ kūrybos vadovai Carol Lim ir Humberto Leonas.

Komplimentų komandai, su kuria dirbo negailėjo ir pats fotografas: „Darbas su „H&M“ ir Carol bei Humberto kuriant „KENZO x H&M“ kampaniją buvo tikras nuotykis. Man labai patiko jų požiūris, perteiktas šioje kolekcijoje, jų jaunystė, energija, stilius ir žaismingumas“.

„H&M“ nuotr./Carol Lim, Ann-Sofie Johansson ir Humberto Leon
„H&M“ nuotr./Carol Lim, Ann-Sofie Johansson ir Humberto Leonas
VIDEO: Behind the scenes with Jean-Paul Goude at KENZO x H&M campaign shoot

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius