Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje vyko pokalbis apie jubiliejinę „Mados infekciją“

Šiemet balandžio 13 ir 14 d. vyksiantis didžiausias mados renginys Lietuvoje – „Mados infekcijos“ – jau 20-asis. Ketvirtadienį 15min studijoje viešėjo „Mados infekcijos“ idėjinė vadė, dizainerė Sandra Straukaitė, kuri pristato jau 20 savo kolekciją, festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė ir dizainerės Ugnė Martinaitytė bei Akvilė Jančauskaitė. 
15min studijoje – pokalbis apie didžiausią mados renginį Lietuvoje: „Mados infekciją“
15min studijoje – pokalbis apie didžiausią mados renginį Lietuvoje: „Mados infekciją“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Sulaukti solidžios festivalio sukakties yra pakankamai mistinis reiškinys, o šiemet ir data susiklostė simbolinė. Nesame prietaringi, tačiau visuomet pastebime tai, kas vyksta aplink ir pateikiame savo įvykių versiją“, – pristatydama artėjančią jubiliejinę „Mados infekciją“ sakė S.Straukaitė.

VIDEO: Pokalbis apie jubiliejinę „Mados infekciją“: jos ištakas, atrastus talentus ir ilgametę draugystę

Per dvi festivalio dienas mados gerbėjams bus pristatyta 18 lietuvių ir užsienio dizainerių kolekcijų. Kasmet skirtingais įkvėpimo šaltiniais besiremiantis festivalis šiemet atsigręžė į nenuspėjamą Davido Lyncho kūrybą.

15min GYVENIMAS žurnalistei Indrei Pepcevičiūtei viešnios pasakojo apie 20 didžiausiam Lietuvoje mados festivaliui atiduotų metų, atrastus talentus, ilgametę draugystę, kūrybą ir tai, kas padeda neišsikvėpti.

Nuo 1999 m. kiekvieną pavasarį Šiuolaikinio meno centre vykstančioje „Mados infekcijoje“ savo kūrybą pristato per 16 dizainerių iš Lietuvos ir užsienio. 2008 m. festivalis pradėjo rengti perspektyviems talentams skirtą konkursą „Injekcija“. Per visą konkurso istoriją kompetentinga komisija atrado ir padėjo iškilti daugiau kaip 50 naujų mados talentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius