Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

L.Larionova ir E.Rainys pristatė savo itin žavingas naujausias kolekcijas

Šeštadienio vakarą viename sostinės loftų žinomi lietuvių dizaineriai Lilija Larionova ir Egidijus Rainys pristatė naujausias savo kolekcijas. Šiomis kolekcijomis dizaineriai pažymėjo ir svarbią sukaktį – jau dešimt metų jie drauge pristato savo kūrybą.
Naujausių Lilijos Larionovos ir Egidijaus Rainio kolekcijų modeliai
Naujausių Lilijos Larionovos ir Egidijaus Rainio kolekcijų modeliai / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Nors kvietime buvo parašyta, kad tai 2018–2019 m. rudens ir žiemos kolekcijų pristatymas, patys dizaineriai sako, kad iš tiesų taip smarkiai skirstyti savo kuriamų drabužių nėra linkę.

„Kolekcija nėra skirta vienam ar kitam sezonui, tie sezonai joje susiniveliuoja. Kadangi mūsų klimatas yra devyni mėnesiai rudens ir žiemos, natūraliai išeina, kad mes tas kolekcijas pristatome šiltesnes“, – dar prieš pristatymą sakė L.Larionova.

L.Larionovos braižas visada atpažįstamas iš oversized drabužių, griežtų kirpimų. Ji tikrai to neatsisakė, tačiau ši kolekcija išties buvo kitokia – kaip įvardijo pati dizainerė – „arčiau kūno“ ir labai jausminga. Pastaruoju metu L.Larionova labai pamėgo midi ilgį, tad ir drabužių siluetai ėmė kisti, tačiau ji ir toliau nespraudžia moterų į korsetus.

Ši kolekcija, palyginti su praėjusių metų, ramesnė, daugiau pastelinių spalvų, „minkštesnė“, plevėsuojanti. Vyraujantys atspalviai – rusvi, pilkšvi, alyviniai, nemažai juodos spalvos.

Kolekcijoje – daug suknelių: šilkinių, aksominių, blizgios faktūros. Taip pat – pastelinių atspalvių lietpalčių, languotų, juodų, alyvinio atspalvio vilnos paltų. Ypač žavus alyvinis kelnių ir švarko derinys.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Lilijos Larionovos 2018–2019 m. rudens ir žiemos kolekcija
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Lilijos Larionovos 2018–2019 m. rudens ir žiemos kolekcija

Modelių plaukai buvo paslėpti po baltais ilgų plaukų su kirpčiais perukais. Tai bendram įvaizdžiui suteikė šarmo ir net savotiškos paslapties.

Tos paslapties netrūko ir E.Rainio kolekcijoje, kurią įkvėpė devintasis dešimtmetis. Trumpos šilkinės, aksominės, o pristatymo pabaigoje – ir keletas ilgų, lengvų, plevėsuojančių suknelių. Kaip atsvarą joms dizaineris sukūrė keletą šiltesnių modelių apdarų.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Egidijaus Rainio 2018–2019 m. rudens ir žiemos kolekcija
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Egidijaus Rainio 2018–2019 m. rudens ir žiemos kolekcija

Pats E.Rainys savo naujausią kolekciją apibūdino kaip labai eklektišką tiek siluetų, tiek spalvų atžvilgiu. O šios kolekcijos moteris, palyginti su ankstesnėmis, – gerokai jaunesnė ir seksualesnė.

Kad ir kas įkvėptų E.Rainį, elegancija niekada nedings. Tokia ir ši – seksuali, elegantiška, gal net kiek valiūkiška ir, be abejonės, kaip visada žavinga naujoji kolekcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius